FIFA 11| PS3

سلام اقا بی زحمت هروقت فیفا ۱۱ اومد و کسی گرفت همون موقع بگه از کجا گرفته وچند

بچه ها 2 تا خبر براتون دارم که شایدم شما از منم بهتر بدونین ! یکی اینکه یه مغازه هست نزدیک خونه ی ما که خیلی آپدیته و گفت که بازی رو 2 شنبه ( یعنی 1 روز زودتر از ریلیز بازی) میاره

Last edited by a moderator:
بچه ها 2 تا خبر براتون دارم که شایدم شما از منم بهتر بدونین ! یکی اینکه یه مغازه هست نزدیک خونه ی ما که خیلی آپدیته و گفت که بازی رو 2 شنبه ( یعنی 1 روز زودتر از ریلیز بازی) میاره
دوم اینکه گفت قیمت اولیش، 95 تومنه ...

دوست عزیز امیدوارم باز ناراحت نشی که دارم این حرف رو میزنم چون بازهم خلاف قوانین عمل کردی. اگه خواستی همین جا هم قانونش رو میگم بهت یا تو pm هر جور که راحتی. لطفا اون قیمت رو از تو پست بالات بردارید تا من نخوام ویرایشش کنم.

در مورد اومدن بازی هم فکر کنم اکثر فروشگاه های معروف اعلام کردن که بازی فردا یا پس فردا میادش. قیمت هم ایشالا اومدش تو pm از همدیگه بپرسید. این جا هم میگم تا دلخوری بعد پیش نیاد که چرا فلان شد. تو انجمن نباید از هیچ شرکتی اسم برده بشه و حق قرار دادن هیچ قیمتی رو هم ندارید. هر کی هم با این قانون مشکل داره بگه بند قانونی که خود ادمین های سایت قرار دادن رو براش این جا نقل کنم.

موفق باشید

ویرایش: دیدم از سایت رفتی خودم ویرایش کردم پستت رو.

آخرین ویرایش:
دوستان امسالم باز این بازی زودتر عرضه شد
من امروز این بازی و تهیه کردم فقط یه سئوالی داشتم اینکه الان اگه زودتر از 28 sep من این و آنلاین کنم مشکلی پیش نمیاد برای کنسول ؟ منظورم بلوکه کردن کنسوله
چون یکی از دوستان من واسش قبلاً همچین انفاقی افتاده البته خودش شک داره واسه این بوده باشه.

دوستان امسالم باز این بازی زودتر عرضه شد
من امروز این بازی و تهیه کردم فقط یه سئوالی داشتم اینکه الان اگه زودتر از 28 sep من این و آنلاین کنم مشکلی پیش نمیاد برای کنسول ؟ منظورم بلوکه کردن کنسوله
چون یکی از دوستان من واسش قبلاً همچین انفاقی افتاده البته خودش شک داره واسه این بوده باشه.

میشه بگی از کجا ؟ پ.خ البته :d

منم بازی رو همین الان خریدم و از خوشحالی کم مونده برم تو دیوار
داش شایان هم تو مغازه بود و داشت واسه خودشو برهان و یکی دیگه میخرید....
به نام خدایی که فیفا را آفرید...
3
2
1
...

تو کل ایران فقط یه مغازه آورده،تا جعبه رو باز کرد با صورت رفتم تو جعبه و اولین فیفا ی ایراد رو خریدم !!!!

چرا پیغام خصوصی کنم ؟ مگه خلاف قوانینه که اینجا بنویسم و همه بدونن و برن بخرن ؟ آدمو به شک میندازین :-s

تو کل ایران فقط یه مغازه آورده،تا جعبه رو باز کرد با صورت رفتم تو جعبه و اولین فیفا ی ایراد رو خریدم !!!!

چرا پیغام خصوصی کنم ؟ مگه خلاف قوانینه که اینجا بنویسم و همه بدونن و برن بخرن ؟ آدمو به شک میندازین :-s
بله ، خلاف قوانینه !

شما اصولاً خوشت ميآد بهت چيزی بگن؟

يه بار گفتن نه ديگه!

پ.ن:چه خوبه قبل ثبت نام قوانين رو بخونيم بعد تأييد کنيم!

خوب منم بازیرو گرفتم همینجوری دارم بازی میکنم . هیچوقت انقدر با هوش مصنوعی بازی کردن بهم حال نداده بود :دی خیلی فاز میده
روبرو آماده باش :biggrin1:
=)) دمت گرم صدرا خیلی باحال بود ترکیدم از خنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or