FIFA 11| PS3

دوستان کسی می دونه FIFA 11 به ژاپنی چی میشه؟:d آخه ممکنه تو Asia زودتر از آمریکا هم بیاد و الان رفتم توی اکانت آسیایی خودم و دیدم store کاملا بیگانه است برام:d تو search هم لغت ها آسیای شرقی بود. اگه کسی بلده دریغ نکنه:d
باو برهان اینم دیگه کاری داره:d تو گوگل بزنی برات ترجمه میکنه دیگه:d
این میشه:
FIFAワールドカップ11

باو برهان اینم دیگه کاری داره:d تو گوگل بزنی برات ترجمه میکنه دیگه:d
این میشه:
FIFAワールドカップ11
این رو که خودم می دونم و زدم:d تو google translate انجام دادم. ولی مسئله من اینه که تو اون store هیچ لغت انگلیسی نمیشه زد و با اون محتوا هم زدم چیزی نیومد:d گفتم شاید کسی بتونه مشکل من رو حل کنه.

فکر کنم این بشه
国際サッカー連盟11:d
دمت گرم:d برم ببینم میشه یا نه. فقط مشکل اینه که تا این حرف ها رو پیدا کنم دمو اومده تا اون موقع:d

این رو که خودم می دونم و زدم:d تو google translate انجام دادم. ولی مسئله من اینه که تو اون store هیچ لغت انگلیسی نمیشه زد و با اون محتوا هم زدم چیزی نیومد:d گفتم شاید کسی بتونه مشکل من رو حل کنه
خوب حتما نیومده دیگه اگه بیاد همون صفحه اول تبلیغش هست:d

Code:
http://playstationlifestyle.net/2010/09/13/playstation-store-preview-september-14th-2010/

eeff5d00b0d44453bc93.jpg

روش ساخت اکانت آسیایی :​

Code:
http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=d_Kfm0gCTX0

دوستان خبری نشد ؟
مطمئن باش خبری میشد اولین نفر خودم اینجا میگفتم. بازی همون فردا میادش و ممکنه از صبح تو store آسیا باشه و ممکنه هم همزمان با ماله اروپا و آمریکا بین 2 بعد از ظهر تا 8 شب بیاد که زمان خیلی دقیقی نداره. ساعت 2 از اون جهت میگم که دموی mafia II تو این ساعت اضافه شده و 8 هم از این جهت که هفته پیش دموی PES تو این ساعت اومد.

در کل سوال الکی نپرسند دوستان و هر وقت بیاد مطمئن باشید تو هر storeـی که باشه همین جا اعلام می کنیم. موفق باشید

اینایی که گفتی،به زمان GMT یه یا تهران؟ اگه میشه کمک کن،ممنون

German EA Sports Facebook page, so its UTC +2 (daylight saving time).

زمان ها به وقت کشور المان هست . شعبه المانی EAsport اعلام کرده شما فاصله زمانی رو با ایران حساب کنید متوجه می شوید که به وقت ایران چه زمانی خواهد بود .

برای مثال نسخه pc برگردانش به وقت های سه کشور زیر به این شکل هست .

About - 21pm UK

About - 22pm UE

About - 15pm US

شما زمان ریلیز کنسول ها رو کم کنید متوجه میشید . امیدوارم از سردرگمی بیرون امده باشید

Last edited by a moderator:
دوست عزیز من پست 117 و 119 شما رو درک نمی کنم. تو پست اول زمان ریلیز رو برای کنسول های مختلف گفتین و تو پست دوم اومدین بر حسب ریجن گفتید؟ منبع پست دوم شما کجاهست؟ همون منبع پسته اوله؟ البته من خودم به شخصه فکر می کنم از ساعت 3-4 باید بیاد دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or