FIFA 11| PS3

نه صدرا نمیشه . فقط ARENA بازه با بازیِ دوستانه 3 دقیقه-ای
اطلاعات اشتباه نده دیگه برادر من. تو قسمت Arena با زدن select و انتخاب Select side میشه دروازه بان شد سمت راست نوشته be a goalkeeper

ورزشگاه امارات و تیم ارسنال رو هم باز کردم واسه دمو

ورزشگاه و ارسنال رو چجوری باز کردی ؟

اول بازی وقتی به سرور ea وصل میشه توضیح داده کاملا

پ.ن: با گرفتن L2 و نگه داشتن RS به پایین یکی از حرکت های Cris رو میزنه ،خیلی توپه

آخرین ویرایش:
طلاعات اشتباه نده دیگه برادر من. تو قسمت Arena با زدن select و انتخاب Select side میشه دروازه بان شد سمت راست نوشته be a goalkeeper

ورزشگاه امارات و تیم ارسنال رو هم باز کردم واسه دمو
اون رو میدونم فکر کنم منظورشون تو خود مسابقه باشه . ورزشگاه و ارسنال رو چجوری باز کردی ؟

اطلاعات اشتباه نده دیگه برادر من. تو قسمت Arena با زدن select و انتخاب Select side میشه دروازه بان شد سمت راست نوشته be a goalkeeper

اول بازی وقتی به سرور ea وصل میشه توضیح داده کاملا
دوست عزیز بهتره یکم ملایمتر صحبت کنید;) در ضمن در مورد سوال هم ممکنه یک دقت نکرده باشه زمان وصل شدن به سرور EA و اگر جواب سوال رو میدونید توضیح بدین وگرنه از کنارش بگذرید. مرسی

اون رو میدونم فکر کنم منظورشون تو خود مسابقه باشه . ورزشگاه و ارسنال رو چجوری باز کردی ؟
تو پروفایلت هم گفتم شایان باید 5 بازی رو ببری تا آرسنال برات باز بشه و برای ورزشگاه هم کافی 10 تا بازی انجام بدی.

توی خود بازی میشه دروازه بان شد؟نسخه ی اصلی رو میگما
یعنی مثل بازیکنا که کنترلشون رو داریم دروازه بان رو هم داشته باشیم
نمیشه؟
این قضیه هنوز به صورت دقیق گفته نشده که هم بتونید کنترل بقیه بازیکن ها و هم دروازبان رو داشته باشید. البته به نظر من این کار رو نکنند بهتر هست چون خیلی سخت میشه و دوربین حتما باید پشت دروازه باشه(مثل نسخه دمو) تا راحت بتونید دروازبانی کنید.

