FIFA 11| PS3

خیلی سخت نیست. البته بستگی زیادی به بازیکنی که پشت توپ هست داره. مثلا من الان با ژاوی و آلوز هرچی میزنم تو چارچوب هست ولی چون دروازبان ها خیلی بهتر شدن تعداد زیادی رو میگیرن.

بهترین روش این که بازیکن دوم رو اضافه کنی تا جهت ایستادن بازیکن مورد نظر بهتر بشه. بعد از اون با گرفتن R1 و پر کردن تا کمتر از نصفه توپ 100% تو چارچوب هست. البته بازیکنت را بسته به قدرت curve که داره باید با دروازه فیکس کنی.

در مورد لگ هم که دوستان صفحه پیش گفتن این چیزا معمولا به یک patch حل میشه نگران نباشید. دلیل امتیازهای خاص این بازی هم یکی نبود بخش جدیدی تو قسمت آنلاین و همچنین تغییر اساسی تو گیم پلی و نزدیک شدن اون به واقعیت بود که باعث سخت تر شدن بازی شده هست.

البته اینم بگم برای کات دار زدن موقع این که شوت رو زدید سریع انالوگ سمت چپ رو به (سمتی که میخواید کات ورداره) نگه دارید...
ویرایش: R1 هم باید نگه دارید...

آخرین ویرایش:
سلام . ببخشید بازهم از این نوع سوالها میپرسم.واقعا نمیدونم چیکار کنم.
اکانت من برا ژاپن هست و بازیم هم ریجن 3 هست . وقتی کد رو وارد میکنم ارور میدهthe code you entered may not be correct or may no longer be valid
مشکل از چیه ؟ بازی هم اک بود.
از دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
با تشکر:x.

اگر بخوای فیفا آنلاین بازی کنی خیلی خوبه ولی برای یه سری از بازیها مثل PES2011 اصلا خوب نیست و اصلا اجازه نمیده به سرور بازی وصل بشی ;)

به نظر من بستگی به کیفیت نتت داره! من سرعتم 128 ولی واقعا لگ ندارم جز یه سری بازی های خاص،از اونجایی که یه بازی آنلاین حدود 6 کیلوبایت در ثانیه رد و بدل میکنه پس کسی که سرعتش 64 هم باشه حله؛مهم کیفیت و کم share شدن آی اس پیه

آقا جاتون خالی با شايان سه تا بازی کرديم با lag اضافه :دی
کسی مشکل پيدا نکرده جديداً؟

الان با يه يارو بازی ميکردم 1-0 جلو بود من 5-6 يا حمله خطرناک کردم نميدونم ترسيد چی شد از بازی رفت بيرون :دی

من بیچاره با یه خارجیه بازی کردم،گل اولو که زدم به انگلیسی منو بست به فحش خواهر و مادر،گل بعدی رو زدم فحش داد به هر چی مسلمونه ! حالا نمیدونم اون از کجا فهمیده من مسلمونم !!!! آخرشم بازی 7-0 تموم شد
با یه یارو دیگه بازی کردم،وسط بازی PAUSE زد یه پیام داد،اومدم پیاو رو بخونم،دقیقه ی 80 بازی،بازی رو از PAUSE دراورد زد تو گل بعد انقد وقت تلف کرد که بازی تموم شد !

من با این تکنیکشم خیلی حال می کنم
بازیکن که وایمیسته، R3 رو فشار می دی...توپو بین دوپاش بلند می کنه...بعد می شوتی...مثه چی می ری توی گل اگه پش محوطه جریمه باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or