FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

آپلودسنتر ها در آمدشونبر اثر دانلود نیست بلکه با فروش اکنت های پرمیوم که باعث دانلود با سرعت بیشتر و.. میشه هست
بر اثر تبلیغات
بر اثر فروش فضا
و..

داداش توجه کن نوشتم آپلودرها!
آپلودسنترها که اینا رو تو سایت خودشون نمیزارن!
آپلودرها تو آپلودسنترها میزارن!
بهتره بیشتر از این ادامه ندیم!;)
به تاپیک ربطی نداره!

کسایی که بازی رو خریدند یا خواهند خرید به خط اول امضاء من توجه کنند..... با تشکر.
ما سی دی فروشی محلمون گفت فردا ظهر میارم..... برای نبردی سخت اماده شوید :)

ما که برای نبرد آماده ایم ...
111.gif

وقتش که شد خودت خبرشو بده ...
منتظرم ها ..
wagfinger.gif

اینجا که فکر نکنم تا هفته دیگه بازی بیاد پس فعلا با همین دمو باید سر و کله بزنیم :d . دوستان که بازی زودتر به دستشون رسیده بگن که قدرت تیم منچستر یونایتد چجوری ها هست ؟ :d

سلام دوستان من بازی کردم خیلی عالی شده و باگ های دمو را هم دیگه نداره بازی اصلا افت فرمی که بعضی وقت ها تو دمو را داشت نداره و دیگه بین 2 نیمه گیر نمیکنه البته من رو xp بازی کردم فقط یک بدی داره اونم اینه که قسمت اتومات بازی را برداشتن یعنی دیگه 2 تیم نمیتونن اتوماتیک با هم دیگه بازی کنن و حتما باید کنترل یک تیم را تو بازی داشته باشید

سلام دوستان من بازی کردم خیلی عالی شده و باگ های دمو را هم دیگه نداره بازی اصلا افت فرمی که بعضی وقت ها تو دمو را داشت نداره و دیگه بین 2 نیمه گیر نمیکنه البته من رو xp بازی کردم فقط یک بدی داره اونم اینه که قسمت اتومات بازی را برداشتن یعنی دیگه 2 تیم نمیتونن اتوماتیک با هم دیگه بازی کنن و حتما باید کنترل یک تیم را تو بازی داشته باشید
اين که مشکل نيست بابا.يعنی ميخوای بشينی پاي pc فوتبال نگاه کنی که بزاریم رو اتوماتیک خودشون بازی کنن؟ :))

اين که مشکل نيست بابا.يعنی ميخوای بشينی پاي pc فوتبال نگاه کنی که بزاریم رو اتوماتیک خودشون بازی کنن؟ :))
ولی بعضی جاها به درد میخورد جیگر مخصوصا وقتی تلفن زنگ میخوره و از حریف هم با 2 یا 3 گل پیشی خوب بود میزاشتی رو اتوماتیک و جواب تلفن را میدادیم:d

ولی بعضی جاها به درد میخورد جیگر مخصوصا وقتی تلفن زنگ میخوره و از حریف هم با 2 یا 3 گل پیشی خوب بود میزاشتی رو اتوماتیک و جواب تلفن را میدادیم:d
بابا تو ديگه کی هستی=))اون طوری که ديگه لذتی نداره بازی کردن :d صحنه آهسته ها بهتر شده؟ auto save داره؟

بابا تو ديگه کی هستی=))اون طوری که ديگه لذتی نداره بازی کردن :d صحنه آهسته ها بهتر شده؟ auto save داره؟
آره صحنه اهسته هاش بد نیست ولی فقط یک بار گل را نشون میده تو بازی auto save هم بهش دقت نکردم ولی داره فکر کنم کنترل دروازه بان هم من ندبدم تا اینجا که بازی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or