FIFA 11| PS3

اقا من نفهمیدم من الان ریجینه دستگاه پاله و اکانته psn هم usa هست الان برای انلاین بازی کردن چه کار باید بکنم چه ریجنی رو باید بگیرم
شما باید بازیتون ریجن 1 باشه . امروز تو توپخونه FIFA SOCCER 11 ریجن 1 رو دیدم !!!! اگه اکانتتون امریکاست باید ریجن 1 بگیرید . اگه اروپاست ریجن 2 .
آقايون فرقی نداره چه ريجنی ميگيريد!
شما ريجن 2 بگير برای مثال اگه اکانت ريجن 1 داری برو يه اکانت ريجن 2 هم باز کن بعد برای بار اوّل با اکانتی که با ريجن بازيت هماهنگه بازی رو اجرا کن و کد رو بزن و اون patch رو بريز بعد برو باکانت اصلی خودت بازی کن!
منم حدس میزدم بشه ولی مطمئن نبودم . خو زودتر میگفتی صدرا . خدا کنه نرفته باشه ریجن 1 بگیره اخه حدودا 10 تومن گرونتر بود امروز پرسیدم

آخرین ویرایش:
آقايون فرقی نداره چه ريجنی ميگيريد!

شما ريجن 2 بگير برای مثال اگه اکانت ريجن 1 داری برو يه اکانت ريجن 2 هم باز کن بعد برای بار اوّل با اکانتی که با ريجن بازيت هماهنگه بازی رو اجرا کن و کد رو بزن و اون patch رو بريز بعد برو باکانت اصلی خودت بازی کن!

برای اینکه باR2 میتونی از دست بقیه فرار کنی سریع بدویی که نگیرنت:دی

عزیز من:d برو تو help قسمت celebration اونجا کلی حرکت واسه دگمه R2 نوشته بالاش هم نوشته VB UNLOCKBLE حالا من هر کار میکنم این حرکات عملی نمیشه ... اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم؟!

آخرین ویرایش:
بچه ها فیفا رجین 3رو چجوری باید اکتیو کرد انلاینش رو ؟ تو اکانت امارات کار میده؟
اگه کد رو تو store یه اکانت بزنی که رجین 3 نباشه میگه کد غلطه؟

بچه ها فیفا رجین 3رو چجوری باید اکتیو کرد انلاینش رو ؟ تو اکانت امارات کار میده؟
اگه کد رو تو store یه اکانت بزنی که رجین 3 نباشه میگه کد غلطه؟

يه اکانت ژاپن يا مالزی يا هر جا از آسيای شرقی بساز با اون جواب ميده!

بعد با يوزر خودت بازی کن!

دوستان یک سوال بنیادین :d
تو بخش online با این اینترنت های ... میتونیم با کار برهای آمرکایی ، چینی یا حتی ارو پایی بازی کرد یا لگ آدمو خفه میکنه ؟؟

سلام دوستان
وقتی کد رو وارد میکنم ارور میده میگه
the code you entered may not be correct or may no longer be valid
باید چیکار کنم؟
باید ریجن بازی با اکانتی که باهاش بازی میکنی یکی باشه تا کد رو که زدی کار کنه بعد یه فایل دانلود و نصب میشه بعدش میتونی با هر اکانتی بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or