FIFA 11| PS3

اول ازهمه باید کمال تشکر رو از مسئولین بنمایم که تاپیک فیفا 11 رو خیلی زود مهم کردن که این نشان از هوش وذکاوت بالای مسئولین وعلی الخصوص برهان بابا داره:d
درمورد تریلرها باید بگم صحنه ها را دیدم:dپیشرفت کرده بازی خصوصا گیمپلی بنظر خیلی روونتر میاد ولی ما ارزو به دلمون مونده که دروازبان در سری فیفا به موجود موثری تبدیل بشه...(البته شایان ذکره که بحث کاملا تکنیکال ودرون خانوادگیه بنابراین عوامل نفوذی استکبارجهانی وصهیونیزم بین الملل لطفا نظر ندن وبرن بشینن همون سوپر ماریو اوولوشن ساکرشون رو بازی کنن:d)درمورد مصدومیتها وترنسفرهم امیدوارم همونطورکه گفتن کار کرده باشن چون نهایت مدت مصدومیت یه بازیکن تو سریهای قبلی 1 ونهایتا 2هفته بود البته گاهی اوقات تا انتهای فصل هم طول میکشید که این هم البته اتفاقی نادر بحساب میومد تو بازی.....درمورد ترنسفرهم امیدوارم سخت تر شده باشه خرید وفروش بازیکن واینکه بازیکن خودش اصرار به رفتن بکنه واز این حرفها منظورم اینه که یه مقدار حرفه ای بشه این بخش...بعلاوه انیمیشنهای جدید که این موارد نهایت خواسته های یه فیفاباز قدیمیه
(این کامنت به نمایندگی از جمعی از فیفابازان اصولگرای پیرو خط دیوید روتر صادرشده):d

• Like
Reactions: HL2-GF and Fëanor
دمو برای plus کی میاد ؟ 14 sep ؟ :-/
هنوز معلوم نیست. ممکنه مثل دموی Mafia II که همزمان با xbox اومد این هم 15 سپتامبر بیاد و برای افراد عادی یک روز دیرتر بیاد. البته اگر هم این جور بشه باید خدا رو شکر کنید چون افرادی که اکانت silver مایکروسافت رو دارن دمو رو 23 سپتامبر میگیرن. من تو خبرها جایی ندیدم برای plus زودتر بیاد.

مگه تو پنالتی میشه ترس داد بعدا زد ؟ قانون عوض نشده بود ؟ :-/
خدا رو شکر پنالتی ها مثل WC بود و بسیار هم عالی هست:d

در مورد ترس(به قول بچه های خیابون میخکوب:d) هم به نظرم نمیشه همچین کاری رو کرد ولی بعضی وقت ها تو فوتبال می بینیم. کلا سخت نگیر این زمانهایی که پایین دادم رو برو دقیق نگاه کن.

دوستان دقیقه 1:15 رو دقیق ببین عالی هستش:d دروازبان بعد از این که توپ رو گرفت رفت تو تور کنار دروازه و خیلی طبیعی هم توپ رو دفع کرد. دقیقه 1:53 و 3:10 رو هم خوب دقت کنید جالب هست.

خدا رو شکر پنالتی ها مثل WC بود و بسیار هم عالی هست:d

در مورد ترس(به قول بچه های خیابون میخکوب:d) هم به نظرم نمیشه همچین کاری رو کرد ولی بعضی وقت ها تو فوتبال می بینیم. کلا سخت نگیر این زمانهایی که پایین دادم رو برو دقیق نگاه کن.

دوستان دقیقه 1:15 رو دقیق ببین عالی هستش:d دروازبان بعد از این که توپ رو گرفت رفت تو تور کنار دروازه و خیلی طبیعی هم توپ رو دفع کرد. دقیقه 1:53 و 3:10 رو هم خوب دقت کنید جالب هست.
این ها رو بیخیال تماشاگر ها رو ببین انگار ادم هستن و اونجا نشستن:d

:دی واقعا دارم دیوونه میشم . خیلی مونده نا عرضه بشه :( همش تریلر میدن دلم میخواد :دی کارم شده همش یوتیوب رو رِفرِش میکنم تا تریلر جدید اپ کنن :دی برهان دروازبان قشنگ رفت تو تور !!!! :دی

:دی واقعا دارم دیوونه میشم . خیلی مونده نا عرضه بشه :( همش تریلر میدن دلم میخواد :دی کارم شده همش یوتیوب رو رِفرِش میکنم تا تریلر جدید اپ کنن :دی برهان دروازبان قشنگ رفت تو تور !!!! :دی
داداش فردا پس فردا دمو میاد کمی از دردت کاهش میده:d

داداش فردا پس فردا دمو میاد کمی از دردت کاهش میده:d
فکر نکنم دمو فردا بیاد:d شماها هم که اکانت معمولی هستید احتمالا 16 بازی در اختیارتون قرار میگیره:d البته ممکنه که دلیلش اینا رو تو پست 78 توضیح دادم.

راستی این رو یادم رفته بود بگم و نمی دونم گفتم یا نه ولی تمامی بازی های نسخه دمو تو ورزشگاه خونگی رئال برگزار میشه:d

پ.ن: بحث تاپیک رو هم منحرف نکن:dlol

منم مثل تو کفم شدید... فقط fifa دلم میخواد ... الان بهم killzone3 , gt5 رو بدن میندازم دور میگم fifa بده... looool :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or