FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
بچه ها یک سوال مسخره
من دارم لیگ بازی میکنم
این نتایج رو هرجا میرم پیدا نمیکنم
Table رو میگم!‌ کسی لیگ باشگاهی بازی کرده بدونه این جدول امتیازات کجاست؟؟؟

بچه ها یک سوال مسخره
من دارم لیگ بازی میکنم
این نتایج رو هرجا میرم پیدا نمیکنم
Table رو میگم!‌ کسی لیگ باشگاهی بازی کرده بدونه این جدول امتیازات کجاست؟؟؟
گزینه لیگ اسپرینت رو باید انتخاب کنی . فکر کنم از بالا که نوشته ادونس چهارمی یا پنجمی می شه !!

این دریبل ها رو چه جوری می شه زد !!؟ باید lt رو نگه داشت و تیگر راست رو چرخوند !؟

این دریبل ها رو چه جوری می شه زد !!؟ باید lt رو نگه داشت و تیگر راست رو چرخوند !؟

اگر در حالی بازیکن بدون حرکت ایستاده LT رو بگیرید و RS رو بچرخونید پا عوض میکنه اما اگر LT رو بگیرید یه جهت رو هم بگیرید بعد RS رو بچرخونید دریبل میزنه

لیست تمام دکمه های ترکیبیش تو بخش Button Help توی خود بازی هست. فقط برای اجرای همشون باید LT رو بگیری و بعد ترکیبی که خواسته رو اجرا کنی.

بهترین استراتژی واسه ایستگاهی های نزدیک به دروازه و چسبیده به خط محوطه جریمه چیه؟
ایستگاهی های دور رو خیلی خوب میزنم ولی چسبیده به محوطه جریمه ها رو مشکل دارم .

بهترین استراتژی واسه ایستگاهی های نزدیک به دروازه و چسبیده به خط محوطه جریمه چیه؟
وقتی چسبیده بود به محوطه اینطوری بزن
lt رو نگه دار که یار دومت بیاد بغل توپ بعد دکمه ی پاس رو بزن پاس میده بغل یه بازیکنت اونجا داره میدوعه بعد شوت بزن ( خیلی موثره ;))

چسبیده به محوطه جریمه رو آنالوگ سمت چپ که همون تعیین جهته رو بالای بالا نگه دار بعد بزن

درسته.

کلا آنالوگ چپ را بچسوبونید بالا بعد شوت کنید
درسته ؟
این جوری که محکم میزنه میخوره به دیوار ، به نظرتون عقب نباید چسبید ؟

- بچه ها یه مشکل بازی داره اونم این که اگه پاس تو عمق هوایی روی asisted باشه هر چی بندازی برای محاجم نکت ، خطرساز میشه و خیلی موقعیت های خطرناک ایجاد میشه به طور تخمینی به نسبت 30 الی 40 درصدشون موقعیت ایجاد میشه که بعضاً تک به تک میشه و بقیش هم دفاع توپو میگیره و موقعیت ایجاد نمیشه یعنی 60 الی 70 درصدشون دفاع جمع میکنه که آمار خیلی بالاییه برای ایجاد خطر ، کسی نمیدونه چه کار میشه کرد بدون این که از روی asisted برش دارم ؟

درسته ؟
این جوری که محکم میزنه میخوره به دیوار ، به نظرتون عقب نباید چسبید ؟

- بچه ها یه مشکل بازی داره اونم این که اگه پاس تو عمق هوایی روی asisted باشه هر چی بندازی برای محاجم نکت ، خطرساز میشه و خیلی موقعیت های خطرناک ایجاد میشه به طور تخمینی به نسبت 30 الی 40 درصدشون موقعیت ایجاد میشه که بعضاً تک به تک میشه و بقیش هم دفاع توپو میگیره و موقعیت ایجاد نمیشه یعنی 60 الی 70 درصدشون دفاع جمع میکنه که آمار خیلی بالاییه برای ایجاد خطر ، کسی نمیدونه چه کار میشه کرد بدون این که از روی asisted برش دارم ؟

