FIFA 12 ~ Online

خداییش مسخره ترین چیز عمرمو تو FIFA 12 دیدم !
میرم Head to head بازی میکنم , دقیقه ی 4 , 5 گل میزنم به طرف بعد یارو exit میکنه و نتیجه هم ثبت نمیشه ! شاید 20 تا بازی تا حالا برام اینجوری شده ! خب این چه مسخره بازیه ؟!!؟!!؟!؟ انگار 10 دقیقه ی اول هیچ تاثیری تو نتیجه ها نداره و میشه اگه کسی گل بخوره خارج شه !!!

سلام دوستان شما مه الان لایو رفتین یه سوال داشتم برای فیفا 12 اپدیت نیومده؟
برای pes چی dlc با اپدیتی نیومده؟
من میخوام بیام لایو فقط اپدیت کنم بازیو اگر کمکم کنید یه دنیا ممنون.

سلام دوستان شما مه الان لایو رفتین یه سوال داشتم برای فیفا 12 اپدیت نیومده؟
برای pes چی dlc با اپدیتی نیومده؟
من میخوام بیام لایو فقط اپدیت کنم بازیو اگر کمکم کنید یه دنیا ممنون.
فیفا نه اما برا pes قراره یه dlc مجانی بیاد

خداییش مسخره ترین چیز عمرمو تو FIFA 12 دیدم !
میرم Head to head بازی میکنم , دقیقه ی 4 , 5 گل میزنم به طرف بعد یارو exit میکنه و نتیجه هم ثبت نمیشه ! شاید 20 تا بازی تا حالا برام اینجوری شده ! خب این چه مسخره بازیه ؟!!؟!!؟!؟ انگار 10 دقیقه ی اول هیچ تاثیری تو نتیجه ها نداره و میشه اگه کسی گل بخوره خارج شه !!!
از فیفا8 به این اینور .. قانونه 5دقیقه رو گذاشتن.. یعنی شما 5دقیقه اول میتونید از بازی خارج بشید و نتیحه هم ثبت نمیشه.. که قانونه خیلی خوبی هست. چون مثلا طرف لگ داره ، میشه بیرون اومد.
ّاز 5 به اینور ، نتیجه ثبت میشه. من فقط 1مورد دیدم که طرف از بازی خارج شد و نتیجه ثبت نشد که اونم احتمالا به خاطر سرور بوده!!

برای رنک بازی کردن توی لابی چه کار باید کرد؟

من میخواستم برم تو لابی بعد گفت که باید آدرس ایمیل بهش بدم بعد رفتم ایمیل مو چک کردم باید توی EASportArena فیفا رو ادد میکردم ولی اررور

• Could not access lobby. The credentials supplied may be incorrect

میداد

شما برا رفتن تو لابی و رنک بازی کردن مشکل ندارید؟

ممنون ;)

آخرین ویرایش:
آقا محراب فکر کنم شما اونجا اشتباها میری تو قسمت ARENA ..اونجا باید یدونه جهت راست بزنی تا game lobbies بیاد..ARENA مود جدیدی هست که تو اون میشه به صورت شرطی بازی کرد و باید پول پرداخت کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or