FIFA 11| PS3

در مورد آپلود کردن گل هم دوستان یکم صبر بکنند آپلود میشه. روی هیچ عددی هم گیر نمیکنه و اون تاخیر به خاطر سرعت بالا اینترنت تو ایران هست که دستگاه قادر به هضم این سرعت بالا نیست و یکم طول میکشه تا آپلود بکنه. در ضمن خوشحال میشم گل زیگزایت رو ببینم صدرا. البته روی حداقل درجه سختی world class نه کمتر که متاسفانه این قضیه رو هیچ جوری نمیشه ثابت کرد و کاشکی ea تو صفحه گل درجه سختی رو هم مینوشت. اون موقع گل های دوستان دیدن داشت

راهی داره بازی که تموم شده گلی که توش زدمو بزارم به اين شبهات پايان بدم؟ :دی

دوست عزیز من دمو درست دانلود کردم.شما یک دو هوایی انجام بده میفهمی اونوقت
شما رو چه درجه سختی بازی میکنی ؟؟؟
خوشحال میشم نسخه کامل اومد با هم بازی کنیم !
تا اونجایی که ما دیدیم بیشتر یک دو هارو مدافع ها پوشش میدن حتی واسه رسوندن توپ به کسی که فرار کرده مجبوری یک چهار هم انجام بدی:d
تو این سایت ea میام sign in بشم صفحه stop میشه !
2 3 تا گل ناز اپلود کردم :d

راهی داره بازی که تموم شده گلی که توش زدمو بزارم به اين شبهات پايان بدم؟ :دی
اگه بازیت کلا تموم شده و اومدی بیرون که دیگه نه راهی نیست. اما تو این نسخه یک بخش جدید اضافه شده که من خیلی منتظر شدم یکی بهش اشاره کنه اما کلا هیچکی حرفی نزد در موردش با این که یک قابلیت عالی هست. این قابلیت بعد از اتمام بازی صحنه های حساس رو نشون میده که می تونی اونجا Upload بکنی و در واقع مثل فوتبال های واقعی که بعد از اتمام بازی Highlight اون رو نشون بدن.

تا اونجایی که ما دیدیم بیشتر یک دو هارو مدافع ها پوشش میدن حتی واسه رسوندن توپ به کسی که فرار کرده مجبوری یک چهار هم انجام بدی:d
آخ خدا خیرت بده بلاخره یکی پیدا شد این جا حرف من رو تایید کنه. خداییش این قدر سر یک دو خوب پوشش میدن مدافع ها که تو 70% مواقع رد نمیشه.
اون هم فکر کنم مشکل از اینترنت یا ISP تو باشه

باو برهان راست میگه از 2 نفر بیشتر نمیشه رد شد سریع باید آدم پاس بده. کلا از فیفا 10 واقعا سخت تر شده.
R1 رو بگیریم شوت بزنیم هم که من اصلا نتونستم از پشت محوطه جریمه اینکار رو کنم چون سریع میان میگیرن.
یه گل باقلوا دیگه زدم با رونالدو اما اونموقع نتونستم آپ کنم خیلی دلم سوخت. یه دریبل زیدانی زدم پویول و پیکه با هم جا موندن و یه شوت که رفت تو گوش دروازه خیلی حال کردم

عزیزم من رو Legendary بازی میکنم.اولین باری هم نیست که فیفا بازی میکنم.یک چهار که هیچی بابا یک دهم انجام میدم.:d:d:))=))

عزیزم من رو Legendary بازی میکنم.اولین باری هم نیست که فیفا بازی میکنم.یک چهار که هیچی بابا یک دهم انجام میدم.:d:d:))=))

عجب !!! چند حالت میتونه داشته باشه : یا ما خیلی نوبیم،یا تو خیلی پرویی ( منظورم PRO س نه چیز دیگه !!!! ) یا با این کیفیت بازی ای که از خودت اشاره میکنی،داری حیف میشی و باس سریع یه ایمیل به EA GAMES بزنی و خودتو معرفی منی !!!! البته 11 روز دیگه همه چی مشخص میشه،بزا بازی بیاد ! آنلاین میزنیم ببینیم دنیا مال کیه !

