FIFA 11| PS3

دوستان دمو الان برای بدون plus ها هم اومده ؟
یعنی الان با یوزر معمولی میشه دانلود کرد دمورو ؟
من اکانتم uk هستش واسه uk به وفت ایران کی میاد؟
ممنون کسی راهنمایی بکنه
برای شما هنوز نیومده ، فعلا اون دوستانی که US دارن میتونن دانلود کنن مثل من :d

برای UK هم احتمالا امشب یا فردا صبح میاد .

آره شایان بالاخره موفق شدیم:d فقط کاشی از صبح گذاشته بودم دانلود. خیلی ناراحت هستم از دست این EA و Sony و اختلاف زمانی که داریم باهاشون:(=((:d
شرمنده دیر جواب دادم برهان اخه هم وایرلس مودم رو قطع کردم هم همه کابلاشو که سرعت دانلود رو نگیره :دی بیخیال اینجا ایران است ما تو همه چی اختلاف داریم چه برسه به اختلاف ساعت :دی برهان نزدیک 3 ساعت هستش گذاشتم دانلود شه تازه 20 درصد رفته فکر نکنم دووم بیارم . اگه رفتم حتما روزی 1بار با اکانتم فیفا انلاین بزنیا . us و pass رو پ.خ میکنم :دی

دوستان کسی بازی کرده تا الان؟؟؟
منم صبرم تموم شد و دیگه واسه 360 صبر نکردم و ps3 رو که up کردم گذاشتم واسه دانلود تا الان 7 درصد رفته با سرعت 16:d
فردا همین موقع ها تموم میشه:d
راستی حجم دمو 500 mb اضافه شده به خاطر اینه که 11 یه تیم از 10 بیشتر داره.

دوستان،من الان دارم دمو رو بازی میکنم منتها اولین چیزی که به چشمم اومد اینه که مسعود اوزیل تو رئال مادرید نیست !!!! عوضش خوان فران که فکر میکنم بازیکن ثابت اوساسوناس،تو رئاله!!!!
وای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ، بچه ها یه دست دارم با CPU بازی میکنم،چه دریبلی میکنههههههههه !!!!! خداس خدا ! عجب فوتبالی.....
ViVa La FiFa !!!!
موقع بازیکن با بازیکن بازی کردن،موقع load شدن قبل از بازی،یک بازیکن میشه دروازبان یکی میشه مهاجم!!!!!!
موقعی که یک بازیکن پا به توپ میشه،دیگه اونطوری نیست که یه دفاع پیشش اومد،3 سوت توپ بگیره! و فرد دارنده توپ،با قدرت بدنی مقاومت میکنه !
موقعی که یکی گل میزنه،دیگه مثل فیفا 10 نیست که طرف آروم بدوه و خوشحالی کنه!!! اینجا گل بزنی،گل زن همچون اسبی میتازه!!!! فیزیک بازی واقعا جهش عجیبی پیدا کرده، Personality+ رو هم که نگین دیگه!!!!!!
جدا No.1

اینم یه باگ عجیب موقع کرنر زدن که امیدوارم تو نسخه ی اصلیش،درستش کنن:

[img=http://www2.bazinama.com/img/files/iwe5qisxk2hsg8uy7pcq_thumb.jpg]

(بابت کیفیت بد عکس،معذرت،چون با گوشی گرفتم،شما به کمک داور دقت کنین!)

شوت های پشت محوطه که تو حین بازی زده میشه،واقعا پیشرفت کرده و میشه ازشون انتظار گل شدن داشت،ضمنا حرکت های مایل تو محوطه و شوت زدن(که تو فیفا 10 در اکثر موارد نه تنها گل نمیشد،بلکه دروازبان توپ رو به طور کامل جمع میکرد!)خیلی پیشرفت کرده و مثل فوتبال Real ، ضربه زده میشه و احتمال گل شدنش بالاتر رفته

آخرین ویرایش:
خوب دوستان من هم متاسفانه کاری پیش اومد و خونه نبودم که زودتر پست بدم براتون. همین 1 ساعت پیش که اومدم 2 دست بازی کردم و به نظرم بازی خیلی پیشرفت کرده. رو درجه سختی Legendary واقعا بازی جذاب میشه. خیلی نمی تونم دقیق نظر بدم اما تا حالا نکته ای که واقعا به نظرم بد اومده سبک بودن فوق العاده زیاد توپ هست. یک چیزی تو مایه های WC.

