کسی لایو بازی کرده؟فقط آفلاینش سخت میشه گل زد یا آنلاینشم سخته؟
من خودم تو آفلاین خیلی سخت گل میزنم
به زور بتونم شاید دو تا گل بزنم (اکثر اوقات بازی را میبازم یا 0-0 میشه)
ولی رو آنلاین واقعا راحت تر گل میزنم
کسی لایو بازی کرده؟فقط آفلاینش سخت میشه گل زد یا آنلاینشم سخته؟
سلام دوست عزیزآقا یه بازی می خوای بگیری خوب بگیر دیگه!:d
نیوز که تو منیجر مود های قبلی بود,خبر ها را می زاره و توش از عکس های واقعی هم استفاده می کنه.
اما قسمت منیجر مود یکی از تغییرات بازی به شمار میاد,اسم این مود از منیجر مود به کریر مود تغییر کرده و البته خود شامل سه مود می شه.player که همون be a pro فیفا های قبلی هست,manager که منیجر مود قبلی هست و مود manager and player که تریکب دو تاشه یعنی هر دو تاش می تونی بشی که من خودم همه را یک کوچولو امتحان کردم منیجر خالی بیشتر از همه کیف می ده همونو ادامه دادم.
منیجر مود خوب شکیل تر شده,قرار داد بستن خیلی طبیعی تر شده.بازیکنان بسته به شریاطشون میان,یه سری با کله,یه سری با هزار ناز و ادا,یه سری باشگاه ها بهشون نیاز مبرم دارن و یه سری از باشگاه ها مثل رئال و بارسا اصلا به هم بازکن نمی دن.
تو لجندری در رفتن از زیر دست اخراج شدن سخت تر شده,دیگه عرض کنم امضاتون می ره زیر قرارداد,دیگه همین دیگه.مودش سال های پیش هم کامل بود.هان,خیلی به بازیکنی فشار بیاری یه بلایی سرت میاد.الان شوانی یه نمه افسرده شده تو بایرن,گومز و ریبری 40 روز مصدوم شدن همه ی جوانان را کشیدیم تو زمین.دیگه همین دیگه!

تعویض بین دو نیمه یه سوتی داره!سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از جوابات فقط نگفتی تعویض بین دو نیمه چه فرقی کرده؟:d![]()
کسی جواب نمیدهمن چند تا سوال راجع به فیفا داشتم
1-نمیشه یه جور این نوشته های بازی مثل نتیجه یا نوشته های سیستم را بزرگ کرد
2-سیستم که می چینیم و بعد سیو میکنیم چطوری میشه سیو سیستم را پاک کرد
3-اگه میشه یه توضیحی راجع به استراتژِی و تاکتیک فیفا که در قسمت فرمیشن هست بدین
اگه منظور شما از AUTOSAVE تو منیجر مده که خود بازی سیو میکنه من یه راهیرو بهت پیشنهاد میکنم ( خودم وقتی کار خیلی گند بخوره از این راه استفاده میکنم :d)بچه ها این AUTOSAVE خیلی رو مخه از کجا غیر فعالش کنیم ؟
بعد دوباره بیا تو بازی >:d<:dآخه بدبختی همیشه این کار رو می کنم خسته شدم :d البته نه همیشه 2 باری هستش با این حرکت از شکست فرار می کنماخربازی وقتی بازی تموم شد اگه دیدی نمیخوای سیو شه دکمه وسط دسترو بزن بعدبرو تو داشبوردبعد دوباره بیا تو بازی >:d<:d
فقط یک بار پرداخت میکنیدهوش مصنوعی خیلی بالا رفته.
تو آفلاین گل زدن سخت شده. گل هم زدی تیم حریف خر میشه میاد زود جبران میکنه.
اما تو آنلاین راحت تره..
1-این واحد افتضاح یارد رو نمیشه تغییر داد؟ فیفا سرویسمون کرد از قدیم همش یارد میزنه...
2- 800 پوینتی که واسه آنلاین بازی کردن میدیم واسه همیشست یا هر ماه باید 800 پوینت بدیم؟
خواهشاً میشه بگین نسخه j کی میاد ، مردیم از بس تعریف شنیدیم
لطفا جواب بدین ، ممنون
یه سوال : من تو بازی یه گل شانسی زدم میخواستم ببینم چجوریه؟
تقریبا روی خط طولی محوطه 18 قدم شوت زدم به شکل فنی توپ وارد دروازه شد