FIFA 11| PS3

دوستان یک پیشنهاد دارم. برای این که گل های قشنگی که میزنیم رو ببینیم نظرتون چی هست که یک تاپیک بزنم و با یک سری قوانین گل ها رو اونجا قرار بدیم تا یک آرشیو قشنگ و باحال ازش درست بشه؟
خوبه خوبه خوبه :دیبه نظرم اگه بتونیم مثلا 2 گل برتر هفترم انتخاب کنیم خوبه :دی بدو تاپیک بزن :دی

خوب پاسکاری وقتی تق توق تیق باشه میشه باگ دیگه:biggrin1: شوت هم که از پشت محوطه نمیزنه که:biggrin1: مثل اون قدیما نیما از 120 متری شوت میزنی بلکه گل بشه:biggrin1:

مثل من بازی کن:biggrin1: سالم بازی کن تا همیشه برنده بیای بیرون از زمین:biggrin1: این شعار من هست:biggrin1:
گل هایی که شما می زنین گلِ آخه؟:d همش دستتون روی R1 هست:d.

گل هایی که من میزنم خدان :d. همکاریِ تیمی و یه شوتِ زیبا و توپ به تورِ دروازه :-* میزه :d.

دوستان یک پیشنهاد دارم. برای این که گل های قشنگی که میزنیم رو ببینیم نظرتون چی هست که یک تاپیک بزنم و با یک سری قوانین گل ها رو اونجا قرار بدیم تا یک آرشیو قشنگ و باحال ازش درست بشه؟
آره برهان. بذار . فقط یه نظر سنجی هم باش بذار که کدوم گل قشنگ تره:d

خوب پاسکاری وقتی تق توق تیق باشه میشه باگ دیگه:biggrin1: شوت هم که از پشت محوطه نمیزنه که:biggrin1: مثل اون قدیما نیما از 120 متری شوت میزنی بلکه گل بشه:biggrin1:

مثل من بازی کن:biggrin1: سالم بازی کن تا همیشه برنده بیای بیرون از زمین:biggrin1: این شعار من هست:biggrin1:

اگر یک بار دیگه فقط یک بار دیگه ببینم داری تاپیک رو به بیراهه میکشی میدم بنت کنند:biggrin1:
گلت هم قشنگ بود ولی حیف که تو واقعیت رونالدو نمیتوه از این حرکات جلوی بارسا بزنه:biggrin1:

غلط کردم دیگه از این غلطا نمیکنم:d
حالا این فصل خداکنه رونالدو یدونه همینجوری من دلم خنک شه:d
باهات خیلی موافقم بدو یه تاپیک بزن بریزیم توش کلی گل بزاریم.
شایان هم پیشنهاد باحالی داد هر هفته گل های برتر رو انتخاب کنیم عالی میشه.
فقط سریع تاپیک رو بزنیا:d

چقدر قشنگ شده این بازی:d

Legendary گلم میزنی دفاع باز نمیشه !

فقط این شادی گلها یه نمه ضایع ست بالغ بر ده بار یکی با کله رفته تو شکم گلزن بدبخت :d البته شادی مادیرو بیخیال گیم پلی عالیه :d

برادر علیرضا هرجوری تو 10 بازی میکردی باید بزاری کنار کلا تغییر کرده یه فوتبال دیگست !

گل مسخره من میزنم:d از پشت محوطه گوشه ها با انلوگه راست توپو میندازم به سمت بالا یه پایین Fitness shot گوش دروازه یا تیر:d

آخرین ویرایش:
خوبه خوبه خوبه :دیبه نظرم اگه بتونیم مثلا 2 گل برتر هفترم انتخاب کنیم خوبه :دی بدو تاپیک بزن :دی
این قضیه رو فکر نکنم بتونیم اجرا کنیم که هر هفته باشه:biggrin1: ولی ممکنه ماهانه گل 4-5 نفر رو انتخاب کنیم و بزاریم تو نظرسنجی. البته ممکنه:biggrin1:

گل هایی که شما می زنین گلِ آخه؟:d همش دستتون روی R1 هست:d.

