برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
آپلودسنتر ها در آمدشونبر اثر دانلود نیست بلکه با فروش اکنت های پرمیوم که باعث دانلود با سرعت بیشتر و.. میشه هست
بر اثر تبلیغات
بر اثر فروش فضا
و..

کسایی که بازی رو خریدند یا خواهند خرید به خط اول امضاء من توجه کنند..... با تشکر.
ما سی دی فروشی محلمون گفت فردا ظهر میارم..... برای نبردی سخت اماده شوید![]()
آقا از ديشب تاحالا هنوز رو نصبه؟ :d نکنه الکی 5 گيگ دانلود کردی آخر ارور داده؟دانلود شد ....
گذاشتم رو نصب

اين که مشکل نيست بابا.يعنی ميخوای بشينی پاي pc فوتبال نگاه کنی که بزاریم رو اتوماتیک خودشون بازی کنن؟سلام دوستان من بازی کردم خیلی عالی شده و باگ های دمو را هم دیگه نداره بازی اصلا افت فرمی که بعضی وقت ها تو دمو را داشت نداره و دیگه بین 2 نیمه گیر نمیکنه البته من رو xp بازی کردم فقط یک بدی داره اونم اینه که قسمت اتومات بازی را برداشتن یعنی دیگه 2 تیم نمیتونن اتوماتیک با هم دیگه بازی کنن و حتما باید کنترل یک تیم را تو بازی داشته باشید

ولی بعضی جاها به درد میخورد جیگر مخصوصا وقتی تلفن زنگ میخوره و از حریف هم با 2 یا 3 گل پیشی خوب بود میزاشتی رو اتوماتیک و جواب تلفن را میدادیم:dاين که مشکل نيست بابا.يعنی ميخوای بشينی پاي pc فوتبال نگاه کنی که بزاریم رو اتوماتیک خودشون بازی کنن؟![]()
بابا تو ديگه کی هستیولی بعضی جاها به درد میخورد جیگر مخصوصا وقتی تلفن زنگ میخوره و از حریف هم با 2 یا 3 گل پیشی خوب بود میزاشتی رو اتوماتیک و جواب تلفن را میدادیم:d
اون طوری که ديگه لذتی نداره بازی کردن :d صحنه آهسته ها بهتر شده؟ auto save داره؟آره صحنه اهسته هاش بد نیست ولی فقط یک بار گل را نشون میده تو بازی auto save هم بهش دقت نکردم ولی داره فکر کنم کنترل دروازه بان هم من ندبدم تا اینجا که بازی کردمبابا تو ديگه کی هستیاون طوری که ديگه لذتی نداره بازی کردن :d صحنه آهسته ها بهتر شده؟ auto save داره؟