1 - اصلا احساس نکردم توپ سبک شده ! این گیم پلی بازی هست که روون تر شده !
6 - بلاخره رئالی ها به ارزوشون رسیدن و سانتیاگو برنابئو رو دیدن !!!
10 - این دروازه بان شدن هم من خوشم نیومد ! شاید خیلی ها دوست داشته باشن !

Fifa 10 رو خیلی بازی کردم هم رو 360 هم رو PS3 ! ولی بازم میگم این توپ اصلا سبک نیست ! به نظر من WC یکی از ضعیفترین نسخه های این یکی دوسال FIFA بوده ! و توپش هم خیلی جالب نبود ولی احساس من اینه که توپ خیلی استاندارد تر از WC هست !نیما نمی دونم چقدر FIFA 10 بازی کردی ولی اگه الان بری بازی کنی و تک به تک بشی شوت رو نصفه پر کن ببین چقدر توپ میره بالا و اینجا هم نصفه پر کن ببین چقدر میره بالا. این نسخه توپش خیلی شبیه به WC هست.
اگه بحث این چیزا هست که عمرا بیشتر از من بازی کرده باشی:biggrin1: البته من FIFA 97 رو نزدم ولی از WC 98 رو تا WC 2006 رو روی کامپیوتر ساعت ها بازی کردم. حتی اگه یادت باشه FIFA 99 بود که منوی اصلی بازی یک چیزی مثل توپ باز شده بود یا تو نسخه 98 فوتبال داخل سالن هم داشتیم که سمت چپ میرفتی تو چمن و سمت راست میرفتی تو سالن که کفش هم پارکت رنگ چوب(قهوه ای روشن) بود تازه پنالتی هم داشتش. در کل کمتر کسی به اندازه من FIFA روی PC و PES روی PS one و PS2 زده. اینا رو گفتم که فکر نکنی خالی میبندمکلا من از روی PC پنتیوم II که داشتم FIFA 97 و 98 برو تا بالا که میرسه به الان رو بازی میکردم !
فکر نمیکنم کسی تو کل این فروم به اندازه ی من نسخه های FIFA رو بازی کرده باشه ! ( حالا شاید خیلی ها بیشتر از من بازی کرده باشن :d! الله اعلم ) و مثل خیلی ها نیستم که از شروع این نسل FIFA رو شروع کرده باشن ! برهان جان بازم میگم به عنوان کسی که به اندازه ی عمرت فوتبال بازی کرده ! :d از نظر اندازه ی توپ این بازی از WC و FIFA 10 بهتره !

مطمئنم شما اشتباهی دمو PES رو دانلود کردید . اصلا با همچین فیزیک پیشرفته-ای که بازی داره عمرا بشه همچین کاری کرد مگه اینکه پشت دفاع پاس بدید . یا از کناره-ها که حرکت میکنید فاصلتون با حریف زیاد باشه که بتونید با استارت سریع بازیکن رو جا بزارید .
برو تو تاپیک گلها یدونه گل گذاشتم باقلوا برو ببین دردت کمتر میشه:dیکی چنتا عکس از بازی بزاره ما مردیم از بی بازی بودن(حال ندارم دانلودش کنم:d)
وایمیسم تا 2-3 هفته دیگه خودش بیاد.
عکس یادتون نره چون ما تو کفیم
خوب عادی هست صبر کن یه ذره داره up میشه دیگه:dمن هر کاری ميکنم وقت آپلود رو 49 گير ميکنه :biggrin1:
وگرنه يه گل با پاسکاری زيگزاگی زدم ميخواستم بزارم نشد :biggrin1:
برو تو تاپیک گلها یدونه گل گذاشتم باقلوا برو ببین دردت کمتر میشه:d
برهان این چه قانون مسخره ای هست گذاشتی. اونجا که هیچکی پست نمیده منم میخوام بازم گل بزارم:d خودت یه گل بزار دیگه.:d
یکی چنتا عکس از بازی بزاره ما مردیم از بی بازی بودن(حال ندارم دانلودش کنم:d)
وایمیسم تا 2-3 هفته دیگه خودش بیاد.
عکس یادتون نره چون ما تو کفیم
يک دو کردن خيلی راحت شده به نظر من سانتر کردن خيلی آسونه و به طور کلی EA خوب بازيشو با سبک فوتبال من هماهنگ کرده
PES 2011 هم هنوز دمو رو بازی نکردم ولی اون beta رو که بازی کردم سرعت بازی خيلی خيلی بالاس!
نقل قول:
نوشته شده توسط HL2-GF
کلا من از روی PC پنتیوم II که داشتم FIFA 97 و 98 برو تا بالا که میرسه به الان رو بازی میکردم !
فکر نمیکنم کسی تو کل این فروم به اندازه ی من نسخه های FIFA رو بازی کرده باشه ! ( حالا شاید خیلی ها بیشتر از من بازی کرده باشن ! الله اعلم ) و مثل خیلی ها نیستم که از شروع این نسل FIFA رو شروع کرده باشن ! برهان جان بازم میگم به عنوان کسی که به اندازه ی عمرت فوتبال بازی کرده ! از نظر اندازه ی توپ این بازی از WC و FIFA 10 بهتره !
