برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
سیو برای باز کردن قسمت هایی که قفل هست مثل:توپ ها-زمین بازی-رنگ لباس سوم تیم ها-تیم منتخب جهان و ....سیو برا چی میخوای ؟
سیو برای باز کردن قسمت هایی که قفل هست مثل:توپ ها-زمین بازی-رنگ لباس سوم تیم ها-تیم منتخب جهان و ....
برای همه فیفا های گذشته که آخریش FIFA10 بود تو اینترنت که می گشتم فایل سیو بود و بعد از دانلود کردن تو قسمت profile که در my document هست کپی که می کردم همه قفل ها باز می شد.حالا هرچی می گردم تو اینترنت فایل سیو FIFA11 راپیدا نمی کنم.برای همین پرسیدم فایل سیو را اگه کسی داره لطفا" بزاره برا دانلود.

بله بيشتر از 2 نفر هم ميشه همه فوتبالها هم ميشه.:dیه سوال داشتم که میشه fifa11 رو دو نفره با دو تا دسته بازی کرد یا نه؟
منم همین حس رو دارم با pc ولی وقتی با ایکس باکس زدم تشویق تماشاگرها خیلی فرق کرد. حالا نمیدونم ماله سینمای خانگی بود که داشتم یا کلا نسخه کنسول بهتر بود.یکی جواب بده دیگه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟یه سوال دیگه نمیشه کاری کرد که صحنه های حساس رو بیشتر نشون بده؟ ویندوزم سونه؟با تشکر
یکی جواب بده دیگه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟یه سوال دیگه نمیشه کاری کرد که صحنه های حساس رو بیشتر نشون بده؟ ویندوزم سونه؟با تشکر

تورو خدا یکی هم جواب من رو بده.