دوستان من یه چیزی کشف کردم.یکی از قویترین تیمهای فیفا ولفسبورگه چون قدرت بدنیشون خیلی بالاست و متاسفانه این مشکل هنوز در فیفا هست که هرتیمی قدرت بدنی داشته باشه قویتره.کلا در این شماره از لحاظ تفاوت بین تیمها بدجور گند زدن.ولفسبورگ از بارسلونا هم قویتره.
خیلی وقته اومده ...![]()
درسته این مشکل وجود داره . ولی فقط وقتی نمایان میشه که یک نقره بازی کنی . اونم بخاطر سبک بازیه هوش مصنوعی هستش . وگرنه تو حالت دو نفره یا بیشتر اینطور نیستدوستان من یه چیزی کشف کردم.یکی از قویترین تیمهای فیفا ولفسبورگه چون قدرت بدنیشون خیلی بالاست و متاسفانه این مشکل هنوز در فیفا هست که هرتیمی قدرت بدنی داشته باشه قویتره.کلا در این شماره از لحاظ تفاوت بین تیمها بدجور گند زدن.ولفسبورگ از بارسلونا هم قویتره.
به هیچ عنوان.دیروز با داداشم نشستیم امتحان کردیم.اون شد رئال مادرید منم شدم ولسبورگ.خیلی راحت بردمش.تاتنهام هم اینجوریه.منچستر سیتی-استون ویلا-و خیلی تیمهای دیگه.یعنی این تیمها از تیمهایی مثل رئال و بارسا خیلی قویترن.رسما حالم از قوتبالش بهم خورد.درسته این مشکل وجود داره . ولی فقط وقتی نمایان میشه که یک نقره بازی کنی . اونم بخاطر سبک بازیه هوش مصنوعی هستش . وگرنه تو حالت دو نفره یا بیشتر اینطور نیست
سلام بچه هاوبه دادم برسید
تا حالا 3تا فیفا11 گرفتم ووقتی بازی شروع میشه صدای خبرنگاروتماشاچی ها میره وبازی کند و یواش یواش ومثل حالتی که گیرمیکن وول میکنه پیش میره.
مشکل از کجاست؟
ایکس باکس من بهترین بازی هارو می کشه .فیفا11 نمیکشه؟
مشکل از dvd یادستگاه؟
کمک کنید تو رو خدا؟
مرصی از اینکه جواب دادیخیلی عجیبه فیفا هارو از شرکتای مختلف گرفتی؟ فکر میکردم ایراد از کنسوله ولی میگیکه تو بازیای دیگه جواب میده !! خیلی عجیبه.
به هیچ عنوان.دیروز با داداشم نشستیم امتحان کردیم.اون شد رئال مادرید منم شدم ولسبورگ.خیلی راحت بردمش.تاتنهام هم اینجوریه.منچستر سیتی-استون ویلا-و خیلی تیمهای دیگه.یعنی این تیمها از تیمهایی مثل رئال و بارسا خیلی قویترن.رسما حالم از قوتبالش بهم خورد.
دوستان من یه چیزی کشف کردم.یکی از قویترین تیمهای فیفا ولفسبورگه چون قدرت بدنیشون خیلی بالاست و متاسفانه این مشکل هنوز در فیفا هست که هرتیمی قدرت بدنی داشته باشه قویتره.کلا در این شماره از لحاظ تفاوت بین تیمها بدجور گند زدن.ولفسبورگ از بارسلونا هم قویتره.
خوب من از دوستانی که حرف منو رد کردن یه سوال دام.
در واقعیت مثلا بازیکنی مثل ادین دژکو (مهاجم ولفسبورگ) بهتره یا لیونل مسی؟؟؟؟؟؟قطعا همتون میگید مسی.اما در فیفا دژکو خیلی بهتره:-oچون قدرت بدنیش بیشتره.این مورد هم در مورد تمام بازیکنان با این نوع ویژگی صادقه.من الان 3 سال هست که صبح تا شب فیفا میزنم.اون موقع هم که adsl داشتم همش آنلاین میزدم.از روزی هم که این شماره از فیفا اومده روزی 7-8 ساعت دارم بازی میکنم و اشکالات زیادی ازش پیدا کردم.ولی این اشکال آخری که همیشه در همه شماره ها بوده حالم رو بهم زد.یه توصیه هم دارم که حتما عمل کنید.تو نمودار بازیکنا به تنها نکته ایی که باید دقت کنید strenght هست.هر بازیکنی که بالای 75 باشه خوبه ولی اگر پائینتر بود بزارینش بیرون.مثلا تیمی مثل منچستر سیتی که دو تا از دفاعهاش strenghtشون 90 و دوتا بالای 85 هست عمرا نمیشه از دفاعش رد شد.کلا این ویژگی چندین سال هست که وجود داره و به تمام فاکتورهای مثبت بازی گند زده.به طوری که ویژگیهای دیگه بازیکنا مثل دریبل و کنترل توپ و .... اصلا مهم نیست و انگار که داریم کشتی کج بازی میکنیم:dفقط و فقط strenght مهم هست.