FIFA 11| PS3

نمی دونم رو چه درجه سختی داری بازی می کنی اما روی Legendary من کلا 1-2 بار تو همه این بازی هایی که کردم این فرصت گیرم اومد که این قدر پرس مدافع ها بالا بود نتونستم مثل قدیم ضربه بزنم.
روی Legendary.
اما من اینجوری گل نزدم گل خوردم:d
کلا Legendaryخیلی سخت میشه گل زد. آی من فقط میخوام به این عادت کنم بعد چه حالی کنیم با manager mode
:d

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
روی Legendary.
اما من اینجوری گل نزدم گل خوردم:d
کلا Legendaryخیلی سخت میشه گل زد. آی من فقط میخوام به این عادت کنم بعد چه حالی کنیم با manager mode
:d
همون آخه تعجب کردم فکر کردم خودت زدی:d البته من اون جوری هم گل نخوردم تا حالا

نمیدونم شاید جاش نباشه . ولی این اپلود کردن گلها به چه دردی میخوره ؟ من یدونه قشنگ به صورت کاملا مس-ای زدم اپلود کردم الان چی شده ؟
شایان این گل هایی که آپلود می کنی می تونی بری تو اکانت EA خودت و از اونجا تماشا کنی. اتفاقا امروز با سالار خونه ما داشتیم بازی می کردیم یک گل با کریس رونالدو بهم زد خفنا:d بیا این هم لینکش هست:d

من خوراکم پاس کاری زيگزاگيه خيلی جواب امتحان کنيد :دی
خدا رو شکر تو این نسخه این مشکلات رو حل کردند و از اون پاس کاری باگ مانند خبری نیست.(علی رضا و بچه های PSN می دونند چی میگم:d) تو این شماره دیگه یک دو هم نمیشه راحت کرد و مدافع ها جلوی نفوذ بازیکنی که صاحب توپ نیست رو میگیرند، مگر این که خیلی خوب یک دو کنید

خدا رو شکر تو این نسخه این مشکلات رو حل کردند و از اون پاس کاری باگ مانند خبری نیست.(علی رضا و بچه های PSN می دونند چی میگم:d) تو این شماره دیگه یک دو هم نمیشه راحت کرد و مدافع ها جلوی نفوذ بازیکنی که صاحب توپ نیست رو میگیرند، مگر این که خیلی خوب یک دو کنید

هيچ ربطی نداره جانم ببين اينجوريه طرز کار :دی
مثال منچستر:

از چپ شروع ميشه:
فرديناند به گيگز بعد گيگز ميده به نويل باز نويل به اسکولز بعد اسکولز به رونی از رونی به برباتوف از برباتوف به رونی و گل :دی
فقط تو 4-2-3-1 جواب ميده اينم بگم :دی

هيچ ربطی نداره جانم ببين اينجوريه طرز کار :دی
مثال منچستر:

از چپ شروع ميشه:
فرديناند به گيگز بعد گيگز ميده به نويل باز نويل به اسکولز بعد اسکولز به رونی از رونی به برباتوف از برباتوف به رونی و گل :دی
فقط تو 4-2-3-1 جواب ميده اينم بگم :دی
وقتی FIFA جدید رو بازی نکردی بهتره حرف نزنی جانم:d سیستم پاس کاری بازی نوب نیست مثل 10 و امکان نداره این کار رو بتون عملی کنی. اگه روی Legendary تونستی این جوری با پاس کاری زیگزاگی بدون از دست دادن توپ از دروازه خودت شروع کنی و گل بزنی جایزه داری. وقتی من میگم نمیشه بگو چشم.

پ.ن: 2 تا پیش نمایش سایت خودمون رو حداقل بخون بعد بیا بگو این جوری گل میزنم بهتون:d

من که نميگم هميشه گل ميشه از هر 10 تا 2 تاش گل ميشه! :biggrin1:
حالا بزار دمو دانلود بشه الان 65% شده :biggrin1:
تو دو ساله FIFA باز شدی جوگیری هنوز:biggrin1: وقتی من بهت میگم نمیتونی این طوری گل بزنی بگو باشه. از همون 10 تا 1 دونه هم نمیتونی روی Legendary گل کنی

آخرین ویرایش:
وقتی FIFA جدید رو بازی نکردی بهتره حرف نزنی جانم:d سیستم پاس کاری بازی نوب نیست مثل 10 و امکان نداره این کار رو بتون عملی کنی. اگه روی Legendary تونستی این جوری با پاس کاری زیگزاگی بدون از دست دادن توپ از دروازه خودت شروع کنی و گل بزنی جایزه داری. وقتی من میگم نمیشه بگو چشم.

پ.ن: 2 تا پیش نمایش سایت خودمون رو حداقل بخون بعد بیا بگو این جوری گل میزنم بهتون:d

من که نميگم هميشه گل ميشه از هر 10 تا 2 تاش گل ميشه! :دی
حالا بزار دمو دانلود بشه الان 65% شده :دی

تو دو ساله FIFA باز شدی جوگیری هنوز:biggrin1: وقتی من بهت میگم نمیتونی این طوری گل بزنی بگو باشه. از همون 10 تا 1 دونه هم نمیتونی روی Legendary گل کنی

من هميشه هم PES بازی ميکردم هم FIFA ولی PES يکم بيشتر حالا بزار به خودت همينجوری اگه گل نزدم :دی

آخرین ویرایش:
خوب ضربه کاشته هاش خیلی سخت شده. واقعا دارم حال میکنم.
یه ضربه کاشته با رونالدو زدم باقلوا:d
به همه بچه ها مخصوصا مادریدی ها توصیه میکنم ببینن که چطور ویکتور صغیر کم میاره:d
لینک
هر کی هم گل قشنگی زد لینکشو بزاره ببینیم.
پ.ن: برهان نگاه کن حالشو ببر:d

پاس بدم میگی پاسات باگه:d. شوت کنم میگی شوتات باگه:d.

پس چه غلطی کنم من؟:d
خوب پاسکاری وقتی تق توق تیق باشه میشه باگ دیگه:biggrin1: شوت هم که از پشت محوطه نمیزنه که:biggrin1: مثل اون قدیما نیما از 120 متری شوت میزنی بلکه گل بشه:biggrin1:

مثل من بازی کن:biggrin1: سالم بازی کن تا همیشه برنده بیای بیرون از زمین:biggrin1: این شعار من هست:biggrin1:

خوب ضربه کاشته هاش خیلی سخت شده. واقعا دارم حال میکنم.
یه ضربه کاشته با رونالدو زدم باقلوا:d
به همه بچه ها مخصوصا مادریدی ها توصیه میکنم ببینن که چطور ویکتور صغیر کم میاره:d
لینک
هر کی هم گل قشنگی زد لینکشو بزاره ببینیم.
پ.ن: برهان نگاه کن حالشو ببر:d
اگر یک بار دیگه فقط یک بار دیگه ببینم داری تاپیک رو به بیراهه میکشی میدم بنت کنند:biggrin1:
گلت هم قشنگ بود ولی حیف که تو واقعیت رونالدو نمیتوه از این حرکات جلوی بارسا بزنه:biggrin1:

دوستان یک پیشنهاد دارم. برای این که گل های قشنگی که میزنیم رو ببینیم نظرتون چی هست که یک تاپیک بزنم و با یک سری قوانین گل ها رو اونجا قرار بدیم تا یک آرشیو قشنگ و باحال ازش درست بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or