FIFA 11| PS3

دوست عزیز من پست 117 و 119 شما رو درک نمی کنم. تو پست اول زمان ریلیز رو برای کنسول های مختلف گفتین و تو پست دوم اومدین بر حسب ریجن گفتید؟ منبع پست دوم شما کجاهست؟ همون منبع پسته اوله؟ البته من خودم به شخصه فکر می کنم از ساعت 3-4 باید بیاد دیگه

دوست گرامی در پست اول بنده زمان ریلیز سه پلتفورم رو بر اساس زمان ( به نظر ) کشور المان اعلام کردم . سپس دوست ما گفتند که زمان بر چه اساسی هست ؟ ایا GMT ست یا تهران ؟

در پست بعد گفتم که زمان برای پلتفورم pc که من منتظر اون هستم بعد از برگردان به سه زمان مختلف رایج تر نسبت به المان این ها خواهد بود که میبینید . حالا شما بازه زمانی زودتر ریلیز شدن کنسول ها رو نسبت به pc در نظر بگیرید و کم کنید . زمان ریلیز اونها هم به وقت امریکا و اروپا مشخص خواهد شد .

امیدوارم که رفع ابهام شده باشه :)

لعنتی ساعت ما و آمریکا خیلی باهم فرق داره کله صبح دمو اومده بود و من نیم ساعت پیش گذاشتم دانلود بشه. اکانت های US هم فعلا فقط می تونند دانلود کنند و دوستانی که اکانت uk دارن سریع و خیلی راحت می تونند یک اکانت US بسازند و دانلود کنند دمو.

همون طور که نیما هم گفت این تبلیغ صفخه اصلی توی store خیلی قشنگ بود حال کردم:d اگه از صبح میفهمیدم اومده تا 1 ساعت دیگه dl تموم میشد:( ولی الان باید تا 6 صبر کنم:(

پ.ن: مرسی از دوستانی که خبر دادن

حجمش کمه نسبتا ،کسی میدونه تو دمو با چه تیمهای بازی میکنیم؟
اتفاقا حجمش زیاده و نسبت به سال پیش دقیقا 500 مگ بیشتر شده:d تیم ها هم اگه درست یادم بیاد بارسا، رئال، چلسی، بایرن لورکوزن، لیون و یوونتوس هستند.

منم گذاشتم دانلود شه :دی هرچند پیر میشم تا دانلود بشه :دی برهان باورم نمیشه بریم 4دقیقه 4دقیقه فیفا بزنیم :دی arenaش هم که محدودیت نداره :دی
آره شایان بالاخره موفق شدیم:d فقط کاشی از صبح گذاشته بودم دانلود. خیلی ناراحت هستم از دست این EA و Sony و اختلاف زمانی که داریم باهاشون:(=((:d

دوستان دمو الان برای بدون plus ها هم اومده ؟
یعنی الان با یوزر معمولی میشه دانلود کرد دمورو ؟
من اکانتم uk هستش واسه uk به وفت ایران کی میاد؟
ممنون کسی راهنمایی بکنه

بکس عزیز،منم دارم میگیرم،من از 10:30 صبح زدم دانلود کنه ولی چون سرعت دانلودم بالاس،الان 45 درصدش پر شده :d
ViVa La FiFa !!! :D

دوستان دمو الان برای بدون plus ها هم اومده ؟
یعنی الان با یوزر معمولی میشه دانلود کرد دمورو ؟
من اکانتم uk هستش واسه uk به وفت ایران کی میاد؟
ممنون کسی راهنمایی بکنه

آره خب! اگه به پست های بالا دقت کنی،میبینی که داش برهان و بقیه ی بکس دارن دانلود میکنن!

بچه ها با adsl 128 چند قرن طول میکشه تا یک psn-id بسازم و اینو دانلود کنم؟

والا اکانت ساختنت که میشه 5 دقیقه ولی دانلود کردنت بستگی به سرعت دانلودت داره،منم اینترنتم 128 ولی سرعت دانلودم 132 س ! ولی یحتمل سرعت دانلود تو 12 س و یه 10 ساعتی فکر کنم طول بکشه ولی میصرفه،دانلود کن :d من خودم میخواستم بزارم شب تا صبح که رایگانه دانلود ولی انقد این علاقه بین من و فیفا (خود فیفا بهتر میدونه :d ) تنگاتنگه که گفتم بزار حجم دانلودم بپره
ولی خب PES 2011 رو میزارم شب دانلود شه :-s:-s:-s:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or