FIFA 11| PS3

ممنون شهروز جان
این بازیکنان توی نسخه ی دمو نبودن ، برای همین سوال کردن
واقعا آدم بعضی وقت ها میخواد سرشو بکوبه به دیوار
تو فیفا 10 و ورد کاپ اسپرینگ کوالیارلا 84 بود
یعنی یه بازیکنی که تا ورژن قبلی اسپرینگش 84 بوده یکهو انقدر افت میکنه که اسپرینگش میشه 77 ؟
واقعا نمیدونم چرا مسئولان فیفا با یوونتوس لجن
کراسیچ فوق العاده است ، درست هم درستش کردن
واقعا ممنون
باتشکر
ای بابا غصه نخور دوسته عزیز از همه تیما کم کردن به یک نسبت فکر کنم برایه این باشه خواستن بازی سختر کنن و تیما بهم نزدیک کنن بشه باهم بازی کرد اما خب قبول دارم نباید اینجوری یه دفعه از یه بازیکن اینقدر قدرتش کم کنن تا تیم بالانس کنن ماهم مثله شما ایم ریبریه 90 کردن 85 نامردا:(

خوب مام امروز عصر ميريم بگيريم فقط ميشه 3 تا تيم از نظر قدرت رو بگيد!
به به به :دی چه عجب :دی صدرا از نظر قدرت به ترتیب
رئال مادرید
چلسی
بارسلونا
البته من با منچستر یونایتد بازی نکردما

خاک تو سرشون کنن.:دی قهرمان اروپا رو از چلسی هم ضعیف تر ساختن یعنی؟:دی شایان جان میشه بگی اینتر چطوریاس؟
مثکه امسال از نظر اسکیل دادن به بازیکنها بدترین سال فیفا س.تو همون تیمهای دمو قدرتهای عجیب زیاد دیدم.به نظر من بهترین قدرتها رو هر سال فوتبال منیجر سگا داره.خیلی به واقعیت نزدیکه!

ممنون شهروز جان
این بازیکنان توی نسخه ی دمو نبودن ، برای همین سوال کردن
واقعا آدم بعضی وقت ها میخواد سرشو بکوبه به دیوار
تو فیفا 10 و ورد کاپ اسپرینگ کوالیارلا 84 بود
یعنی یه بازیکنی که تا ورژن قبلی اسپرینگش 84 بوده یکهو انقدر افت میکنه که اسپرینگش میشه 77 ؟
واقعا نمیدونم چرا مسئولان فیفا با یوونتوس لجن
کراسیچ فوق العاده است ، درست هم درستش کردن
واقعا ممنون
باتشکر

خواهش ولی یه نکته ای رو هرچی خواستم نگم،نشد ! انقد تو این پست آخرت تکرار کردی که مجبور شدم بهش اشاره کنم !!!! من مطمئنم که تو منظورت از اسپرینگ،همون SPRINT هستش که تو فارسی هم میشه اسپرینت ! اسپرینت = اسپرینگ !؟

خوب مام امروز عصر ميريم بگيريم فقط ميشه 3 تا تيم از نظر قدرت رو بگيد!

تیم رئال مادرید،چلسی و بایرن مونیخ از جمله تیم های خوب هستن

ای بابا غصه نخور دوسته عزیز از همه تیما کم کردن به یک نسبت فکر کنم برایه این باشه خواستن بازی سختر کنن و تیما بهم نزدیک کنن بشه باهم بازی کرد اما خب قبول دارم نباید اینجوری یه دفعه از یه بازیکن اینقدر قدرتش کم کنن تا تیم بالانس کنن ماهم مثله شما ایم ریبریه 90 کردن 85 نامردا:(
آره خیلی بد کم کردن ، این آخه تنها نمونه نیست
آمائوری از 82 شده 79
مارکیزیو از 80 شده 79
موتا از 81 شده 79
کلا همه رو کم کردن
اگر میخوان به واقعیت نزدیک کنند ، یه نگاهی به آنلکا و بنزما بندازن
این دو تا اسکیلاشون اصلا با واقعیت همخونی نداره ، مخصوصا آنلکا ، آنلکا اسپرینت 73 هم براش زیاده برداشتن کردنش اسپرینت 87

