FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

یعنی اینجا کسی یک فصل منیجر هم نرفته ؟!؟!؟! /:)
راستش من چند بار بازی کردم ولی چون باختام زياد بود پرتم ميکردن بيرون:dخلاصه باید سعی کمی همه بازیهاتو ببری:dچون اگه دقت کرده باشی بعد از هر بازی يه قسمتی هست که اگه ببری پر ميشه اگه ببازی قرمز ميشه.اگه اون از يه حده خاصی کمتر بشه ميندازنت بيرون:d

با سلام
دوستان لطفا به سه تا سوال من جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2.چرا جشن های قهرمانی اینجوریه فقط 6 تا بازیکنو نشون میده که خوشحالن آیا خوشحالی جام همینه یا چیز دیگه هم نشون میده؟
3.چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم

با سلام
دوستان لطفا به سه تا سوال من جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2.چرا جشن های قهرمانی اینجوریه فقط 6 تا بازیکنو نشون میده که خوشحالن آیا خوشحالی جام همینه یا چیز دیگه هم نشون میده؟
3.چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم
لطفا عزیزان جواب منم بدید.

بچه ها کسی میدونه چرا وسط مستر لیگ که با چلسی داشتم بازی میکردم یه دفعه یه تیم از ایرلند برام انتخاب کردن بازی رو با تیم ایرلندی ادامه دادم؟قضیه چیه؟
و اینکه اگه بخام از تیمهای ملی بازیکن بخرم یا تیم آرسنال چطور مثل pes برم تیم رو انتخاب کنم و از اون تیم بازیکن انتخاب کنم؟
یه سوال دیگه جام باشگاه های اروپا کی آغاز میشه بعد از تموم شدن لیگ؟

بچه ها کسی میدونه چرا وسط مستر لیگ که با چلسی داشتم بازی میکردم یه دفعه یه تیم از ایرلند برام انتخاب کردن بازی رو با تیم ایرلندی ادامه دادم؟قضیه چیه؟
و اینکه اگه بخام از تیمهای ملی بازیکن بخرم یا تیم آرسنال چطور مثل pes برم تیم رو انتخاب کنم و از اون تیم بازیکن انتخاب کنم؟
یه سوال دیگه جام باشگاه های اروپا کی آغاز میشه بعد از تموم شدن لیگ؟

1-به خاطر عملکرد ضعیفت از باشگاه چلسی اخراج شدی و به اون تیم ایرلندی رفتی
2- برای خرید بازیکن هم برو توی ترانسفر و اونجا search ده بازیکنی که میخوای
جام باشگاها هم خیر سال اول نیستش اما از سال دوم همون لابلای لیگ برگزار میشه.

سلام دوستان
خواهشا به سوال منم جواب بدید
.انیمیشن های بازی مثل قهرمانی تعویض و خطا نسبت به fifa 10 چه فرقی کرده؟لطفا تغییرات و تفاوتها رو ذکر کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or