نه صدرا نمیشه . فقط ARENA بازه با بازیِ دوستانه 3 دقیقه-ای
اطلاعات اشتباه نده دیگه برادر من. تو قسمت Arena با زدن select و انتخاب Select side میشه دروازه بان شد سمت راست نوشته be a goalkeeperنه صدرا نمیشه . فقط ARENA بازه با بازیِ دوستانه 3 دقیقه-ای
ورزشگاه و ارسنال رو چجوری باز کردی ؟
نه منچستر نداره...:dپس دانلود نکنم ديگه!
اينو بگيد ببينم منچستر توش هست؟
پ.ن:اين يکی نباشه ديگه اصلاً ارزش دانلود نداره همون خودش بياد ميخريم![]()
دوست عزیز بهتره یکم ملایمتر صحبت کنیداطلاعات اشتباه نده دیگه برادر من. تو قسمت Arena با زدن select و انتخاب Select side میشه دروازه بان شد سمت راست نوشته be a goalkeeper
اول بازی وقتی به سرور ea وصل میشه توضیح داده کاملا
در ضمن در مورد سوال هم ممکنه یک دقت نکرده باشه زمان وصل شدن به سرور EA و اگر جواب سوال رو میدونید توضیح بدین وگرنه از کنارش بگذرید. مرسیتو پروفایلت هم گفتم شایان باید 5 بازی رو ببری تا آرسنال برات باز بشه و برای ورزشگاه هم کافی 10 تا بازی انجام بدی.اون رو میدونم فکر کنم منظورشون تو خود مسابقه باشه . ورزشگاه و ارسنال رو چجوری باز کردی ؟
این قضیه هنوز به صورت دقیق گفته نشده که هم بتونید کنترل بقیه بازیکن ها و هم دروازبان رو داشته باشید. البته به نظر من این کار رو نکنند بهتر هست چون خیلی سخت میشه و دوربین حتما باید پشت دروازه باشه(مثل نسخه دمو) تا راحت بتونید دروازبانی کنید.توی خود بازی میشه دروازه بان شد؟نسخه ی اصلی رو میگما
یعنی مثل بازیکنا که کنترلشون رو داریم دروازه بان رو هم داشته باشیم
نمیشه؟
خوب الان ساعت 4:40 بامداد هستش ساعت 4 دانلود تموم شد 40 دقیقه هستش که دارم بازی میکنم
خوب بازی خواسته-های منو براورده کرد. اما همونطور که برهان هم گفت توپ مثل world cup یکم بی ورن هستش امّاااا اونجوری که تو فیفا شوت میزدیم اصلا نیستش . بستگی به فاصله توپ از پایه بازیکن . دروازه . و زاویه-ی شوت و قدرت شوت داره . من هنوز از راه یکم دور هم گل نزدمگرافیک بازی با اینکه دمو هست ولی خوبه . یک سری اشکال هم داشت که بهش اشاره میکنم
دفه-ی اول که رو بازی وقتی میخواست بازی شروع بشه کل تیمم تو زمین حریف بود !!!! هوش مصنوعی هم سریع بازیو شروع کردو از دور شوت کرد تو گل !!! باگ جالبی بود ولی امیدوارم بخاطر دمو بوده باشه . بک باگ دیگه هم هست که تو نسخه world cup هم بود . وقتی یک بازیکن مصدوم میشه یک بازیکن دیگه بجاش میره بیرون !! مثلا ویا مصدوم شد . ولی تو صحنه-ای که نشون داد ژاوی بیرون رفت !! اما تو بازی ژاوی تو زمین بود ولی ویا بیرون نشسته بود !!!! ایراد جزئی بعدی قسمت PLAYER RATING هستش که امتیاز بازیکنان رو مینویسه که از عکسهای نسخه-ی FIFA10 برای این قسمت استفاده شده !!! که هرچی فکر میکنم دلیلش رو نمیدونمخوبی-ای که این قسمت نسبت به نسخه قبل داره این هست که مثل WORLD CUP بازیکنانی که تعویض شدن رو هم بهشون نمره میده . از خوبیای بینهایت بازی هم به هوش مصنوعیِ خوب حریف میشه اشاره کرد که به موقع دریبل میزنن و نفوذ میکنن . پاسکاری سختتر و واقع گرایانه تر شده . توپ گرفتن و دفاع کردن هم سختتر و هیجان انگیزتر شده . طراحی چهره-ها خم فوق العاده هستش . هرچند که باز هم کامل نیست و بازیکنانی مثل DI MARIA و PEDRO چهرشون شبیه سازی نشده . ولی بیشتر بازیکنان چهره-هاشون دقیقتر و زیباتر طراحی شده . بقیه نکات رو هم دقیق تر انشاا... نو نقد و بررسی دمو که برهان زحمتش رو خواهد کشید ( نگو که نمیکشی
) میخونیم
نه با تنظیمات خودش میرم واقعا بازی بیشتر حال میده به آدم و جذاب تر میشه. مخصوصا پاس کاری که سنگین تر شده نحوه رد و بدل شدنش.برهان كنترل همرو اسيست كن بازم راحت تر ميشه پاس كاري هاش
ولي بازم سخت تر و طبيعي تر شده
از 10 خيلي سخت تر شده
نمی دونم رو چه درجه سختی داری بازی می کنی اما روی Legendary من کلا 1-2 بار تو همه این بازی هایی که کردم این فرصت گیرم اومد که این قدر پرس مدافع ها بالا بود نتونستم مثل قدیم ضربه بزنم.در مورد دروازبان ها هم بگم که همون نحوه به صورت ضربدری به گوشه دروازه نزدیک شدن و شوت زدن هنوز هست. یعنی اگه شما این کار رو کنی 100 درصد گل هست. اما دروازبان ها نسبت به 10 بازم بهتر شدن.