اگه بحث این چیزا هست که عمرا بیشتر از من بازی کرده باشی البته من FIFA 97 رو نزدم ولی از WC 98 رو تا WC 2006 رو روی کامپیوتر ساعت ها بازی کردم. حتی اگه یادت باشه FIFA 99 بود که منوی اصلی بازی یک چیزی مثل توپ باز شده بود یا تو نسخه 98 فوتبال داخل سالن هم داشتیم که سمت چپ میرفتی تو چمن و سمت راست میرفتی تو سالن که کفش هم پارکت رنگ چوب(قهوه ای روشن) بود تازه پنالتی هم داشتش. در کل کمتر کسی به اندازه من FIFA روی PC و PES روی PS one و PS2 زده. اینا رو گفتم که فکر نکنی خالی میبندم
در مورد این قضیه توپ هم من با اطمینان بهت میگم که توپ 10 از این سنگین تر هست. نسخه WC هم تا این حد که تو میگی بد نبود البته چون یکم به PES شبیه شده بود ممکنه این حرف رو بزنی وگرنه نسخه خیلی خوبی برای یک WC بود. خلاصه نظر من اینه که توپ سبک تر شده. این قضیه که گفتم رو هم تست کن حتما. تک به تک تو دو نسخه رو میگم.
در ضمن دوستان من دیشب 15مین بازی خودم رو بردم و آخرین آیتم هم Unlocked شد ولی چیزی بهم نداد کسی می دونه قضیه چی هست؟ چون نوشته بود Gold Transfer Pack اگه اشتباه نکنم. من فکر می کردم با این کار اوزیل اینا میان ولی نیومدن
اتفاقا من هم با نظز ایشون موافق هستم.اتفاقا یک دو کردن نسبت به Fifa 10 راحتر شده.تازه اگر شما از پشت 18 قدم شوت به صورت تکنیکی(R1 +مربع)بزنی امکان نداره گل نشه.این مشکل هنوز وجود داره.راستی اگه یه بازیکنه سرعتی مثل مسی با رونالدو باشه راحت میتونی از گوشه حرکت کنی و بازیکنای حریفو جارو کنی مثل فوتبالیستا.
اتفاقا یک دو کردن نسبت به Fifa 10 راحتر شده.تازه اگر شما از پشت 18 قدم شوت به صورت تکنیکی(R1 +مربع)بزنی امکان نداره گل نشه.این مشکل هنوز وجود داره.راستی اگه یه بازیکنه سرعتی مثل مسی با رونالدو باشه راحت میتونی از گوشه حرکت کنی و بازیکنای حریفو جارو کنی مثل فوتبالیستا.
تعجب میکنم بعضی ها میگن وزن توپ سبکه. من تازه میگم زیادی سنگین شده ، انگار توی توپ آب هست نه باد.
بازیش از همه نظر چسبید بم...
سرعت بازی + سرعت دویدن بازیکنا یکم پایینه
برو مادريد بردار بعد تاکتيک 3-4-3 هم انتخاب کن ببين چجوری تيم مقابل از کناره ها ميشه بهم ريختش
خوب مام امروز صبح گرفتيم دمو رو پاس کاری خوب شده ولی با اين وضع توپ گاهی دردسر داره!
يک دو کردن خيلی راحت شده به نظر من سانتر کردن خيلی آسونه و به طور کلی EA خوب بازيشو با سبک فوتبال من هماهنگ کرده
PES 2011 هم هنوز دمو رو بازی نکردم ولی اون beta رو که بازی کردم سرعت بازی خيلی خيلی بالاس!
والا نمی دونم در جواب این دوستان بالا چی بگم چون یا ما یک دموی دیگه را دانلود کردیم یا این دوستان. البته یک حالت دیگه هم وجود داره و اون اینه که من و شایان و سالار و بقیه بچه ها فوتبالمون خوب نیست و نمی تونیم این کارا رو بکنیم تو بازی یا این که دوستان خیلی بازیشون خوب هست و با گرد اونا نمیرسیم.اتفاقا من هم با نظز ایشون موافق هستم.
دوست عزیز من دمو درست دانلود کردم.شما یک دو هوایی انجام بده میفهمی اونوقتوالا نمی دونم در جواب این دوستان بالا چی بگم چون یا ما یک دموی دیگه را دانلود کردیم یا این دوستان. البته یک حالت دیگه هم وجود داره و اون اینه که من و شایان و سالار و بقیه بچه ها فوتبالمون خوب نیست و نمی تونیم این کارا رو بکنیم تو بازی یا این که دوستان خیلی بازیشون خوب هست و با گرد اونا نمیرسیم.
من خودم به شخصه بیش از 2 نفر رو نمی تونم روی Legendary رد کنم. این قدر پرس بالا رفته هم مسیرها رو می بندند و هم میان روی پات که کار رو سخت تر می کنه. من تو صفحه قبل هم گفتم اصلا امکان نداره روی Legendary بشه راحت با R1 شوت زد و بره تو گل چون این قدر روت فشار میارن که هم تمرکزت کمتر میشه و هم فرصت رو بعضی وقت ها با تکل های به موقع از آدم میگیرن. آدم میمونه چی بگه.
در مورد آپلود کردن گل هم دوستان یکم صبر بکنند آپلود میشه. روی هیچ عددی هم گیر نمیکنه و اون تاخیر به خاطر سرعت بالا اینترنت تو ایران هست که دستگاه قادر به هضم این سرعت بالا نیست و یکم طول میکشه تا آپلود بکنه. در ضمن خوشحال میشم گل زیگزایت رو ببینم صدرا. البته روی حداقل درجه سختی world class نه کمتر که متاسفانه این قضیه رو هیچ جوری نمیشه ثابت کرد و کاشکی ea تو صفحه گل درجه سختی رو هم مینوشت. اون موقع گل های دوستان دیدن داشت