نکته های خوبش هم be a goalkeeper و منوهای عالی با تغییرات خیلی خفن هست:d مثلا تو Main menu یک اسکوربورد در صفحه می بینید که به شما آخرین نتایج و ... رو نشون میده و کلا همه چی از همون ورود اولیه به بازی عوض شده و به قول معروف کنفیکون شده:d

دو تا نکته هم در مورد پست بالا بدم. 1- این دمویی که شما الان داری بازی می کنی تو نمایشگاه GC در دسترس همه بوده که بازی کنند و اون موقع بازیکنانی مثل اوزیل به رئال نیومده بودند یا زلاتان از بارسا نرفته بود برای همین این تغییرات توش اعمال نشده هنوز. 2- عکس شما رو هم پاک کردم چون صفحه رو خیلی سنگین کرده بود و سایزش بالا بود.

خیلی نمی تونم دقیق نظر بدم اما تا حالا نکته ای که واقعا به نظرم بد اومده سبک بودن فوق العاده زیاد توپ هست. یک چیزی تو مایه های WC.

.
:(ای بابا باز من که کلی تریلر دیدم فکر میکردم این مشکل توپش حل کردن اینجوری که باز شوت سوباسایی میزنیم فرتی بر تو گل ایکاش این ایرادشم میگرفتن تا بازی از این چیزی که هست بیشتر به واقعیت نزدیک تر بشه
به نظر من که بازی فوق العادس! من موندم الان تو ذهنشون چی هست که واسه فیفا 12 بزارن؟! به نظر من حداقل تا اینجا که دمو رو بازی کردم،بازیش Perfect !
تو اینکه شکی ندارم دوسته من
منظورم این بود اگر توپ سنگینتر کنند ضرباتی که به توپ زده میشه حالت واقعییتری پیدا میکنه مثلا تو فیفا 10 بدون هیچ دورخیزی ضربه میزدم توپ همچین سرعت میگرفت که منو یاده توپ والیبال (توپش انگار هیچ وزنی نداشت) مینداخت اما خب اینقده بازی رودست بود که زیاد وقته فکر کردن به اینار نمیزاشت همین الانشم من هروز 5 دست فیفا بازی میکنم تا وارد دوران افت نشم:dهمچنان با بایرن میتازیمb-)

آخرین ویرایش:
:(ای بابا باز من که کلی تریلر دیدم فکر میکردم این مشکل توپش حل کردن اینجوری که باز شوت سوباسایی میزنیم فرتی بر تو گل ایکاش این ایرادشم میگرفتن تا بازی از این چیزی که هست بیشتر به واقعیت نزدیک تر بشه

به نظر من که بازی فوق العادس! من موندم الان تو ذهنشون چی هست که واسه فیفا 12 بزارن؟! به نظر من حداقل تا اینجا که دمو رو بازی کردم،بازیش Perfect !

من كه به شخصه اينقدر حجم اينترنت برام باقي نمونده كه دانلود كنم. هرچند اگر هم بود يك روز طول ميكشيد. اگر هم بدم بيرون دانلود كنن حدود 20 هزار تومن پول ميگيرن. پس لطفا يكي به اين سوالا جواب بده... هنوزم دروازه بانش مثل قديم از وسط زمين به راحتي گل ميخوره؟؟؟
دريبل زدن تو اين نسخه راحته يا سخته؟

خوب الان ساعت 4:40 بامداد هستش ساعت 4 دانلود تموم شد 40 دقیقه هستش که دارم بازی میکنم :دی
خوب بازی خواسته-های منو براورده کرد. اما همونطور که برهان هم گفت توپ مثل world cup یکم بی ورن هستش امّاااا اونجوری که تو فیفا شوت میزدیم اصلا نیستش . بستگی به فاصله توپ از پایه بازیکن . دروازه . و زاویه-ی شوت و قدرت شوت داره . من هنوز از راه یکم دور هم گل نزدم :دی گرافیک بازی با اینکه دمو هست ولی خوبه . یک سری اشکال هم داشت که بهش اشاره میکنم
دفه-ی اول که رو بازی وقتی میخواست بازی شروع بشه کل تیمم تو زمین حریف بود !!!! هوش مصنوعی هم سریع بازیو شروع کردو از دور شوت کرد تو گل !!! باگ جالبی بود ولی امیدوارم بخاطر دمو بوده باشه . بک باگ دیگه هم هست که تو نسخه world cup هم بود . وقتی یک بازیکن مصدوم میشه یک بازیکن دیگه بجاش میره بیرون !! مثلا ویا مصدوم شد . ولی تو صحنه-ای که نشون داد ژاوی بیرون رفت !! اما تو بازی ژاوی تو زمین بود ولی ویا بیرون نشسته بود !!!! ایراد جزئی بعدی قسمت PLAYER RATING هستش که امتیاز بازیکنان رو مینویسه که از عکسهای نسخه-ی FIFA10 برای این قسمت استفاده شده !!! که هرچی فکر میکنم دلیلش رو نمیدونم :دی خوبی-ای که این قسمت نسبت به نسخه قبل داره این هست که مثل WORLD CUP بازیکنانی که تعویض شدن رو هم بهشون نمره میده . از خوبیای بینهایت بازی هم به هوش مصنوعیِ خوب حریف میشه اشاره کرد که به موقع دریبل میزنن و نفوذ میکنن . پاسکاری سختتر و واقع گرایانه تر شده . توپ گرفتن و دفاع کردن هم سختتر و هیجان انگیزتر شده . طراحی چهره-ها خم فوق العاده هستش . هرچند که باز هم کامل نیست و بازیکنانی مثل DI MARIA و PEDRO چهرشون شبیه سازی نشده . ولی بیشتر بازیکنان چهره-هاشون دقیقتر و زیباتر طراحی شده . بقیه نکات رو هم دقیق تر انشاا... نو نقد و بررسی دمو که برهان زحمتش رو خواهد کشید ( نگو که نمیکشی :دی ) میخونیم

• Like
Reactions: Lord Stark
نوید جان چون تا حدودی سلیقت رو می دونم میگم. بازی تو نسخه دمو واقعا نمیشه گفت کامل کامل هست چون مثل سال پیش باگ هم داره و یک سری نقاط ضعف مثل همین قضیه وزن توپ رو داره. اما در کل فکر می کنم تو نسخه نهایی با یک بازی خوبی مواجه بشیم که تا حدودی از 10 امتیازهای بیشتری رو بگیره.

برای FIFA 12 هزار و یک کار دیگه هم می تونند بکنند و بازی حالا حالاها جا برای پیشرفت داره. به عنوان مثال الان که انیمیشن های ورود به زمین واقعی تر شده از سال دیگه می تونند پرتاب سکه توسط داور رو هم اضافه کنند و با یک آیتم on و off تو sitting امکان انتخاب شیر یا خط توسط خود بازیکن رو هم فراهم کنند. سال دیگه می تونند انیمیشن های مربوط به کارت دادن رو عوض کنند که تکراری هست. سال دیگه می تونند چهره مربی های سرشناس رو طراحی کنند و تو بخش باشگاهی اونا رو نشون بدن و ........

برهان به یچیزی دقت کردی ؟ بازیکنایی مثل رونالدو و مسی و اینیستا استایل راه رفتنشون عین عین خودشونه . حتی حرکت دستهای مسی وقتی پا به توپه عین واقعیت طراحی شده . با اینکه دمو یکم باگ داره . ولی همین دمو انتظار منو براورده کرد

برهان به یچیزی دقت کردی ؟ بازیکنایی مثل رونالدو و مسی و اینیستا استایل راه رفتنشون عین عین خودشونه . حتی حرکت دستهای مسی وقتی پا به توپه عین واقعیت طراحی شده . با اینکه دمو یکم باگ داره . ولی همین دمو انتظار منو براورده کرد
آره شایان خیلی خفن هستش دقت کردم. مثلا این رو دیدی وقتی L2 رو میگیری و توپ کامل تو کنترلت میاد چه جوری بازیکن ها رو دور میزنه؟ در کلا برای دمو واقعا عالی هست و من فکر کنم تو نسخه اصلی تنها مشکلات بازی سبکی توپ و تکراری بودن انیمیشن های کارت دادن. البته مشکلات آنلاین ممکنه هنوز پابرجا باشه و نمیشه در مورد اون بخش نظر داد.

شوت باگ رو درست کردن؟منظورم دکمه r1 هست.:d
چیپ خور گلرها چطوره؟راستی چجوری میان جلو؟هنوز دنبال مرغ میدون موقع خروج یا بهتر شده؟

یکی نمی خواد جواب منو بده؟:dگلرها چطورن؟r1 هنوز هم باگه؟
پستت اون وسطا موند ندیدم من:d شرمنده

چیپ زدن مثل قدیم هست یعنی اگر دو نفری بازی کنی و دروازبان رو خودت بیاری جلو میشه گل زد اما وقتی داری با AI بازی می کنی دروازبان ها نمیان جلو و باهاش شدن. به نظر من که بهتر شده ولی من هیچ وقت این قضیه مرغ گرفتن تا این حد رو که دوستان میگن ندیدم:d در مورد r1 هم جای شما خالی یک گل خفن از پشت محوطه با ویا زدم گرخیدم خودم:d هنوز میشه زد اما نه به شدت قبل. اصلا بازی به خاطر این سیستم پاس کاری جدیدش حرفه ای شده و واقعا همه نمی تونند ازش لذت ببرند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or