برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
من نسخه X360 که بازی کردم هیچ فرقی تو گیم پلی با PC نداشت و propassing و personality به نظر من تاثیر زیادی نداشته.تو propassing،pc و personality نیست که خیلی تو گیم پلی تاثیر داره
دوست عزیز من هم نسخه PC و هم کنسولی رو بازی کردم و همچین چیزایی که شما میگی ندیدم حتی میتونم بگم نسخه PC کیفیتش بهتره:dوالا من نسخه ps3 رو زدم... به نظر من این fifa 11 pc از fifa 10 نسخه کنسول هم کیفیتش پایین تره ... حالا زیاد مهم نیس...![]()

لطفا شایعه درست نکنید.:-o
سلام دوستان یک سوال فنی :
از یکی از دوستان شنیدم که بعد از پایان فصل در Manager Mode اگه عملکردی دلپذیره آقایان نداشته باشی از باشگاه پرتت میکنن بیرون و من از اونجایی که به غیر از منچستر با هیچ تیم دیگه ای عمرا بازی نمیکنم برای همین به شدت نگرانم !
احتمالا این بردار Board Confidence با همین موضوع مرتبطه ، بچه هایی که تجربه دارن خوهشا بگن باید چه خاکی به سرمون بریزیم که مشکلی پیش نیاد ؟ این بردار باید کامل پر شه تا بشه بمونی ؟ کلا توضیح بدید ممنون.![]()

نه دیگه من که فقط الان انلاین حال میکنم بچه ها را نمیدونم ولی اونام دستشون بندهیعنی اینجا کسی یک فصل منیجر هم نرفته ؟!؟!؟!![]()

من با اینكه تازه شروع كردم ولی به 80٪ احتمال میدم اونطوری باشه :dیعنی اینجا کسی یک فصل منیجر هم نرفته ؟!؟!؟!![]()

آنلاین منظورت همون لن بازی كردنه با gameranger دیگه؟؟نه دیگه من که فقط الان انلاین حال میکنم بچه ها را نمیدونم ولی اونام دستشون بنده![]()
افرین. چرا راه که زیاده یکیش اینکه یدونه اوریجشا بخریآنلاین منظورت همون لن بازی كردنه با gameranger دیگه؟؟
هیچ راهی برای آنلاین اصلی نیست؟ پارسال یه باگ داشت كه راحت رد میشد اون قسمت
افرین. چرا راه که زیاده یکیش اینکه یدونه اوریجشا بخری
Brightman دستت درد نکنه
زنگ زدم بهش گفت سیم داری که هم به کنسول بخوره هم پی سی دارم.
ولی لایسنس ویندوز فقط وایرلس داره.
موندم بگیرم یا نه.
راستی گیم پدی که همین کارو بکنه و توی فیفا تکنیکارو بزنه و آنالوگ چپش گوشه نباشه سراغ داری.
یعنی مثل ایکس باکس کنار چپ نباشه وسط باشه.
به جای d-pad
بچه های دیگه هم اگه میدونن لطفا بهم بگن.
ولی در کل با هم تفاوت زیادی ندارن حتی تو بعضی چیزا PC بهترهواقعیت اینه که ظاهر گرافیکی نسخه pc و کنسول یکی ولی در pc رزولوشن و AA بالاتره
تمام پیشرفت هایی که در بخش گیم پلی بازی قبل از ریلیز اعلام شده بود در نسخه کنسولی هست و نسخه pc نسبت به فیفا 10 پیشرفتی نداشته
مثلا شوت ها توی نسخه کنسولی خیلی بهتر شده و موقع پاس توپ کات میگیره و خیلی بهتر حرکت میکنه استیل بازیکنا بهتر شده و توپ هم سنگین تر شده در ضمن چندتا تکنیک جدید هم داره
:dدوستان عزیز خواهشا جواب منم بدید.با سلام
دوستان لطفا به سه تا سوال من جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2.چرا جشن های قهرمانی اینجوریه فقط 6 تا بازیکنو نشون میده که خوشحالن آیا خوشحالی جام همینه یا چیز دیگه هم نشون میده؟
3.چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم