FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
بعد از 1 ماه بازی کردن FIFA 11 را بوسیدم گذاشتم کنار. گیم پلیش خوبه ولی به همون دلایلی که دوستان اشاره کردن و این که بازی خیلی خسته کننده هست و هیچ جذابیتی نداره گذاشتمش کنار.
خوب کاری کردی !!! من که شده 7-8 ساعت پشت سرهم با پسر خالم یازی کردم اخرش از چشم درد خوابمون برد !!! جذابیت بازی واسه من فوق العادست . البته منکر باگ های بازی نمیشه شد

بازی برای دوستان خسته کننده میشه چون میرن بازی دوستانه انجام میدن. هر کی باشه بعد از 1 روز خسته میشه. شما برید manager mode رو بازی کنید ببینید خسته میشید یا نه.
من 1 سال تمام fifa 10 رو هر روز بازی کردم بدون اینکه خسته بشم.

بازی برای دوستان خسته کننده میشه چون میرن بازی دوستانه انجام میدن. هر کی باشه بعد از 1 روز خسته میشه. شما برید manager mode رو بازی کنید ببینید خسته میشید یا نه.
نه مشکل این که این داور احمق با آفسایداش کفر همه رو بالا میاره

نه مشکل این که این داور احمق با آفسایداش کفر همه رو بالا میاره

اره
نمیدونم کدنویسی آفساید گیری رو عوض کنه چی میشه. باور کن عوض کردن کدنویسیش کار 1 ساعت هم نیست

من کلا موقع بازی کردن رو خط آفساید کار میکنم. تاکتیکم همینه. همیشه رو اعصابمه. بازیکنا فیکس تو یه خطن اما دست بازیکنت یکم جلو تره آفساید میگیره.

کفر ادمو در میاره...

اما از باقی جهات اسمی شده. دروازبان ها هم خیلی بهتر شدن اما بازم بعضی اوقات گیج میزنن. انیمیشن جلو اومدنشم نمیدونم کی میخواد عوض کنه (انگار داره میره مرغ بگیره نه توپ)

چشم بسته غیب گفتین.
من اصلا دوستانه نمی رفتم همش manager mode می رفتم.

چشم بسته غیب گفتین.
من اصلا دوستانه نمی رفتم همش manager mode می رفتم.
دیگه فوتبال براتون چی کار کنن که خسته کننده نشه؟؟؟
بیان وسط بازی براتون لگد هم بزارن که یه وقت خسته شدید برید به مبارزه؟؟؟
فوتبال معنی دیگه ای داره جز اینی که تو فیفا 11 هست؟

واقعا این فیفا 11 فوق العادست .
من خودم از طرفدارای پروپا قرض pes بودم اما از وقتی next-gen شد دیگه فاتحش خونده شد.

این فیفا 11 هم کم مشکل ترین بازی فوتبالیه که به عمرم دیدم . هر کاری میشه تو بازی انجام داد و از هر لحاظ ازدی عمل هست .

این شادی های بعد گل هم که اخر باحالیه ! من که خوراکم حرکات اکروباتیک و رقصه . اگه هم دو نفری بازی کنیم بعد گل یه هیس نشون میدم !

عکس زوری از بازیکنا

2010102903.jpg

دیگه فوتبال براتون چی کار کنن که خسته کننده نشه؟؟؟
بیان وسط بازی براتون لگد هم بزارن که یه وقت خسته شدید برید به مبارزه؟؟؟
فوتبال معنی دیگه ای داره جز اینی که تو فیفا 11 هست؟

واقعا به نظر من هم يه فوتبال بايد چي بسازه كه اين شماره فيفا نساخته
مخصوصا اگه بازي رو روي حالت مانال بازي كني كه ديگه واقعا شبيه فوتبال ميشه
we are 11

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or