خوب الان ساعت 4:40 بامداد هستش ساعت 4 دانلود تموم شد 40 دقیقه هستش که دارم بازی میکنم :دی
خوب بازی خواسته-های منو براورده کرد. اما همونطور که برهان هم گفت توپ مثل world cup یکم بی ورن هستش امّاااا اونجوری که تو فیفا شوت میزدیم اصلا نیستش . بستگی به فاصله توپ از پایه بازیکن . دروازه . و زاویه-ی شوت و قدرت شوت داره . من هنوز از راه یکم دور هم گل نزدم :دی گرافیک بازی با اینکه دمو هست ولی خوبه . یک سری اشکال هم داشت که بهش اشاره میکنم
دفه-ی اول که رو بازی وقتی میخواست بازی شروع بشه کل تیمم تو زمین حریف بود !!!! هوش مصنوعی هم سریع بازیو شروع کردو از دور شوت کرد تو گل !!! باگ جالبی بود ولی امیدوارم بخاطر دمو بوده باشه . بک باگ دیگه هم هست که تو نسخه world cup هم بود . وقتی یک بازیکن مصدوم میشه یک بازیکن دیگه بجاش میره بیرون !! مثلا ویا مصدوم شد . ولی تو صحنه-ای که نشون داد ژاوی بیرون رفت !! اما تو بازی ژاوی تو زمین بود ولی ویا بیرون نشسته بود !!!! ایراد جزئی بعدی قسمت PLAYER RATING هستش که امتیاز بازیکنان رو مینویسه که از عکسهای نسخه-ی FIFA10 برای این قسمت استفاده شده !!! که هرچی فکر میکنم دلیلش رو نمیدونم :دی خوبی-ای که این قسمت نسبت به نسخه قبل داره این هست که مثل WORLD CUP بازیکنانی که تعویض شدن رو هم بهشون نمره میده . از خوبیای بینهایت بازی هم به هوش مصنوعیِ خوب حریف میشه اشاره کرد که به موقع دریبل میزنن و نفوذ میکنن . پاسکاری سختتر و واقع گرایانه تر شده . توپ گرفتن و دفاع کردن هم سختتر و هیجان انگیزتر شده . طراحی چهره-ها خم فوق العاده هستش . هرچند که باز هم کامل نیست و بازیکنانی مثل DI MARIA و PEDRO چهرشون شبیه سازی نشده . ولی بیشتر بازیکنان چهره-هاشون دقیقتر و زیباتر طراحی شده . بقیه نکات رو هم دقیق تر انشاا... نو نقد و بررسی دمو که برهان زحمتش رو خواهد کشید ( نگو که نمیکشی :دی ) میخونیم

lol منم اینو تجربه کردم ولی واسه من یه درجه هم وخیم تر بود! اونم اینکه کاکا مصدوم شد،چون دقیقه 90 بود،بازی تموم شد،بعد یه دفعه مصدوم تغییر پیدا کرد به سرجیو راموس! بعدشم کلا تصویر هنگ کرد! البته تابلو های تبلیغاتی همچنان عوض میشد! کلا بازی باگ خالیه ولی خب تو نسخه اصلی کمتر باید باشه که اگرهم باشه،با یه پچ درست میشه ایشالا !

برهان كنترل همرو اسيست كن بازم راحت تر ميشه پاس كاري هاش
ولي بازم سخت تر و طبيعي تر شده
از 10 خيلي سخت تر شده
نه با تنظیمات خودش میرم واقعا بازی بیشتر حال میده به آدم و جذاب تر میشه. مخصوصا پاس کاری که سنگین تر شده نحوه رد و بدل شدنش.

در مورد باگ هم بگم دوستان این باگ ها همیشه تو دمو بوده و به ندرت تو نسخه اصلی دیده شده پس اصلا نگران نباشید.

خوب ما هم بالاخره تونستیم بعد از 30 ساعت دانلود دمو رو بازی کنیم:d
کلا گرافیک پیشرفت خوبی داشته و بازیکنان دقیقا عین خودشون حرکات میزنن که خیلی حال میده.
گیم پلی بازی سنگین تر شده که اولش ممکنه چون بهش عادت ندارید بدتون بیاد اما بعدش خیلی خوشتون میاد:d
در مورد دروازبان ها هم بگم که همون نحوه به صورت ضربدری به گوشه دروازه نزدیک شدن و شوت زدن هنوز هست. یعنی اگه شما این کار رو کنی 100 درصد گل هست. اما دروازبان ها نسبت به 10 بازم بهتر شدن.
کلا همه چی بهتر شده و خیلی حال میده:d
پ.ن: این کاکا اولش با چه اُبهتی میخواد وارد زمین بشه:d

در مورد دروازبان ها هم بگم که همون نحوه به صورت ضربدری به گوشه دروازه نزدیک شدن و شوت زدن هنوز هست. یعنی اگه شما این کار رو کنی 100 درصد گل هست. اما دروازبان ها نسبت به 10 بازم بهتر شدن.
نمی دونم رو چه درجه سختی داری بازی می کنی اما روی Legendary من کلا 1-2 بار تو همه این بازی هایی که کردم این فرصت گیرم اومد که این قدر پرس مدافع ها بالا بود نتونستم مثل قدیم ضربه بزنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or