FIFA 12 ~ Online

سلام دوستان عزیز
من تازه وصل شدم لایو میخوام فیفا 12 رو بازی کنم نمیدونم چی کار کنم
حیلی گزینه داره از کجا برم چه گزینه ای رو بزنم؟ چه جوری یکی رو انتخاب کنم و با اون بازی کنم
بلد نیستم یکی توضیح میده
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز
من تازه وصل شدم لایو میخوام فیفا 12 رو بازی کنم نمیدونم چی کار کنم
حیلی گزینه داره از کجا برم چه گزینه ای رو بزنم؟ چه جوری یکی رو انتخاب کنم و با اون بازی کنم
بلد نیستم یکی توضیح میده
ممنون
خب چند روش داره ultimate team داره مثل مود کریر مود هست که خرید وفروش میکنی و.... دیگه یک باشگاه کامل در اختیار داری
مود دوم تو بخش لایو هست seassion هست اونجا بر حسب برد و باخت هات رده شما رو مشخص میکنه یعنی شما رو تو یه دیویژن مخصوص قرار میده و بهت میگه فرضا 18 امتیاز از 10 بازی که داری کسب کنی به دیویژن بعد و جلوتر راه میابی تا میرسی به دیویژن یک
مود دیگه هم freindly match هست که در بالای همین گزینه هست این واسه مسابق شما و دوستانتون هست و تمام بازی های که انجام میده رو برحسب امتیاز ثبت میکنه
مود بعد که بالاتر قرارمیگری pro club هست که شما یه بازیکن درست میکنی تو virtual player باید با اون بازی کنی تو اونجا چندتا بخش داره یکیش جستجو تیم ها هست و به اونها پیشنهاد میدی به به تیمشون ملحق بشی یعنی اینکه شما تو یه تیم 11 نفره واقعی قرار میگیری بخش دیگر هم سرچ کردن راندوم و تصادفی کسای که انلاین بازی میکنن تصادفی میچینن بخش دیگر هم اینه خودتون یه تیم بسازید پیشنهاد میدم این مود روبازی نکنی چون داری همزمان با چندین نفر بازی میکنی لگ میی اندازه و با اینرنت ماهم که نمیشه درست و حسابی انلاین زد حتی 1 به1
بخش دیگه هم که خودم بازی میکنم تو بخش کاستوم مچ هست custom match اونجا یگه چند مد دیگه داره که بیشتر من این مد رو بازی میکنم head to head هست که نه امتیاز ثبت میکنه و نه هیچی و میتونی اونجا بیشتر تمرین کنی ولی اگه ببری تو قسمت بالا سمت چپ تصویر امتیاز بردتون رو برحسب xp میزاره و لولتون رو میبره بالاتر
ضمنا گیمرتک شما چیه با هم یه چندتا بازی بزنیم من شبها ساعت 11 به بعدهستم یا 10 هم گاهی اوقات

خب چند روش داره ultimate team داره مثل مود کریر مود هست که خرید وفروش میکنی و.... دیگه یک باشگاه کامل در اختیار داری
مود دوم تو بخش لایو هست seassion هست اونجا بر حسب برد و باخت هات رده شما رو مشخص میکنه یعنی شما رو تو یه دیویژن مخصوص قرار میده و بهت میگه فرضا 18 امتیاز از 10 بازی که داری کسب کنی به دیویژن بعد و جلوتر راه میابی تا میرسی به دیویژن یک
مود دیگه هم freindly match هست که در بالای همین گزینه هست این واسه مسابق شما و دوستانتون هست و تمام بازی های که انجام میده رو برحسب امتیاز ثبت میکنه
مود بعد که بالاتر قرارمیگری pro club هست که شما یه بازیکن درست میکنی تو virtual player باید با اون بازی کنی تو اونجا چندتا بخش داره یکیش جستجو تیم ها هست و به اونها پیشنهاد میدی به به تیمشون ملحق بشی یعنی اینکه شما تو یه تیم 11 نفره واقعی قرار میگیری بخش دیگر هم سرچ کردن راندوم و تصادفی کسای که انلاین بازی میکنن تصادفی میچینن بخش دیگر هم اینه خودتون یه تیم بسازید پیشنهاد میدم این مود روبازی نکنی چون داری همزمان با چندین نفر بازی میکنی لگ میی اندازه و با اینرنت ماهم که نمیشه درست و حسابی انلاین زد حتی 1 به1
بخش دیگه هم که خودم بازی میکنم تو بخش کاستوم مچ هست custom match اونجا یگه چند مد دیگه داره که بیشتر من این مد رو بازی میکنم head to head هست که نه امتیاز ثبت میکنه و نه هیچی و میتونی اونجا بیشتر تمرین کنی ولی اگه ببری تو قسمت بالا سمت چپ تصویر امتیاز بردتون رو برحسب xp میزاره و لولتون رو میبره بالاتر
ضمنا گیمرتک شما چیه با هم یه چندتا بازی بزنیم من شبها ساعت 11 به بعدهستم یا 10 هم گاهی اوقات

