گزینه لیگ اسپرینت رو باید انتخاب کنی . فکر کنم از بالا که نوشته ادونس چهارمی یا پنجمی می شه !!بچه ها یک سوال مسخره
من دارم لیگ بازی میکنم
این نتایج رو هرجا میرم پیدا نمیکنم
Table رو میگم! کسی لیگ باشگاهی بازی کرده بدونه این جدول امتیازات کجاست؟؟؟
این دریبل ها رو چه جوری می شه زد !!؟ باید lt رو نگه داشت و تیگر راست رو چرخوند !؟
وقتی چسبیده بود به محوطه اینطوری بزنبهترین استراتژی واسه ایستگاهی های نزدیک به دروازه و چسبیده به خط محوطه جریمه چیه؟
ایستگاهی های دور رو خیلی خوب میزنم ولی چسبیده به محوطه جریمه ها رو مشکل دارم .

بهترین استراتژی واسه ایستگاهی های نزدیک به دروازه و چسبیده به خط محوطه جریمه چیه؟
ایستگاهی های دور رو خیلی خوب میزنم ولی چسبیده به محوطه جریمه ها رو مشکل دارم .
چسبیده به محوطه جریمه رو آنالوگ سمت چپ که همون تعیین جهته رو بالای بالا نگه دار بعد بزن
درسته ؟درسته.
کلا آنالوگ چپ را بچسوبونید بالا بعد شوت کنید
درسته ؟
این جوری که محکم میزنه میخوره به دیوار ، به نظرتون عقب نباید چسبید ؟
- بچه ها یه مشکل بازی داره اونم این که اگه پاس تو عمق هوایی روی asisted باشه هر چی بندازی برای محاجم نکت ، خطرساز میشه و خیلی موقعیت های خطرناک ایجاد میشه به طور تخمینی به نسبت 30 الی 40 درصدشون موقعیت ایجاد میشه که بعضاً تک به تک میشه و بقیش هم دفاع توپو میگیره و موقعیت ایجاد نمیشه یعنی 60 الی 70 درصدشون دفاع جمع میکنه که آمار خیلی بالاییه برای ایجاد خطر ، کسی نمیدونه چه کار میشه کرد بدون این که از روی asisted برش دارم ؟
من فقط پاس توی عمق هوایی رو روی asisted گذاشته ام بقیش همه روی semi ـهمن نميدونم بايد چي كار كرد.ولي به نظر من بازي روي اين حالت asisted اصلا حال نميده.بازي شبيه بازي فوتسال ميشه ولي در عوض روي حالت مانال ادم احساس ميكنه داره فوتبال واقعي بازي ميكنه.به خاطر همين من روي اين حالت بازي ميكنم.
كلا از اين كار فيفا خوشم اومد هم بازي رو ميشه حالت فانتزي بازي كرد و هم به صورت واقعي:-*
just fifa 1997.............2011
من فقط پاس توی عمق هوایی رو روی asisted گذاشته ام بقیش همه روی semi ـه
روی مانوال خیلی سخت میشه و تازه اگه آنلاین با کسی بازی کنی تو مانوال باشی اون asisted و semi به نفع اون میشه چون کارش آسونتره
امسال EA دو تا لیدربرد مجزا برای کاربران دستی باز و کمکی ایجاد کرده . توی لیدر برد MANUAL کسی نمیتونه گزینه ها رو کمکی انتخاب کنه .
این یکی از کارهای بسیار عالی EA بود و میشه گفت به این شکل تقریبا حرفه ائیها از گیمرهای عادی جدا میشن .