گل هایی که من میزنم خدان :d. همکاریِ تیمی و یه شوتِ زیبا و توپ به تورِ دروازه :-* میزه :d.
R1؟:biggrin1: اتفاقا من اصلا با R1 گل نمیزنم:biggrin1: نکنه یادت رفته گل هایی که بازیکنات جا موندن با حرکات تیمی یا سانتر؟:biggrin1: تو عمرت به من از روی سانتر گل زدی؟ وجدانا میگم:biggrin1:

غلط کردم دیگه از این غلطا نمیکنم:d
حالا این فصل خداکنه رونالدو یدونه همینجوری من دلم خنک شه:d
باهات خیلی موافقم بدو یه تاپیک بزن بریزیم توش کلی گل بزاریم.
شایان هم پیشنهاد باحالی داد هر هفته گل های برتر رو انتخاب کنیم عالی میشه.
فقط سریع تاپیک رو بزنیا:d
آفرین:biggrin1:
تو پست شایان توضیح دادم چرا نمیشه:biggrin1: همین وقت گیر هست و هم غیرممکن:biggrin1:

برادر علیرضا هرجوری تو 10 بازی میکردی باید بزاری کنار کلا تغییر کرده یه فوتبال دیگست !
کلا باید سر تا پات رو طلا گرفت برا این حرف:biggrin1:

R1؟:biggrin1: اتفاقا من اصلا با R1 گل نمیزنم:biggrin1: نکنه یادت رفته گل هایی که بازیکنات جا موندن با حرکات تیمی یا سانتر؟:biggrin1: تو عمرت به من از روی سانتر گل زدی؟ وجدانا میگم:biggrin1:
خب چیکار کنم؟ سبکِ بازیم اینجوریه:d. راست میگی:d. فکر نکنم 5 تا گل با سانتر زده باشم:d

کلا باید سر تا پات رو طلا گرفت برا این حرف:biggrin1:
ای FIFA 11 تو کی میای تا من حسابِ این نامردا رو برسم:d. شما مگه نمی گین نمیشه مثِ 10 توش پاسکاری کرد؟ پس دیگه چی از جونِ من می خواین آخه؟:d

برهان یعنی میشه این بازی زودتر بیاد من یه حالی به تو بدم:d(هنوز دمو رو هم بازی نکردم:d)
کلا شما بمیر:d همیشه همین رو میگی بعد نمیای:d

برهان چون گفتی اون تاپیک صحبت دیگه ای نشه اینجا میگم:d
میگم تو هر هفته چند تا گل میتونیم بزاریم؟
مرسی که رعایت کردی. اصلا از یک رئالی همچین انتظاری رو نداشتم:d
تا وقتی که پستی بعد از تو نیاد نمی تونی دوباره پست بدی. در ضمن این رو هم بگم که می تونید برای گل هاتون اسم بزارید. مثلا گل قرن، اشتباه یک مدافع و .......;)

خدا رو شکر تو این نسخه این مشکلات رو حل کردند و از اون پاس کاری باگ مانند خبری نیست.(علی رضا و بچه های PSN می دونند چی میگم:d) تو این شماره دیگه یک دو هم نمیشه راحت کرد و مدافع ها جلوی نفوذ بازیکنی که صاحب توپ نیست رو میگیرند، مگر این که خیلی خوب یک دو کنید
اتفاقا یک دو کردن نسبت به Fifa 10 راحتر شده.تازه اگر شما از پشت 18 قدم شوت به صورت تکنیکی(R1 +مربع)بزنی امکان نداره گل نشه.این مشکل هنوز وجود داره.راستی اگه یه بازیکنه سرعتی مثل مسی با رونالدو باشه راحت میتونی از گوشه حرکت کنی و بازیکنای حریفو جارو کنی مثل فوتبالیستا.

آخرین ویرایش:
تعجب میکنم بعضی ها میگن وزن توپ سبکه. من تازه میگم زیادی سنگین شده ، انگار توی توپ آب هست نه باد.

بازیش از همه نظر چسبید بم...

سرعت بازی + سرعت دویدن بازیکنا یکم پایینه

تعجب میکنم بعضی ها میگن وزن توپ سبکه. من تازه میگم زیادی سنگین شده ، انگار توی توپ آب هست نه باد.

بازیش از همه نظر چسبید بم...

سرعت بازی + سرعت دویدن بازیکنا یکم پایینه
این به خاطر اینه که گیم پلی سنگین شده احساس میکنی توپ سنگین شده

راستی اگه یه بازیکنه سرعتی مثل مسی با رونالدو باشه راحت میتونی از گوشه حرکت کنی و بازیکنای حریفو جارو کنی مثل فوتبالیستا.
مطمئنم شما اشتباهی دمو PES رو دانلود کردید . اصلا با همچین فیزیک پیشرفته-ای که بازی داره عمرا بشه همچین کاری کرد مگه اینکه پشت دفاع پاس بدید . یا از کناره-ها که حرکت میکنید فاصلتون با حریف زیاد باشه که بتونید با استارت سریع بازیکن رو جا بزارید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or