FIFA 11| PS3

دوستان کسی لینک دانلود این آهنگ هایی رو که تو جام جهانی بود رو داره؟ همین آهنگهایی که قبل بازی،بعد بازی،وسط دو نیمه بود رو میگم.:dواسه Custom Audio فیفا میخوام از اونها استفاده کنم.

CODE !!

سلام.

دوستان جریان اینکه نمیشه کد را وارد کرد و وقتی کدی که پشت دفترچه نوشته را وارد میکنید میگه invalid ؛ چیه؟

سایتهای خارجی هم خیلی ها این مشکل را داشتن و همه میگن باید تا اول اکتبر که تاریخ رسمی ریلیز هست صبر کرد.
لینک : http://forums.gameaxis.com/showthread.php?p=22166845

کسی این مشکل رو داشته؟

ممنون
رد ست.

سلام.

دوستان جریان اینکه نمیشه کد را وارد کرد و وقتی کدی که پشت دفترچه نوشته را وارد میکنید میگه invalid ؛ چیه؟

سایتهای خارجی هم خیلی ها این مشکل را داشتن و همه میگن باید تا اول اکتبر که تاریخ رسمی ریلیز هست صبر کرد.
لینک : http://forums.gameaxis.com/showthread.php?p=22166845

کسی این مشکل رو داشته؟

ممنون
رد ست.

سلام دوست من
شما مشکلت اینه که ریجن بازیت با کشوری که واسه PSN ت انتخاب کردی فزق میکنه،اگه بازیت ریجن 2 س باید حتما PSN ت هم مال اروپا باشه تا درست شه

از پاسختون ممنون . ولی ریجن درسته.

من همچین مشکلی داشتم ولی ئقتی فهمیدم کشوری که تو PSN انتخاب کردم،آمریکاس و بازیم ریجن 2 س ، PSN امو پاک کردم و یه جدید ساختم و کشورمو انگلیس انتخاب کردم و درست شد
برای اینکه مطمئنت کنم که مشکلت همینه،نشونت میدم به اون نشون ( ! ) که اول بازی میگه که شما نمیتونی از فیفا استور خرید کنی

آقا یه مشکله عجیبی‌ برا من پیش اومده از دیروز. من Fifa رو روز اول که اومد گرفتم، تا الآنم داشتم بدون مشکل بازی می‌کردم. ولی‌ از دیشب که به ورژن ۱.۰۱ update کردم، وسط بازی هی‌ هنگ می‌کنه بعد دوباره بازی ادامه پیدا می‌کنه. اول فک کردم مشکل از گرمای PS۳ اما جاشو که عوض کردمم بازم هی‌ هنگ میکرد. کسی‌ به این مشکل بر خورده تا حالا؟

دوستان من یه مشکل جالب دارم !
باریم ریجن 2 هستش و psn منم ماله اروپا هستش بعد کدی که پشت دفترچه هستش و میزنم قبول میکنه ولی باز مثلا فردا میام میخوام بازی کنم باز کد و ازم میحواذ !
چرا ؟ من تا حالا چند باز زدم همیشه هم تایید میکنه ولی باز میخواد
ممنون میشم کسی کمکی بکنه

اینا همش شایعس که اکانتتون حتما باید به بازی بخوره شما با هر اکانتی میتونید بازی کنید فقط باید یه اکانت بسازید که به بازی بخوره بعد کد رو وارد کنید فایل 100کیلوبایتی رو دان کنید بعد اون رو وقتی نسب میکنید با هر اکانتی روی کنسولتون میتونید بازی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or