من نميدونم بايد چي كار كرد.ولي به نظر من بازي روي اين حالت asisted اصلا حال نميده.بازي شبيه بازي فوتسال ميشه ولي در عوض روي حالت مانال ادم احساس ميكنه داره فوتبال واقعي بازي ميكنه.به خاطر همين من روي اين حالت بازي ميكنم.
كلا از اين كار فيفا خوشم اومد هم بازي رو ميشه حالت فانتزي بازي كرد و هم به صورت واقعي:-*
just fifa 1997.............2011

من نميدونم بايد چي كار كرد.ولي به نظر من بازي روي اين حالت asisted اصلا حال نميده.بازي شبيه بازي فوتسال ميشه ولي در عوض روي حالت مانال ادم احساس ميكنه داره فوتبال واقعي بازي ميكنه.به خاطر همين من روي اين حالت بازي ميكنم.
كلا از اين كار فيفا خوشم اومد هم بازي رو ميشه حالت فانتزي بازي كرد و هم به صورت واقعي:-*
just fifa 1997.............2011
من فقط پاس توی عمق هوایی رو روی asisted گذاشته ام بقیش همه روی semi ـه
روی مانوال خیلی سخت میشه و تازه اگه آنلاین با کسی بازی کنی تو مانوال باشی اون asisted و semi به نفع اون میشه چون کارش آسونتره

من فقط پاس توی عمق هوایی رو روی asisted گذاشته ام بقیش همه روی semi ـه
روی مانوال خیلی سخت میشه و تازه اگه آنلاین با کسی بازی کنی تو مانوال باشی اون asisted و semi به نفع اون میشه چون کارش آسونتره

امسال EA دو تا لیدربرد مجزا برای کاربران دستی باز و کمکی ایجاد کرده . توی لیدر برد MANUAL کسی نمیتونه گزینه ها رو کمکی انتخاب کنه .
این یکی از کارهای بسیار عالی EA بود و میشه گفت به این شکل تقریبا حرفه ائیها از گیمرهای عادی جدا میشن .

امسال EA دو تا لیدربرد مجزا برای کاربران دستی باز و کمکی ایجاد کرده . توی لیدر برد MANUAL کسی نمیتونه گزینه ها رو کمکی انتخاب کنه .
این یکی از کارهای بسیار عالی EA بود و میشه گفت به این شکل تقریبا حرفه ائیها از گیمرهای عادی جدا میشن .

دقيقا من هم موافقم.اين كارشون فوق العاده بود.>:d<
پس با اين حساب من ميشم گيمر حرفه اي:>

اه این هوش مصنوعی شورش رو درآورده چرا این قدر تیم حریف باهوشند تیم خودم خر!!!!!!!! برای چی همش موقع سانتر کردن تو آفسایدند تو قوتبال واقعی هم اکثر آفساید ها ماله پاس تو عمقه کمتر ماله سانتره
چرا وقتی سانتر می کنم دکمه B رو داغون می کنم نمی پره بالا هد بزنه؟ هی بازیکن حریف دفع می کنه فقط تو ضد حمله ها می پره گل می زنه کلا همه چی به نفعه AI هست چرا یه خطای کوچیک من کارت داره داره ولی اونا که تکل از پشت می زنند رو هیچ کاری نداره
آخرشم این مشکل به هم خوردن دفاع ها رو حل نکردند آخه یعنی چه دو تا دفاع افتادن به جون یه بازیکن یا یکیشون به اون یکی می خوره یا یکیشون توپ رو می گیره می خوره به پا دفاع جلویی بر می گرده می افته جلوی مهاجم حریف ولی با تمام این اشکالات این آفساید گیری افتضاح بیشتر اعصاب خورد کنه
تو فیفا قبلیا در جناحین وقتی بازیکن فضای خالی داشته سریع می دویو تا برسه کنار محوطه جریمه تو این وای میسه نگاه می کنه باید یه ذره طرفش حرکت کنی تا حرکت کنه
من خودم یه روزی طاغت شنیدن هیچ گونه انتقادی از این بازی رو نداشتم و با همه کل کل می کردم که این معرکست ولی بعد از این مدت دیگه نمی تونم تحملش کنم هی به خودم میگم اشکالی نداره بازی بعدی رو بهتر بازی کن میرم بازی می کنم می بینم بازم نمیشه خلاصه من که از آفلاینش نا امید شدم باید ببینم آنلاینش چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or