Altar
کاربر سایت
آقا محراب فکر کنم شما اونجا اشتباها میری تو قسمت ARENA ..اونجا باید یدونه جهت راست بزنی تا game lobbies بیاد..ARENA مود جدیدی هست که تو اون میشه به صورت شرطی بازی کرد و باید پول پرداخت کنید.
ممنون از راهنمایی

آقا محراب فکر کنم شما اونجا اشتباها میری تو قسمت ARENA ..اونجا باید یدونه جهت راست بزنی تا game lobbies بیاد..ARENA مود جدیدی هست که تو اون میشه به صورت شرطی بازی کرد و باید پول پرداخت کنید.

سلام
من دو روز بازیم تموم شد و نهایته لذتو بردم حالا میخوام بدونم این ۸۰۰ پوینتو باید از کدو سایته مطمئن تهیه کنم؟
بعد یه سوال من باید پوینته ea بخرم یا xbox live ؟
ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من اصفهانم و ترجیح میدم اینترنتی این pointo بخرم ولی از کدوم سایته شو که مطمئن باشه نمیدونم از دوستان هرکی خودش از ساتی خرید کرده لطفا به من اطلاع بده.شما باید یه کارت 1600 پوینت مایکروسافت (از پشت شهرداری) تهیه کنی، کد رو بزی تو پروفیلت. بعد فیفا رو بذار, از توی بازی 800 تا پوینت بده LIVE SEASON رو بخر
شما باید یه کارت 1600 پوینت مایکروسافت (از پشت شهرداری) تهیه کنی، کد رو بزی تو پروفیلت. بعد فیفا رو بذار, از توی بازی 800 تا پوینت بده LIVE SEASON رو بخر
کی گفته 1600 تا پوینت می خواد یا باید live season رو فعال کنه؟!!!ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من اصفهانم و ترجیح میدم اینترنتی این pointo بخرم ولی از کدوم سایته شو که مطمئن باشه نمیدونم از دوستان هرکی خودش از ساتی خرید کرده لطفا به من اطلاع بده.
برو پینگ سرویس اینترنتت رو به اروپا به سرور های مادرید، لندن و غیره بگیر! اگه 300 بود بازی بدون لگ میکنی و لذت میبری! اما اگه از این عدد بالاتر بود دیگه با فیفا بازی نمی کنی! اون چیزی که به بازی گرفته میشه اعصاب خودته!دوستان وضعیت لگ و دیلی تو 12 چطوره؟؟؟
اونایی که آنلاین زدن بگن اگه خوبه بریم پوینت بخریم ملحق شیم ما هم :d