FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

چند تا سؤال

بچه ها سلام.
آقا کسی میدونه برنامه ای برای ادیت فیفا 11 وجود داره یا نه؟
برنامه ای مثل Creation Master یا مجموعۀ Fifa Master.
اگه نیست پس چه جوری پچ بسازیم یا تیمهامون رو اضافه کنیم؟
ضمنا بازی چلنج نداره؟ قضیۀ Virtual Pro چیه؟
فقط با همون بازیکن ساختگی آزاد میشه؟
صدای تماشاگرها هم فقط همهمه است. نع شعری نه تشویقی نه چیزی.
چی کار باید کرد؟
کلی سؤال شد ولی ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.

کدوم ورژن رو باید بگیریم؟
من Download Hybrid Gameplay V. 1.0 + LOD Settings
رو دانلود کردم
یه تغییراتی ایجاد شد اما خدود 70-80% ps3
اولی نصب آسونه و دومی هم بدون LOD هست و سومی هم همون دومی با LOD
من اولی و سومی را گرفتم اما سومی را بیشتر توصیه میکنم اما من زیاد تغییرات را متوجه نشدم اگه میشه بگو از تو چجوری شده؟البته یه سری تغییرات تو فیزیک بازیکنان متوجه شدم.
این پچ هنوز بتاست و یه سری امکانات هنوز 40% هست.
360° Fight For Possession (Feature succesfully added)
True freedom in man-to-man interactions, transforming physical play from individual lateral jostling to full 360° collisions involving multiple players.
Personality Plus (Feature added on 40%)
Personality + sees a footballer’s performance on the pitch mirrored authentically in game, differentiated and replicated for every player’s skill-set. New body types and player models will further help identify players. Personality+ at every position on the pitch reinvents how players look, and perform – on and off the ball.
Pro Passing (Feature added on 40%)
A new passing system where pass accuracy is determined by a gamer’s ability on the control pad, and player skill, situation and urgency on the pitch. Poor decisions or over/under striking the ball will mean error-prone outcomes. New types of passes such as swerve passes will enable players to make a safer and more effective play.

آخرین ویرایش:
بچه ها Overallهای بازیکنها در Manager Mode چرا انقدر متغیره ؟!؟! دیده بودیم وقتی پست عوض میشه Overall هم تغییر میکنه ، اما اینجا تو پست خودشون هم حدود ۱۰ تا Overallهاشون متغیره !!! کسی میدونه چرا ؟*

با سلام.
اگه بدونید بازی فیفا 11 (autosave) هستش و اگه در قسمت manegar mod باشی و ببازی بازی خودش save میشه ولی من برای جلوگیری از این کار یه save پشتیبان گرفتم و قبل هر بازی روی اون save میکردم که اگه باختم از اون استفاده کنم {البته ترفند هم کمک یکی از اعضای همین سایت بود که دشتش درد نکنه:)} ولی از این که بگذریم امروز که رفتم از save پشتیبان استفاده کنم نه Loud میشد و نه میشد روش save کرد درحالی که تا قبلش درست بود.)x
میخواستم ببینم میدونید چیش شده و باید چیکار کرد؟
البته اگه پچی هم هست که بازی رو از حالت autosave در میاره معرفی کنید بد نیست.
خیلی ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدید.ببخشید زیادی نوشتم.
:):):):):):):)

برادران یه بار واسه همیشه بذارید روشن کنم!:
فیفا 11 پی سی= فیفا 10 کنسول
فیفا 11 کنسول=گیم پلی متفاوت و طبیعی تر که احتمالا سال دیگه رو پی سی تجربه میکنید :)

بیشتر توضیح بده ! یعنی کنسول خیلی بهتره ؟

بابا من دارم نسخه 360 روزی 3 ساعت بازی میکنم...سوال کردم همین جا یکی گفت شبیه هستش که برم نسخه پی سی بگیرم آنلاین بازی کنم...ولی نصب کردم منو و ظاهرش همون بود ولی گیم پلی بازم خیلی ضعیف بود

نسخه کنسول از فوتبال واقعی هم واقعی تره

پولم رو بدین...کسی که گفت شبیه هست 3 تومن بریزه به حسابم:-s:d

با احترام به نظر همه
من هم نسخه pc رو بازی کردم هم نسخه 360
نمیگم گیم پلی اصلا فرق نداره اما خیلی زیاد نیست
به نظر من فرقشون بستگی داره به اینکه در نسخه pc با کیبرد بازی کنید و یا با دسته Xbox 360 و یا با
دسته های دیگه
اما در هر صورت به نظر من گیم پلی نسخه pc ضعیف نیست
و اگر سلیقه کسی فیفا 11 رو پسندیده باشه از هر دو نسخه خوشش میاد حتی اگر با کیبرد بازی کنه

مگه تو فیفا نمیشد دروازبان رو کنترل کرد؟
چطوری؟ یعنی دکمه اش چیه؟
من فقط دکمه زرد رنگ y که رو دسته ایکس باکس هست میزنم دروازبان میاد جلو! و کار دیگه ای نمیکنه!
هر چی این کامپیوتر شوت میکشه میره تو گل !
برعکس ما کامپیوتر همش رو میگیره؟
.
.
کلا در مورد دروازبانیش یکم توضیح بدین ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or