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
ميگم به نظرتون دفترچه بازی چند صفحه هست؟ :biggrin1: EA معمولاً دفترچه های پر و پيمون ميزاره :biggrin1:
:دی اره fifa10 که تاریخچه-ی فیفا و ea رو گذاشته بود . برهان highlight بازی جدید و خوبه ولی ایراد داره . مثلا خیلی از صحنه-های حساس رو نشون نمیده بجاش یه سانتر رو نشون میده که دروازبان راحت جمع کرده !!
اخ اخ ترسیدم.:-s:-sدر اینکه من PRO هستم شکی نیست.چند ساله FIFA بازی میکنی که این حرفو میزنی؟:-/
حالا این کل کل هارو تو پروفایل انجام بدید . مگه به سابقه ربط داره !! بیزحمت تو پروفایل بحثتون رو ادامه بدید

والا نمی دونم در جواب این دوستان بالا چی بگم چون یا ما یک دموی دیگه را دانلود کردیم یا این دوستان. البته یک حالت دیگه هم وجود داره و اون اینه که من و شایان و سالار و بقیه بچه ها فوتبالمون خوب نیست و نمی تونیم این کارا رو بکنیم تو بازی یا این که دوستان خیلی بازیشون خوب هست و با گرد اونا نمیرسیم.

من خودم به شخصه بیش از 2 نفر رو نمی تونم روی Legendary رد کنم. این قدر پرس بالا رفته هم مسیرها رو می بندند و هم میان روی پات که کار رو سخت تر می کنه. من تو صفحه قبل هم گفتم اصلا امکان نداره روی Legendary بشه راحت با R1 شوت زد و بره تو گل چون این قدر روت فشار میارن که هم تمرکزت کمتر میشه و هم فرصت رو بعضی وقت ها با تکل های به موقع از آدم میگیرن. آدم میمونه چی بگه.

در مورد آپلود کردن گل هم دوستان یکم صبر بکنند آپلود میشه. روی هیچ عددی هم گیر نمیکنه و اون تاخیر به خاطر سرعت بالا اینترنت تو ایران هست که دستگاه قادر به هضم این سرعت بالا نیست و یکم طول میکشه تا آپلود بکنه. در ضمن خوشحال میشم گل زیگزایت رو ببینم صدرا. البته روی حداقل درجه سختی world class نه کمتر که متاسفانه این قضیه رو هیچ جوری نمیشه ثابت کرد و کاشکی ea تو صفحه گل درجه سختی رو هم مینوشت. اون موقع گل های دوستان دیدن داشت

نه برهان جان من خودم از قدیم فیفا بازی میکردم و باید بگم این نسخه واقعا عالی کار شده.

نسبت به وزن توپ هم آنچنان که میگی سبک نیست. سبک تر از فیفا 10 نیست. اما گیم پلی بازی سنگین شده و همین سنگینی باعث میشه که ادم احساس کنه وزن توپ سنگین تر شده.

شما حتما خیلی نکته بین هستی که توپ رو سبک احساس میکنی.

جدا فرض کن شوت ها سنگین و پرقدرت تر کار میشدن. هرتوپ که میزدی به گل تبدیل میشد اگر هم دروازبان میگرفت دروازبان میشد واکی بایاشی اگر هم گل میشد بازیکن میشد سوباسا.

این بهترین حالتی هست که گذاشتن . فقط یکم گیم پلی سریع تر بشه عالی میشه

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
2 - طراحی چهره بازیکن ها اونقدری که روش مانور میدادن پیشرفت نکرده ! البته کمی پیشرفت کرده .
فکر کنم بخاطر اینه که این همون دموی Gamescomه نسخه نهایی بیشتر فیس خواهد داشت;) ولی آرسنال و چلسی کاملا فیسا جدید هست خیلی عالیه طراحیشون ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or