FIFA 11| PS3

خوب ما هم با کلی تاخیر تونستیم تستش کنیم :دی ولی اینو میتونم بگم اونایی که به کوچکترین چیز های بازی گیر میدن و ... میگن فلانه ... ... ..:دی واقعا دارن کم لطفی میکنن ...

سلام بچه ها
تا برهان نیستش و سرگرم بازیه ، یکم خلاف مقررات رفتار کنیم :d

امسال من همه بازیها رو گرفتم ، پی ای اس و فیفا 11 پی سی رو گرفتم و دموی فیفا 11 و دموی پی ای اس 11 رو روی کنسول بازی کردم

به نرم فیفا 11 روی کنسول یه فاصله چند فرسنگی به بقیه این فوتبالا داره ، اصلا فوق العاده است
من هر کدوم از این بازیها رو که میکنم اصلا ارضا نمیشم ولی فیفا 11 کنسول فوق العاده است
باتشکر

سلام بچه ها
تا برهان نیستش و سرگرم بازیه ، یکم خلاف مقررات رفتار کنیم :d

امسال من همه بازیها رو گرفتم ، پی ای اس و فیفا 11 پی سی رو گرفتم و دموی فیفا 11 و دموی پی ای اس 11 رو روی کنسول بازی کردم

به نرم فیفا 11 روی کنسول یه فاصله چند فرسنگی به بقیه این فوتبالا داره ، اصلا فوق العاده است
من هر کدوم از این بازیها رو که میکنم اصلا ارضا نمیشم ولی فیفا 11 کنسول فوق العاده است
باتشکر
من همیشه حضور دارم:d پستت هم که مشکلی نداشت و ok بود.

در ضمن دوستان یک خواهشی هم ازتون دارم. توی PSN که دارید بازی می کنید اینقدر وسط بازی ها پیغام ندید که بیا بازی و .... وقتی توی player hub برید نوشته کی داره چیکار می کنه. گاهی اوقات این پیام ها وسط بازی باعث گل خوردن میشه. ممنون

من همیشه حضور دارم:d پستت هم که مشکلی نداشت و ok بود.

در ضمن دوستان یک خواهشی هم ازتون دارم. توی PSN که دارید بازی می کنید اینقدر وسط بازی ها پیغام ندید که بیا بازی و .... وقتی توی player hub برید نوشته کی داره چیکار می کنه. گاهی اوقات این پیام ها وسط بازی باعث گل خوردن میشه. ممنون

خدا از دهنت بشنوه
هزار بار ما رو تو rdr سر این مسیج ها هد شات کردن
گل خوردن هم از فیفا 09 داریم الکی گل میخوریم

یه سوال فنی
این کد لازمه رو پکیج بازی نیستش ؟ قبلا ها یادمه این کد بازی برای فیفا اورجینال pc تو پکیجش بود

این تروفی Experimental رو چطوری باید گرفت؟ هر 5 تا بازی هم باید با یه نفر باشه؟ یا میشه برگشت تو منو و دوباره با کس دیگه ای بازی کرد؟
میشه برگشتش. مهم اینه که با 5 تا تیم محتلف بازی کنی و نتیجه هم اصلا مهم نیست.

فیفای من وسط بازی برای چند ثانیه صداش قطع میشه و لگ میزنه.ریپلشها هم که تیک می زنه. این مشکل فقط من دارم؟من نسخه ی کپی و هک رو دارم.

خوب دوستانی که بازی رو خریدن
الان یک هفته است که دارن بازی میکنند
بیان بگن چه چیزهایی دیدن ، چه چیزهایی فهمیدن
به ما هم یاد بدن که ازشون عقب نیوفتیم :d
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or