FIFA 12 ~ Online

سلام
من دو روز بازیم تموم شد و نهایته لذتو بردم حالا میخوام بدونم این ۸۰۰ پوینتو باید از کدو سایته مطمئن تهیه کنم؟
بعد یه سوال من باید پوینته ea بخرم یا xbox live ؟

سلام
من دو روز بازیم تموم شد و نهایته لذتو بردم حالا میخوام بدونم این ۸۰۰ پوینتو باید از کدو سایته مطمئن تهیه کنم؟
بعد یه سوال من باید پوینته ea بخرم یا xbox live ؟

شما باید یه کارت 1600 پوینت مایکروسافت (از پشت شهرداری) تهیه کنی، کد رو بزی تو پروفیلت. بعد فیفا رو بذار, از توی بازی 800 تا پوینت بده LIVE SEASON رو بخر

شما باید یه کارت 1600 پوینت مایکروسافت (از پشت شهرداری) تهیه کنی، کد رو بزی تو پروفیلت. بعد فیفا رو بذار, از توی بازی 800 تا پوینت بده LIVE SEASON رو بخر
ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من اصفهانم و ترجیح میدم اینترنتی این pointo بخرم ولی از کدوم سایته شو که مطمئن باشه نمیدونم از دوستان هرکی خودش از ساتی خرید کرده لطفا به من اطلاع بده.

ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من اصفهانم و ترجیح میدم اینترنتی این pointo بخرم ولی از کدوم سایته شو که مطمئن باشه نمیدونم از دوستان هرکی خودش از ساتی خرید کرده لطفا به من اطلاع بده.
کی گفته 1600 تا پوینت می خواد یا باید live season رو فعال کنه؟!!!
چرا اطلاعات غلط به مردم میدین!)x
دوست عزیز شما اول برو تو این سایت http://www.game-ir.com/
یه پوینت 800 تایی نه 1600 تایی ها
یه 800 تاییی میگیری بعدشم که وارد کردی برو online pass و بخر نه لایو سشن!
اون اصلا یه چیزه دیگس!

دوستان وضعیت لگ و دیلی تو 12 چطوره؟؟؟

اونایی که آنلاین زدن بگن اگه خوبه بریم پوینت بخریم ملحق شیم ما هم :d
برو پینگ سرویس اینترنتت رو به اروپا به سرور های مادرید، لندن و غیره بگیر! اگه 300 بود بازی بدون لگ میکنی و لذت میبری! اما اگه از این عدد بالاتر بود دیگه با فیفا بازی نمی کنی! اون چیزی که به بازی گرفته میشه اعصاب خودته!;)

سلام دوستان من دیروز دستگاه ایکس باکسم رو عوض کردم حالا هرچی میخوام برم تو لایو بازی کنم میگه نمیشه (پروفایل و سیو بازی رو هم دارم)میگه پروفیلت رو accss کن... کسی میتونه کمک کنه

سلام دوستان
من ایکس باکس رو تابستان امسال خریدم ولی زیاد بازی نمیکنم یه کینکت واسه خواهر زاده ام خرید و خودم هم زیاد بازی نمیکنم الان میخوام انلاین بازی کنم اونم فقط دوتا بازی فیفا 12 و کال اف دیوتی اگه با کینکت هم بشه که خوبتر برای اینکه بن نشم باید چجوری فیفا رو راحت بازی کنم ورژن دستگاه هم ال تی دو هست
با سپاس

آقا تروخدا یکی بگه من باید چطوری online pass بگیرم.800 تا پوینت دارم ولی وقتی میخوام onlinepass بخرم میگه there is not enough information for this action.لطفا کمکم کنیدواگه جایی یا کسی میفروشه بگه لطفا.

داداشای گل یه سوال:

میخواستم ببینم این 800 پوینتی که برای بازی fifa12 باید بریزیم تو حلق دستگاه تا کی میتونیم باهاش fifa بزنیم؟دیگه دائمی میشه یا باز تاریخ مصرف داره؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or