خب چند روش داره ultimate team داره مثل مود کریر مود هست که خرید وفروش میکنی و.... دیگه یک باشگاه کامل در اختیار داری
مود دوم تو بخش لایو هست seassion هست اونجا بر حسب برد و باخت هات رده شما رو مشخص میکنه یعنی شما رو تو یه دیویژن مخصوص قرار میده و بهت میگه فرضا 18 امتیاز از 10 بازی که داری کسب کنی به دیویژن بعد و جلوتر راه میابی تا میرسی به دیویژن یک
مود دیگه هم freindly match هست که در بالای همین گزینه هست این واسه مسابق شما و دوستانتون هست و تمام بازی های که انجام میده رو برحسب امتیاز ثبت میکنه
مود بعد که بالاتر قرارمیگری pro club هست که شما یه بازیکن درست میکنی تو virtual player باید با اون بازی کنی تو اونجا چندتا بخش داره یکیش جستجو تیم ها هست و به اونها پیشنهاد میدی به به تیمشون ملحق بشی یعنی اینکه شما تو یه تیم 11 نفره واقعی قرار میگیری بخش دیگر هم سرچ کردن راندوم و تصادفی کسای که انلاین بازی میکنن تصادفی میچینن بخش دیگر هم اینه خودتون یه تیم بسازید پیشنهاد میدم این مود روبازی نکنی چون داری همزمان با چندین نفر بازی میکنی لگ میی اندازه و با اینرنت ماهم که نمیشه درست و حسابی انلاین زد حتی 1 به1
بخش دیگه هم که خودم بازی میکنم تو بخش کاستوم مچ هست custom match اونجا یگه چند مد دیگه داره که بیشتر من این مد رو بازی میکنم head to head هست که نه امتیاز ثبت میکنه و نه هیچی و میتونی اونجا بیشتر تمرین کنی ولی اگه ببری تو قسمت بالا سمت چپ تصویر امتیاز بردتون رو برحسب xp میزاره و لولتون رو میبره بالاتر
ضمنا گیمرتک شما چیه با هم یه چندتا بازی بزنیم من شبها ساعت 11 به بعدهستم یا 10 هم گاهی اوقات