FIFA 11| PS3

فرض کنید یکی رو بزارن دروازه که با سیستم دروازبانی زیاد آشنا نیست گند میکشه به تیم و همش گل میخوره!!
این سیستم دروازبانی واقعا چیز محشریه.

راستی این رو یادم رفته بود بگم و نمی دونم گفتم یا نه ولی تمامی بازی های نسخه دمو تو ورزشگاه خونگی رئال برگزار میشه:d

پ.ن: بحث تاپیک رو هم منحرف نکن:dlol

هر 2 version ؟ xbox و ps3 ؟

آره دیگه دمو , دموئه فرقی که نداره.
fifa 10 اینجور نبود :|

10 چیش این جوری نبود؟ استادیوم منظورت هست؟ فکر کنم تو هر دو تا نسخه یکی بود

به خدا نبود :((

آخرین ویرایش:
راستی این رو یادم رفته بود بگم و نمی دونم گفتم یا نه ولی تمامی بازی های نسخه دمو تو ورزشگاه خونگی رئال برگزار میشه:d
..................................... مهم اینه که برهان میدونه منظورم چیه :دی تاپیک رو که منحرف نکردم ؟ :دی
کم کم داره بوی یار میادا :دی

fifa 10 اینجور نبود :|
10 چیش این جوری نبود؟ استادیوم منظورت هست؟ فکر کنم تو هر دو تا نسخه یکی بود.

..................................... مهم اینه که برهان میدونه منظورم چیه :دی تاپیک رو که منحرف نکردم ؟ :دی
کم کم داره بوی یار میادا :دی
نه بابا منحرف نشد:d این رفیق رئالی ما هی میاد تاپیک رو به بیراهه میکشه:d
آره ایشالا 4شنبه این موقع نشستیم 3 دقیقه 3 دقیقه بازی می کنیم تا خودش بیاد:d باز جای شکر باقی هست arena تایمی نیست:d

فکر نکنم دمو فردا بیاد:d شماها هم که اکانت معمولی هستید احتمالا 16 بازی در اختیارتون قرار میگیره:d البته ممکنه که دلیلش اینا رو تو پست 78 توضیح دادم.

پ.ن: بحث تاپیک رو هم منحرف نکن:dlol
من رو 360 بازی میکنم:d پس همون 15 اینا میتونم بازی کنم:d
شیر رئال مادرید. باید میزاشتن دیگه. چون تو 10 ورزشگاه رو به صورت دانلود عرضه کردن که زدن تو حال ما:| اما از این لحاظ خیلی حال دادن دمشون گرم:d
پ.ن: آهان حرف رئال اومد داره منحرف میشه؟:d
پ.ن2: چه حالی بده تو سانتیاگو حریفان رو لوله کنیم:d
پ.ن3: منحرف نکردم دیگه:d
ویرایش:
نه بابا منحرف نشد:d این رفیق رئالی ما هی میاد تاپیک رو به بیراهه میکشه:d
ای باو:d بگو چرا منحرف میشه. بگو تا حرف رئال میاد میگی منحرف شد بحث تاپیک:d
بگو تا حرف بارسا میاد میگی بحث تاپیک همینه:d

دوستان گفتم این پست رو اینجا هم بدم مثل بخش 360 تا اتمام حجت بکنم. من به شخصه تا از چیزی مطمئن نشم حرفی نمیزنم. وقتی دارم بهتون میگم دمو در تاریخ 15 سپتامبر میاد یعنی میادش. اگه می خواید مطمئن بشید به این لینک برید.

در ضمن تو پاراگراف اول این متن نوشته افرادی که FIFA Superstars رو بازی کردند به عنوان جایزه بهشون یک کدی داده میشه که می تونند بلافاصله بعد از دانلود دمو از تیم آرسنال و ورزشگاه اختصاصی این تیم بهره مند بشند.

در آخر هم بگم که من چند جا توی نت به صورت شایعه دیدم که گفته بودن برای PS3 تو store ریجن های 1 و 3 بازی در تاریخ 14 سپتامبر میاد. پس امروز هم store رو چک بکنید و اگه اومده بود خبر بدین. ممنون

نه بابا منحرف نشد این رفیق رئالی ما هی میاد تاپیک رو به بیراهه میکشه
آره ایشالا 4شنبه این موقع نشستیم 3 دقیقه 3 دقیقه بازی می کنیم تا خودش بیاد باز جای شکر باقی هست arena تایمی نیست

مگه آنلاین هم میشه دمو رو بازی کرد!؟

مگه آنلاین هم میشه دمو رو بازی کرد!؟
من چی گفتم که شما همچین برداشتی کردی؟:-/

راستی تو arena کدوم بازیکن رو در اختیار داریم؟؟ کاکا؟؟ دروازبان چی؟
آره کاکا هست و دروازبان رو نمی دونم ولی خدا کنه ایکر مقدس یا ویکتور کبیر باشه:d

یعنی امکانش نیست cech باشه؟:x
چرا ممکنه باشه:d در هر صورت یکی از دروازبان های تیم های حاضر تو دمو هست

آخرین ویرایش:
آره کاکا هست و دروازبان رو نمی دونم ولی خدا کنه ایکر مقدس یا ویکتور کبیر باشه:d
دروازبان که ایکر رو نمیزارن چون کاکا غیرت داره:d
دروازبان پیتر چک هست. بازم خوب هست.:d
بعد برای آسیا و آمریکا همونطور که برهان گفت امروز میاد و برای اروپا فردا.
منبع
پ.ن: میگم این plus برای فیفا مالیده:d

دوستان کسی می دونه FIFA 11 به ژاپنی چی میشه؟:d آخه ممکنه تو Asia زودتر از آمریکا هم بیاد و الان رفتم توی اکانت آسیایی خودم و دیدم store کاملا بیگانه است برام:d تو search هم لغت ها آسیای شرقی بود. اگه کسی بلده دریغ نکنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or