FIFA 12 ~ Online

بچه ها خبری از لیگ نیست؟ایام نوروز نزدیکه ها یکی بیاد آستین بالا بزنه...من خودم تا آخر هفته پوینت می خرم....اینم گیمر تگم:
Prince Sohrab K

سلام دوستان
من میخوام تو لایو وصل شم اما نمیدونم چطوری تو لایو بازی کنم
لطفا آموزش کامل رفتن به لایو فیفا و دادن مسابقه را بزارید

اموزش نمیخواد یه اکانت گلد میخوای بعدا باید بری تو فیفا اونجا میتونی تو بخش انلاینش دوروزه رایگان بازی کنی بعدا باید بری انلاین پسس بخری که باید 800 پوینت بدی اونم باید بری پوینت بخری همین دیگه میری بازی مکینی

ماشالا همه بچه ها جدیدن قدیمیا کسی نیست؟؟؟
من فرازم Don Marco یادش به خیر چقدر فیفا 11 میزدیم
حالا ایشالا به زودی ال تی 3 بریزم بیام لایو با رفقای جدید هم آشنا بشیم

سلام به همه
دوستان من وقتي ميرم تو فيفا بخش ايكس باك ليو رو هر سروري كه ميزنم ميخواد بره تو اولID رو ازم ميگيره بعد درخواست يه pass code ميكنه
اگه ميشه يه راهنمايي كامل بكنيد چه جوري حلش كنم ممنون

خب شما باید انلاین پسس بخری که اونم 800 پوینت مایکروسافت رو میخواد 800 پوینت رو خریدی تو داشبورد در بخش reedom code واردش میکنی و بعدا دیگه خودتون مابقی رو تکمیل میکنی اومدی تو بازی ازت انلاین پسس خواست میری و گزینه خریدن رو انتخاب میکنی و 800 پوینت رو بهش اختصاص میدی همین دیگه راحت میتونی بازی کنی
راستی فیفا یه تایم دوروزه رایگان واسه کاربران گذاشته حداقل این دوروزه رو بزن بعد برو بخر
در اخر هم باید اگانت فری یا گلد داشته باشی
موفق باشی

دوستان من برای اولین باره که به لایو وصل می شم وقتی می‌خوام به قسمت های لایو فیفا مثل head to head برم این پیغام نمایش داده می‌شه : your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature. اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا کمکم کنه متشکرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or