FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

سیو برا چی میخوای ؟
سیو برای باز کردن قسمت هایی که قفل هست مثل:توپ ها-زمین بازی-رنگ لباس سوم تیم ها-تیم منتخب جهان و ....

برای همه فیفا های گذشته که آخریش FIFA10 بود تو اینترنت که می گشتم فایل سیو بود و بعد از دانلود کردن تو قسمت profile که در my document هست کپی که می کردم همه قفل ها باز می شد.حالا هرچی می گردم تو اینترنت فایل سیو FIFA11 راپیدا نمی کنم.برای همین پرسیدم فایل سیو را اگه کسی داره لطفا" بزاره برا دانلود.

سیو برای باز کردن قسمت هایی که قفل هست مثل:توپ ها-زمین بازی-رنگ لباس سوم تیم ها-تیم منتخب جهان و ....

برای همه فیفا های گذشته که آخریش FIFA10 بود تو اینترنت که می گشتم فایل سیو بود و بعد از دانلود کردن تو قسمت profile که در my document هست کپی که می کردم همه قفل ها باز می شد.حالا هرچی می گردم تو اینترنت فایل سیو FIFA11 راپیدا نمی کنم.برای همین پرسیدم فایل سیو را اگه کسی داره لطفا" بزاره برا دانلود.

سیو نه ولی این چیت رو دانلود کن شاید کارتو راه بندازه ;)

سلام
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟یه سوال دیگه نمیشه کاری کرد که صحنه های حساس رو بیشتر نشون بده؟ ویندوزم سونه؟با تشکر

آنالوگ سمت راست

دگمه آنالوگم هم روشنه ولی کار نمی کنه.
اسم گیم پد رو چه جوری میشه وارد اون فایلهای باتن دیتا کرد یا وظایف دگمه ها و استیکها رو چه جوری میشه تعریف کرد؟
پارسال هم اینجوری بود که دیودیتا رو درست کردم.
فیفا کانفیگم هم میدونم مشکل از ویندوزمه ولی چیکار باید بکنم؟

یکی جواب بده دیگه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟یه سوال دیگه نمیشه کاری کرد که صحنه های حساس رو بیشتر نشون بده؟ ویندوزم سونه؟با تشکر

یکی جواب بده دیگه
منم همین حس رو دارم با pc ولی وقتی با ایکس باکس زدم تشویق تماشاگرها خیلی فرق کرد. حالا نمیدونم ماله سینمای خانگی بود که داشتم یا کلا نسخه کنسول بهتر بود.

یکی جواب بده دیگه

مشکل از کزکت صدای تماشاگرا درست درسته!!!

با سلام
دوستان لطفا به دو تا سوال من جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2.چرا جشن های قهرمانی اینجوریه فقط 6 تا بازیکنو نشون میده که خوشحالن آیا خوشحالی جام همینه یا چیز دیگه هم نشون میده؟

سلام دوستان یک سوال فنی :
از یکی از دوستان شنیدم که بعد از پایان فصل در Manager Mode اگه عملکردی دلپذیره آقایان نداشته باشی از باشگاه پرتت میکنن بیرون و من از اونجایی که به غیر از منچستر با هیچ تیم دیگه ای عمرا بازی نمیکنم برای همین به شدت نگرانم !
احتمالا این بردار Board Confidence با همین موضوع مرتبطه ، بچه هایی که تجربه دارن خوهشا بگن باید چه خاکی به سرمون بریزیم که مشکلی پیش نیاد ؟ این بردار باید کامل پر شه تا بشه بمونی ؟ کلا توضیح بدید ممنون. :x

تورو خدا یکی هم جواب من رو بده.

شما یک کنترلر xbox 360 لایسنس شده ویندوز بگیرید و خودتون رو راحت کنید .به دیگر دوستان هم پیشنهاد کردم . تمام دوستانی که قصد لذت بردن از فیفا 11 با کل تکنیک ها و کلا تمامی بازیهای رایانه ای رو که با کیبورد انجامشون مشکل تر هست دارند این کنترلر رو خریداری کنند .

این هم ساپورت رسمی مایکروسافت از این کنترلر :

The Xbox 360 Controller for Windows

54262307426983.jpg

وقتی که قصد خرید کردید حتما بگید که ساپورت ویندوز داشته باشه یعنی اینکه از جعبه xbox 360 بر نداره بهتون بده !

دو مدل هم در بازار هست . یک مدل سیمدار و یک مدل بی سیم

که من پیشنهاد می کنم مدل سیمدار بگیرید چونکه مدل بیسیم حدود 70 هزارتومان هزینه برمیداره و مقرون به صرفه نیست .

مدل سیمدار با قیمت 35 هزار تومان الان بهترین کنترلر برای بازیهای رایانه بر روی سیستم عامل ویندوز هست.

دوستان فریب بعضی از این مغازه دارها رو نخورید ( هر چند گروهی از همین فروشنده ها هم بی اطلاع اند از این موضوع ) . من خودم به چشمای خودم دیدم که دوستانی بودند بی اطلاع از این محصول مایکروسافت به فروشگاه ها واسه خرید یک گیم پد برای PC هاشون مراجعه می کردند و فروشنده ها هم ( که گاه خودشون هم نمی دونستند همیچین کنترلری وجود داره ! ) یک سری مدل های مجهول الهویه رو صرفا به نام بی سیم بهشون پیشنهاد می کردند ( با همین رنج قیمت ! ) .

در هر صورت اگر قصد خرید گیم پد دارید مقداری بیشتر هزینه کنید و این مدل رو خریداری نمایید

( زبونم مو در اورد از بس که در فروم ها و در پیغام های خصوصی گفتم :d )

سوالی بود در خدمتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or