ای بابا غصه نخور دوسته عزیز از همه تیما کم کردن به یک نسبت فکر کنم برایه این باشه خواستن بازی سختر کنن و تیما بهم نزدیک کنن بشه باهم بازی کرد اما خب قبول دارم نباید اینجوری یه دفعه از یه بازیکن اینقدر قدرتش کم کنن تا تیم بالانس کنن ماهم مثله شما ایم ریبریه 90 کردن 85 نامرداممنون شهروز جان
این بازیکنان توی نسخه ی دمو نبودن ، برای همین سوال کردن
واقعا آدم بعضی وقت ها میخواد سرشو بکوبه به دیوار
تو فیفا 10 و ورد کاپ اسپرینگ کوالیارلا 84 بود
یعنی یه بازیکنی که تا ورژن قبلی اسپرینگش 84 بوده یکهو انقدر افت میکنه که اسپرینگش میشه 77 ؟
واقعا نمیدونم چرا مسئولان فیفا با یوونتوس لجن
کراسیچ فوق العاده است ، درست هم درستش کردن
واقعا ممنون
باتشکر

ممنون شهروز جان
این بازیکنان توی نسخه ی دمو نبودن ، برای همین سوال کردن
واقعا آدم بعضی وقت ها میخواد سرشو بکوبه به دیوار
تو فیفا 10 و ورد کاپ اسپرینگ کوالیارلا 84 بود
یعنی یه بازیکنی که تا ورژن قبلی اسپرینگش 84 بوده یکهو انقدر افت میکنه که اسپرینگش میشه 77 ؟
واقعا نمیدونم چرا مسئولان فیفا با یوونتوس لجن
کراسیچ فوق العاده است ، درست هم درستش کردن
واقعا ممنون
باتشکر
خوب مام امروز عصر ميريم بگيريم فقط ميشه 3 تا تيم از نظر قدرت رو بگيد!
آره خیلی بد کم کردن ، این آخه تنها نمونه نیستای بابا غصه نخور دوسته عزیز از همه تیما کم کردن به یک نسبت فکر کنم برایه این باشه خواستن بازی سختر کنن و تیما بهم نزدیک کنن بشه باهم بازی کرد اما خب قبول دارم نباید اینجوری یه دفعه از یه بازیکن اینقدر قدرتش کم کنن تا تیم بالانس کنن ماهم مثله شما ایم ریبریه 90 کردن 85 نامردا![]()
ممنون که گوش زد کردی ، چون من دقیقا کلمه انگلیسیش یادم نبود ، چیزی که تو ذهنم مونده بود رو گفتمخواهش ولی یه نکته ای رو هرچی خواستم نگم،نشد ! انقد تو این پست آخرت تکرار کردی که مجبور شدم بهش اشاره کنم !!!! من مطمئنم که تو منظورت از اسپرینگ،همون SPRINT هستش که تو فارسی هم میشه اسپرینت ! اسپرینت = اسپرینگ !؟
تیم رئال مادرید،چلسی و بایرن مونیخ از جمله تیم های خوب هستن
امین جان من با بعضی تیمها بازی نکردما مثلا نه منچستر رو برداشتم نه اینتر مه رم نه یوونتوسخاک تو سرشون کنن.:biggrin1: قهرمان اروپا رو از چلسی هم ضعیف تر ساختن یعنی؟:biggrin1: شایان جان میشه بگی اینتر چطوریاس؟
مثکه امسال از نظر اسکیل دادن به بازیکنها بدترین سال فیفا س.تو همون تیمهای دمو قدرتهای عجیب زیاد دیدم.به نظر من بهترین قدرتها رو هر سال فوتبال منیجر سگا داره.خیلی به واقعیت نزدیکه!
کلا همه عالم و آدم با یونتوس لج هستند.(از بعد از قضیه ی کالچوپولی که هنوز هم جریانش ادامه داره)آره خیلی بد کم کردن ، این آخه تنها نمونه نیست
آمائوری از 82 شده 79
مارکیزیو از 80 شده 79
موتا از 81 شده 79
کلا همه رو کم کردن
اگر میخوان به واقعیت نزدیک کنند ، یه نگاهی به آنلکا و بنزما بندازن
این دو تا اسکیلاشون اصلا با واقعیت همخونی نداره ، مخصوصا آنلکا ، آنلکا اسپرینت 73 هم براش زیاده برداشتن کردنش اسپرینت 87
کلا همه عالم و آدم با یونتوس لج هستند.(از بعد از قضیه ی کالچوپولی که هنوز هم جریانش ادامه داره)
فیفا هم که کلا علاقه داره تیم های لیگ برتری را قوی تر بسازه.
نمونه اش همین آنلکا که گفتی.تازه رونی که جدیدا نقش مرده متحرک را در تیمش پیدا کرده
خیلی قوی ساخته شده.