خواهش ولی یه نکته ای رو هرچی خواستم نگم،نشد ! انقد تو این پست آخرت تکرار کردی که مجبور شدم بهش اشاره کنم !!!! من مطمئنم که تو منظورت از اسپرینگ،همون SPRINT هستش که تو فارسی هم میشه اسپرینت ! اسپرینت = اسپرینگ !؟

تیم رئال مادرید،چلسی و بایرن مونیخ از جمله تیم های خوب هستن
ممنون که گوش زد کردی ، چون من دقیقا کلمه انگلیسیش یادم نبود ، چیزی که تو ذهنم مونده بود رو گفتم
باتشکر

خاک تو سرشون کنن.:biggrin1: قهرمان اروپا رو از چلسی هم ضعیف تر ساختن یعنی؟:biggrin1: شایان جان میشه بگی اینتر چطوریاس؟
مثکه امسال از نظر اسکیل دادن به بازیکنها بدترین سال فیفا س.تو همون تیمهای دمو قدرتهای عجیب زیاد دیدم.به نظر من بهترین قدرتها رو هر سال فوتبال منیجر سگا داره.خیلی به واقعیت نزدیکه!
امین جان من با بعضی تیمها بازی نکردما مثلا نه منچستر رو برداشتم نه اینتر مه رم نه یوونتوس :دی تیمهایی که من باهاشون بازی کردم . بارسا و چلسی و بایرن مونیخ . ارسنال . من سیتی !!! ا.ث.میلان . لیون . سویا بود من از رو اینا نظرم رو گفتم . ولی پسر خالم هم باهام بازی میکرد رئال رو برداشت . بیشک رئال قوی تری تیم هستش . هنوز قسمت نشده اینتر رو برداره :دی
اسکیلها هم یجورایی عجیب هستش :دی بالا هم دوستمون اشاره کرد بنرما و انلکا بیدلیل قوین . ولی میشه گفت بغیر از موارد خاص مثل پاتو . پدرو که کمتر از واقعیت هستن و بنزما و هیگواین که دیگه خیلی قوی هستن بقیه درست و متعادل شده .

آره خیلی بد کم کردن ، این آخه تنها نمونه نیست
آمائوری از 82 شده 79
مارکیزیو از 80 شده 79
موتا از 81 شده 79
کلا همه رو کم کردن
اگر میخوان به واقعیت نزدیک کنند ، یه نگاهی به آنلکا و بنزما بندازن
این دو تا اسکیلاشون اصلا با واقعیت همخونی نداره ، مخصوصا آنلکا ، آنلکا اسپرینت 73 هم براش زیاده برداشتن کردنش اسپرینت 87
کلا همه عالم و آدم با یونتوس لج هستند.(از بعد از قضیه ی کالچوپولی که هنوز هم جریانش ادامه داره)
فیفا هم که کلا علاقه داره تیم های لیگ برتری را قوی تر بسازه.
نمونه اش همین آنلکا که گفتی.تازه رونی که جدیدا نقش مرده متحرک را در تیمش پیدا کرده
خیلی قوی ساخته شده.

کلا همه عالم و آدم با یونتوس لج هستند.(از بعد از قضیه ی کالچوپولی که هنوز هم جریانش ادامه داره)
فیفا هم که کلا علاقه داره تیم های لیگ برتری را قوی تر بسازه.
نمونه اش همین آنلکا که گفتی.تازه رونی که جدیدا نقش مرده متحرک را در تیمش پیدا کرده
خیلی قوی ساخته شده.

اینو قبول دارم
من دیشب یه گلی با رونی به آث میلان زدم که خودم موندم چجوری رفت تو گل:d

آقا گیم پلی بازی بسی فرق کرده !همونطور که 360 درجه فیفا10 رو یه تکونی داد این pro passing هم 11 رو یه تکان اساسی داد !:dبازی سنگین و سخت شده!و خیلی انرژی بر شده!:dباید حساب شده کار کرد و جون بکنی،دیگه فکر نکنم بشه خیاری بازی کرد.:d

\پس این کریم کچلو هنوز مثله گاو ساختن تو این 10 که پدره ما رو دراورد بند خدا اگه یه ذره شبیه اینی که تو فیفا بود بازی میکرد رئال یه جام میبرد حداقل :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or