FIFA 12 ~ Online

من از همون رنگ پیش فرض استفاده کردم. شاید به خاطر قالبی که انخاب کردم یعنی Black Style باشه. نمیدونم. (البته من چندسالی هست ازین قالب استفاده میکنم و شما اولین نفری هستید که اینو میگید.)

بله این چیزا رو میدونم دوست عزیز. من فقط پرسیدم شما دوستان فیفاباز چه تنظیماتی واسه دستون انتخاب میکنید؟
من یکی همون دیفالت خود بازی هست

سلام.ببخشید این سوالو میپرسم من قبل از این pes بازی میکردم با fifa آشنا نیستم.
چطوری باید skill level ام رو بالا ببرم.توی لایو باید این کارو بکنم یا باید آفلاین بازی کنم تا بالا بره اگه آفلاینه تو کدوم قسمت هاش مثلا تو کریر مد یا ...
ببخشید بازم میگم من خیلی تو فیفا وارد نیستم.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان میخام یه کد آنلاین از یکی بخرم استفاده نشده آیا کد آنلاین واسه هر رجین و اکانتی میشه استفاده کرد؟ آخه من اکانتم EU یا همون اروپاست میخاستم بدونم آیا این کد واسه همه اکانتا فری و قابل استفادس؟
ممنون

سلامدوستان میخام یه کد آنلاین از یکی بخرم استفاده نشده آیا کد آنلاین واسه هر رجین و اکانتی میشه استفاده کرد؟ آخه من اکانتم EU یا همون اروپاست میخاستم بدونم آیا این کد واسه همه اکانتا فری و قابل استفادس؟ممنون
دوست عزیز چر ا کدشو میخوای بخری؟ مگه برا ایکس باکس نمی خوای ؟ برو 800 تا ماکروسافت پوینت بخر دیگه دردسر اروپا و اینا هم نداره

سلام
دوستان میخام یه کد آنلاین از یکی بخرم استفاده نشده آیا کد آنلاین واسه هر رجین و اکانتی میشه استفاده کرد؟ آخه من اکانتم EU یا همون اروپاست میخاستم بدونم آیا این کد واسه همه اکانتا فری و قابل استفادس؟
ممنون

سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید آخه کد را یکی از دوستان چون فیفا اوریجینال داره میخاد بفروشه و لازمش نداره اگه جواب میده بنده بخرمش

فراز من آپدیت کردم اینطوری نشد!:>

---------- نوشته 01-05-2012 در 12:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 30-04-2012 در 11:57 PM ارسال شده بود ----------

من نمیدونم چرا انقد تو فیفا 12 لگ دارم! میشه برای تعویض مودم باشه؟؟ اصلا به مودم ربط داره؟؟؟

ســلام بــه هــمــه فــیــفـــا بــاز هــای عــزیــز
دوســتــان مــن تــا حــالا لایــو نــرفــتــم و نــمــیــدونـم بــایــد چــیــکــار کــنــم !!! مــمــنــون میــشــم یــکــی راهــنــمـایی ام کــنــه !!!:-s
الان LT3 +داشــبــر 14719 دارم ! فــیــفــا فــکــر کــنــم XGD2 هــســت !!! مــیــتــونــم بـــا هـمــین فــیفــا لایــو بــازی کــنـم ؟ یــا بــایــد دی وی دی 100 % رایــت شــده رو داشــتــه بــاشــم ؟!:-/
جــون هــر کــی دوســـت داریــن کــمــکــم کــنیــن :((

دوســتـــان لــطــفــا یــکــی مــنـو راهــنــمــایــی کــنــه !
مــن تــا حــالا یــه بــار هـم کــابــل شــبــکــه رو بــه ایــکــس بــاکــس نــزدم !!! ( از ایــن ســاده تــر نمی تـونــم بــگــم کــه مــن تا الان لایــو بــازی نــکــردم و چــیـزی در مــوردش نــمیدونــم !:d )
دســتـگــاه مــن هـم LT3 + دشــبـــرد 14719 هــســت !!! در ضــمــن بــازی فــیــفــا بـایــد 100 % رایــت شــده بــاشـه ؟!
الان مــن بــایــد چــه کــار کـنـم ؟؟!! تـنــظــیــمـات خـاصــی رو بــایــد رو ایــکــس بـاکــس انــجــام بــدم ؟!
مــمــنــون مــیــشــم اگــه لــیـنـک آمــوزش یــا تـاپیــکــی رو در اخــتــیـارم قــرار بــدیــن ♥
در ضــمــن دعــا کــنــیــن نــیــام لایــو:p !!! اشــک هــمــتـون رو در مــیــارم:d !!! غــول فــیــفــا 12 داره مــیــاد !!! >:) :p

دوســتـــان لــطــفــا یــکــی مــنـو راهــنــمــایــی کــنــه !
مــن تــا حــالا یــه بــار هـم کــابــل شــبــکــه رو بــه ایــکــس بــاکــس نــزدم !!! ( از ایــن ســاده تــر نمی تـونــم بــگــم کــه مــن تا الان لایــو بــازی نــکــردم و چــیـزی در مــوردش نــمیدونــم !:d )
دســتـگــاه مــن هـم LT3 + دشــبـــرد 14719 هــســت !!! در ضــمــن بــازی فــیــفــا بـایــد 100 % رایــت شــده بــاشـه ؟!
الان مــن بــایــد چــه کــار کـنـم ؟؟!! تـنــظــیــمـات خـاصــی رو بــایــد رو ایــکــس بـاکــس انــجــام بــدم ؟!
مــمــنــون مــیــشــم اگــه لــیـنـک آمــوزش یــا تـاپیــکــی رو در اخــتــیـارم قــرار بــدیــن ♥
در ضــمــن دعــا کــنــیــن نــیــام لایــو:p !!! اشــک هــمــتـون رو در مــیــارم:d !!! غــول فــیــفــا 12 داره مــیــاد !!! >:) :p
Fifa 12 بازیش XGD2 هست و خودش 100% و اصلا برنر مکس نمیخواد فقط باید Stealth باشه!
در مورد وصل شدن و Check Stealth هم به این جا ها مراجعه کن:
http://forum.bazicenter.com/thread9817/
http://forum.bazicenter.com/thread27815/
در مورد حرف آخرت هم:
برو باو:دی=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or