داداش ADD کن

I AM AL1ive

همه جوره پایه ام:d

آقا من دنبال چند تا فیفا باز وطنی میگردم! دیگه خسته شدم از این خارجیای ... :d

همه جور بازی ای میکنم! فرندلی، اولتیمیت تیم (عاشقشم)، ویرچوال پرو و ...
اگه پایه هم بودین میتونیم یه پرو کلاب تشکیل بدیم.

بیشتر از صبح تا 3 4 بعد از ظهر آنلاینم + بعضی نصف شبا!
هرکی دوس داره این گیمر تگو ادد کنه: Sooren

ببین وقتی میری تو بازی فیفا همون اول ازت میپرسه که ایا انلاین پسس میخری یا نه اگه بخری رو کلیک کرده و به منوی میبردت اونجا شرایط رو بهتون میگه بعد قبول کردید 800 پوینت ازتون میگیره و یه دانلود 100 کیلوبایتی انجام میدید و تموم میتونید برید تو سرور های بازی والا راستش من زیاد یادم نیست محلش ولی من این کار رو کردم به محض اینکه وارد بازی شدم بهم این ها رو نشون داد و من هم الناین پسس رو خریدم و دیگه رفتم تو بازی امروز یه تست کن بین میتونی
راستی من امشب ساعت 11 به بعد هستم

من از دوستانی که تاحالا بازی کردم راضی بودم ولی خدایش دوتا کاربر بودند یکیش که فته بود اینرنتش قطع شده بود و گفته اش هم صدق کرد چون در تمام بازی ها اصلا اقدام به خروج نکردن
ولی کاربری تو همین چند صحفه قبل هست خودشون میدونن اخه مرد حسابی چرا نمیتونی ببری چرا وسط بازی یه دفعه اصلا افلاین میشی حداقل یه پیام بزار که کار داری اخه این کارا چیه من بعضی موقع ها بوده 5 تا خوردم تا اخر بازی ادامه دادم

khelane جان حالا ناراحت نشو. از دقیقه 6 به بعد بره بیرون که تو میبری ;)

یکی از دلیلایی که من بیشتر اولتیمیت تیم بازی میکنم اینه که کسی الکی از بازی بیرون نمیره چون یه مقدار پول از دست میده با اینکار!
تازه بازی کاملا بدون لگ انجام میشه و راحت میشه بازی کرد.
راستی چرا هیشکی اولتیمیت تیم بازی نمیکنه؟ 6 7 تا از بچه ها منو ادد کردن ولی هیچ کدوم اولتیمیت تیم ندارن.

درباره ویرچوال پرو هم که گفتین خیلی لگ داره، من اینترنتم 512 کیلوبیته و تقریبا بدون مشکل بازی میکنم. البته اگه تو کلاب عضو باشین و تعداد بازیکنا 6 7 تا باشه بدون لگ بازی میکنین.

دوستان فیفاباز سلام!

میخواسم ببینم شماها تنظیمات دستونو رو مانوئل میذارید یا اسیستد؟
این چه رنگیه واسه متنت انتخاب کردید چشم رو داغون میکنه

والا رو حالت دیفالت هست و اگه میخوای انلاین بازی کنی و در حالت مانوال باشه باید با حریفت هماهنگ کنی که اون هم این کار رو بکنه وگرنه به ضررتون تموم میشه

این چه رنگیه واسه متنت انتخاب کردید چشم رو داغون میکنه

والا رو حالت دیفالت هست و اگه میخوای انلاین بازی کنی و در حالت مانوال باشه باید با حریفت هماهنگ کنی که اون هم این کار رو بکنه وگرنه به ضررتون تموم میشه

من از همون رنگ پیش فرض استفاده کردم. شاید به خاطر قالبی که انخاب کردم یعنی Black Style باشه. نمیدونم. (البته من چندسالی هست ازین قالب استفاده میکنم و شما اولین نفری هستید که اینو میگید.)

بله این چیزا رو میدونم دوست عزیز. من فقط پرسیدم شما دوستان فیفاباز چه تنظیماتی واسه دستون انتخاب میکنید؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or