FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

گیم پد خوب چیه

Brightman دستت درد نکنه
زنگ زدم بهش گفت سیم داری که هم به کنسول بخوره هم پی سی دارم.
ولی لایسنس ویندوز فقط وایرلس داره.
موندم بگیرم یا نه.
راستی گیم پدی که همین کارو بکنه و توی فیفا تکنیکارو بزنه و آنالوگ چپش گوشه نباشه سراغ داری.
یعنی مثل ایکس باکس کنار چپ نباشه وسط باشه.
به جای d-pad
بچه های دیگه هم اگه میدونن لطفا بهم بگن.

با سلام
دوستان لطفا به سه تا سوال من جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2.چرا جشن های قهرمانی اینجوریه فقط 6 تا بازیکنو نشون میده که خوشحالن آیا خوشحالی جام همینه یا چیز دیگه هم نشون میده؟
3.چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم

آخرین ویرایش:
والا من نسخه ps3 رو زدم... به نظر من این fifa 11 pc از fifa 10 نسخه کنسول هم کیفیتش پایین تره ... حالا زیاد مهم نیس... :دی
دوست عزیز من هم نسخه PC و هم کنسولی رو بازی کردم و همچین چیزایی که شما میگی ندیدم حتی میتونم بگم نسخه PC کیفیتش بهتره:d :))=))لطفا شایعه درست نکنید.:-o

فیفای پی سی با فیفای کنسول ها شاید حالا تو گرافیکش کمی فرق داشته باشه ولی تفاوت عمده ی نسخه ی کنسول ها با پی سی اینه که تو پی سی قسمت be a goalkeeper یا همون دروازه بانی نیست ولی تو نسخه ی کنسول ها این هست.:((

سلام دوستان یک سوال فنی :
از یکی از دوستان شنیدم که بعد از پایان فصل در Manager Mode اگه عملکردی دلپذیره آقایان نداشته باشی از باشگاه پرتت میکنن بیرون و من از اونجایی که به غیر از منچستر با هیچ تیم دیگه ای عمرا بازی نمیکنم برای همین به شدت نگرانم !
احتمالا این بردار Board Confidence با همین موضوع مرتبطه ، بچه هایی که تجربه دارن خوهشا بگن باید چه خاکی به سرمون بریزیم که مشکلی پیش نیاد ؟ این بردار باید کامل پر شه تا بشه بمونی ؟ کلا توضیح بدید ممنون. :x

یعنی اینجا کسی یک فصل منیجر هم نرفته ؟!؟!؟! /:)

واقعیت اینه که ظاهر گرافیکی نسخه pc و کنسول یکی ولی در pc رزولوشن و AA بالاتره
تمام پیشرفت هایی که در بخش گیم پلی بازی قبل از ریلیز اعلام شده بود در نسخه کنسولی هست و نسخه pc نسبت به فیفا 10 پیشرفتی نداشته
مثلا شوت ها توی نسخه کنسولی خیلی بهتر شده و موقع پاس توپ کات میگیره و خیلی بهتر حرکت میکنه استیل بازیکنا بهتر شده و توپ هم سنگین تر شده در ضمن چندتا تکنیک جدید هم داره

یعنی اینجا کسی یک فصل منیجر هم نرفته ؟!؟!؟! /:)
من با اینكه تازه شروع كردم ولی به 80٪ احتمال میدم اونطوری باشه :d
الكی اون بار رو نذاشتن كه. :p
برای پر كردنش كارهایی از قبیل بردن، گرفتن جام، بازی دادن به بازیكنای محبوب (مثل شماره قبل) باید تاثیرگذار باشن. یعنی باید هوای تماشاچی‌هات رو داشته باشی :d;)
لازم نیست كامل پر بشه. 70٪ به بالا هم باید قابل قبول باشه.

نه دیگه من که فقط الان انلاین حال میکنم بچه ها را نمیدونم ولی اونام دستشون بنده;)
آنلاین منظورت همون لن بازی كردنه با gameranger دیگه؟؟
هیچ راهی برای آنلاین اصلی نیست؟ پارسال یه باگ داشت كه راحت رد میشد اون قسمت

Brightman دستت درد نکنه
زنگ زدم بهش گفت سیم داری که هم به کنسول بخوره هم پی سی دارم.
ولی لایسنس ویندوز فقط وایرلس داره.
موندم بگیرم یا نه.
راستی گیم پدی که همین کارو بکنه و توی فیفا تکنیکارو بزنه و آنالوگ چپش گوشه نباشه سراغ داری.
یعنی مثل ایکس باکس کنار چپ نباشه وسط باشه.
به جای d-pad
بچه های دیگه هم اگه میدونن لطفا بهم بگن.

درود

کنترلر رو خریداری کنید . مشکلی نیست . دوستان همین جا گفتند که مشکلی با مدل های بدون لایسنس نداشتند.

نکته مهم اینکه بعد از چندبار بازی کردن با انالوگ ها متوجه میشی که جایگاه شون خیلی مناسبتر هست تا کنترلر ps3 و مدل های شبیه اون

در واقع جایگیری انالوگ ها به شکلی هست که با دستان راحت تر و بهتر ست میشه و شما مدت زمان بیشتری می تونید بدون خستگی بازی کنید . پس نگران این موضوع نباش . من هم والش چندان از این طرح خوشم نمیومد اما به مرور متوجه راحت تر بودن ش شدم :)

دنبال دستۀ ایکس باکس اصل ولیعصر رو هم گشتم.
فقط مرکز کامپیوتر ولیعصر (نرسیده به میدون سمت راست) یه مغازه داشت.
بدون سیم با گیرنده اش 85000 تومان.
چون فقط اون داشت نمیدونم خوب گرفتم یا گرون.
ولی اگه کسی پیدا نکرد یه سر به اونجا بزنه.
داخل پاساژ راهروی سمت چپ تنها مغازۀ پاساژه که فقط کنسول و متعلقات میفروشه.
از brightman هم ممنونم.
مشکلم کامل حل شد.

واقعیت اینه که ظاهر گرافیکی نسخه pc و کنسول یکی ولی در pc رزولوشن و AA بالاتره
تمام پیشرفت هایی که در بخش گیم پلی بازی قبل از ریلیز اعلام شده بود در نسخه کنسولی هست و نسخه pc نسبت به فیفا 10 پیشرفتی نداشته
مثلا شوت ها توی نسخه کنسولی خیلی بهتر شده و موقع پاس توپ کات میگیره و خیلی بهتر حرکت میکنه استیل بازیکنا بهتر شده و توپ هم سنگین تر شده در ضمن چندتا تکنیک جدید هم داره
ولی در کل با هم تفاوت زیادی ندارن حتی تو بعضی چیزا PC بهتره:x:d

با سلام
دوستان لطفا به سه تا سوال من جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2.چرا جشن های قهرمانی اینجوریه فقط 6 تا بازیکنو نشون میده که خوشحالن آیا خوشحالی جام همینه یا چیز دیگه هم نشون میده؟
3.چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم
دوستان عزیز خواهشا جواب منم بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or