FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
کسی لایو بازی کرده؟فقط آفلاینش سخت میشه گل زد یا آنلاینشم سخته؟

من خودم تو آفلاین خیلی سخت گل می‌زنم
به زور بتونم شاید دو تا گل بزنم (اکثر اوقات بازی را میبازم یا 0-0 می‌شه)
ولی رو آنلاین واقعا راحت تر گل می‌زنم

آقا یه بازی می خوای بگیری خوب بگیر دیگه!:d
نیوز که تو منیجر مود های قبلی بود,خبر ها را می زاره و توش از عکس های واقعی هم استفاده می کنه.
اما قسمت منیجر مود یکی از تغییرات بازی به شمار میاد,اسم این مود از منیجر مود به کریر مود تغییر کرده و البته خود شامل سه مود می شه.player که همون be a pro فیفا های قبلی هست,manager که منیجر مود قبلی هست و مود manager and player که تریکب دو تاشه یعنی هر دو تاش می تونی بشی که من خودم همه را یک کوچولو امتحان کردم منیجر خالی بیشتر از همه کیف می ده همونو ادامه دادم.
منیجر مود خوب شکیل تر شده,قرار داد بستن خیلی طبیعی تر شده.بازیکنان بسته به شریاطشون میان,یه سری با کله,یه سری با هزار ناز و ادا,یه سری باشگاه ها بهشون نیاز مبرم دارن و یه سری از باشگاه ها مثل رئال و بارسا اصلا به هم بازکن نمی دن.
تو لجندری در رفتن از زیر دست اخراج شدن سخت تر شده,دیگه عرض کنم امضاتون می ره زیر قرارداد,دیگه همین دیگه.مودش سال های پیش هم کامل بود.هان,خیلی به بازیکنی فشار بیاری یه بلایی سرت میاد.الان شوانی یه نمه افسرده شده تو بایرن,گومز و ریبری 40 روز مصدوم شدن همه ی جوانان را کشیدیم تو زمین.دیگه همین دیگه!
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از جوابات فقط نگفتی تعویض بین دو نیمه چه فرقی کرده؟:d:x:))

سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از جوابات فقط نگفتی تعویض بین دو نیمه چه فرقی کرده؟:d:x:))
تعویض بین دو نیمه یه سوتی داره!
مثلا شما توی منچستر اسکولز را با کریک تعویض می‌کنی
اولش از یه بازیکن (مثلا ویدیچ) یه تصویر نشون می‌ده و یه آماری هم دربارش می‌نویسه
بعدش دوباره همون بازیکنی را که نشون را نشون میده که داره خودش را گرم می‌کنه و زیرش هم اسامی کسانی که تعویض شدند را می‌نویسه

من چند تا سوال راجع به فیفا داشتم
1-نمیشه یه جور این نوشته های بازی مثل نتیجه یا نوشته های سیستم را بزرگ کرد
2-سیستم که می چینیم و بعد سیو میکنیم چطوری میشه سیو سیستم را پاک کرد
3-اگه میشه یه توضیحی راجع به استراتژِی و تاکتیک فیفا که در قسمت فرمیشن هست بدین
کسی جواب نمیده

من چند بار سوال کردم هر کی یه چیزی گفت در مورد اینکه analog spring روشن باشه یا خاموش لطفا یه راهنمایی درست بکنین اگه روشن باشه چی میشه اگه خاموش باشه چی میشه فرقشون رو میخواستم

بچه ها این AUTOSAVE خیلی رو مخه از کجا غیر فعالش کنیم ؟
اگه منظور شما از AUTOSAVE تو منیجر مده که خود بازی سیو میکنه من یه راهیرو بهت پیشنهاد میکنم ( خودم وقتی کار خیلی گند بخوره از این راه استفاده میکنم :d)
اخربازی وقتی بازی تموم شد اگه دیدی نمیخوای سیو شه دکمه وسط دسترو بزن بعدبرو تو داشبورد :)) بعد دوباره بیا تو بازی >:d<:d

هوش مصنوعی خیلی بالا رفته.

تو آفلاین گل زدن سخت شده. گل هم زدی تیم حریف خر میشه میاد زود جبران میکنه.

اما تو آنلاین راحت تره..

1-این واحد افتضاح یارد رو نمیشه تغییر داد؟ فیفا سرویسمون کرد از قدیم همش یارد میزنه...
2- 800 پوینتی که واسه آنلاین بازی کردن میدیم واسه همیشست یا هر ماه باید 800 پوینت بدیم؟

آخرین ویرایش:
اخربازی وقتی بازی تموم شد اگه دیدی نمیخوای سیو شه دکمه وسط دسترو بزن بعدبرو تو داشبورد :)) بعد دوباره بیا تو بازی >:d<:d
آخه بدبختی همیشه این کار رو می کنم خسته شدم :d البته نه همیشه 2 باری هستش با این حرکت از شکست فرار می کنم

هوش مصنوعی خیلی بالا رفته.

تو آفلاین گل زدن سخت شده. گل هم زدی تیم حریف خر میشه میاد زود جبران میکنه.

اما تو آنلاین راحت تره..

1-این واحد افتضاح یارد رو نمیشه تغییر داد؟ فیفا سرویسمون کرد از قدیم همش یارد میزنه...
2- 800 پوینتی که واسه آنلاین بازی کردن میدیم واسه همیشست یا هر ماه باید 800 پوینت بدیم؟
فقط یک بار پرداخت می‌کنید
تازه شما می‌تونید که یه کد گیر بیارید و وارد کنید ( کسی را پیدا کنید که بازی اورجینال داشته باشه و نخواد آنلاین بازی کنه و کدش را ازش بخرید)

سلام

من تازه عضو شدم در ضمن من قبلا از فیفا 2000 تا فیفا 2004 رو بازی کردم بعد از اون pes بازی
میکردم (از نسخه 4 تا 2011)
فیفا نسخه 2005 رو هم گرفتم البته نسخه pc زیاد خوشم نیومد
ولی واقعا این نسخه جدید فیفا جالبه

یه سوال : من تو بازی یه گل شانسی زدم میخواستم ببینم چجوریه؟
تقریبا روی خط طولی محوطه 18 قدم شوت زدم به شکل فنی توپ وارد دروازه شد

خواهشاً می‌شه بگین نسخه j کی‌ میاد ، مردیم از بس تعریف شنیدیم

لطفا جواب بدین ، ممنون

کسی‌ نبود جواب مارو بده؟

یه سوال : من تو بازی یه گل شانسی زدم میخواستم ببینم چجوریه؟
تقریبا روی خط طولی محوطه 18 قدم شوت زدم به شکل فنی توپ وارد دروازه شد

شما احتمالا RBرو نگه داشته و شوت زدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or