آره ریلیز میشه ولی ممکنه چند روز جلو عقب بشه. سال پیش 1 هفته بعد از این که تو اروپا اومده بود دست ما رسید تو ایران.پس تا 5مهر رلیز میشه؟؟؟
آره ریلیز میشه ولی ممکنه چند روز جلو عقب بشه. سال پیش 1 هفته بعد از این که تو اروپا اومده بود دست ما رسید تو ایران.پس تا 5مهر رلیز میشه؟؟؟
منم مثل تو کفم شدید... فقط fifa دلم میخواد ... الان بهم killzone3 , gt5 رو بدن میندازم دور میگم fifa بده... looool :d:d

راستی این رو یادم رفته بود بگم و نمی دونم گفتم یا نه ولی تمامی بازی های نسخه دمو تو ورزشگاه خونگی رئال برگزار میشه:d
پ.ن: بحث تاپیک رو هم منحرف نکن:dlol
fifa 10 اینجور نبودآره دیگه دمو , دموئه فرقی که نداره.

10 چیش این جوری نبود؟ استادیوم منظورت هست؟ فکر کنم تو هر دو تا نسخه یکی بود

آره دیگه دمو , دموئه فرقی که نداره.:dهر 2 version ؟ xbox و ps3 ؟
10 چیش این جوری نبود؟ استادیوم منظورت هست؟ فکر کنم تو هر دو تا نسخه یکی بود.fifa 10 اینجور نبود![]()
نه بابا منحرف نشد:d این رفیق رئالی ما هی میاد تاپیک رو به بیراهه میکشه:d..................................... مهم اینه که برهان میدونه منظورم چیهتاپیک رو که منحرف نکردم ؟
کم کم داره بوی یار میادا![]()
من رو 360 بازی میکنم:d پس همون 15 اینا میتونم بازی کنم:dفکر نکنم دمو فردا بیاد:d شماها هم که اکانت معمولی هستید احتمالا 16 بازی در اختیارتون قرار میگیره:d البته ممکنه که دلیلش اینا رو تو پست 78 توضیح دادم.
راستی این رو یادم رفته بود بگم و نمی دونم گفتم یا نه ولی تمامی بازی های نسخه دمو تو ورزشگاه خونگی رئال برگزار میشه:d
پ.ن: بحث تاپیک رو هم منحرف نکن:dlol
اما از این لحاظ خیلی حال دادن دمشون گرم:dای باو:d بگو چرا منحرف میشه. بگو تا حرف رئال میاد میگی منحرف شد بحث تاپیک:dنه بابا منحرف نشد:d این رفیق رئالی ما هی میاد تاپیک رو به بیراهه میکشه:d
دمو آنلاین نداره تو 1 گیگ به زور جا میدن همین چیزایی رو هم که میزارن.مگه آنلاین هم میشه دمو رو بازی کرد!؟
من چی گفتم که شما همچین برداشتی کردی؟مگه آنلاین هم میشه دمو رو بازی کرد!؟

آره کاکا هست و دروازبان رو نمی دونم ولی خدا کنه ایکر مقدس یا ویکتور کبیر باشه:dراستی تو arena کدوم بازیکن رو در اختیار داریم؟؟ کاکا؟؟ دروازبان چی؟
چرا ممکنه باشه:d در هر صورت یکی از دروازبان های تیم های حاضر تو دمو هستیعنی امکانش نیست cech باشه؟![]()
دروازبان که ایکر رو نمیزارن چون کاکا غیرت داره:dآره کاکا هست و دروازبان رو نمی دونم ولی خدا کنه ایکر مقدس یا ویکتور کبیر باشه:d