برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
من هم این سوال رو بعلاوه ی personality + داشتم ، والا اون هایی که دارن ولی نمی یان توضیح بدن کمی بی مرام اند. یه ملت منتظر بفهمن که بازی چه طوریه.دوستانی که بازی کردن بگن کنترل دروازه بان داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سریع
من هم این سوال رو بعلاوه ی personality + داشتم ، والا اون هایی که دارن ولی نمی یان توضیح بدن کمی بی مرام اند. یه ملت منتظر بفهمن که بازی چه طوریه.
خدا كنه تو اصليش بازي سخت شده باشه
چون تو دمو كه من به بارسا 5 تا مي زنم بازي داره برام بي مزه مي شه
اينقدر تك به تك مي شم كه خودم ترجيح مي دم زياد پاس تو عمق ندم
================================خوب معلومه روی حالت ساده تنظیم شده بود
باید 5 تا 5 تا بزنی :d:d
اون پچ بازي رو profeseinal ميكرد ... بازي اصلي تا دو درجه سخت تر يعني legendary ميره================================
آقا يا شما خوابي يا خيلي خوشمزه اي
اون پچي كه براي فيفا اومد بازي رو world class كرد و زمان بازي رو 6 و امكان انتخاب توپ داشت مثل اينكه هنوز به دست تو نرسيده.............................
من تو حالت World class به بارسا 5 تا مي زنم
تصحیح می کنم,10vs10 مربوط به فیفا 10 کنسولی بود.فیفا 11 قابلیت 11 vs 11 را داره.بازی ویژگی Personality + رو نداره دوست عزیز .
بازی قابلیت کنترل دروازه بان رو نداره
بازی قابلیت انلاین بازی کردن به صورت 10 10vs که در کنسول ها وجود داره رو نداره و بازی به صورت 5 5vs هست .
بازی ترکیبی از fifa 10 و fifa world cup 2010 کنسولی هست که به روز شده و از نسخه کنسولی به مراتب بهتر هست .
به احتمالاتی فردا بازی به دستم می رسه و می تونم بخش انلاینش رو هم با برنامه Gameranger تست کنم .
موفق باشید
تصحیح می کنم,10vs10 مربوط به فیفا 10 کنسولی بود.فیفا 11 قابلیت 11 vs 11 را داره.
حالا یه سوال دوستان,من کنسولی بازی می کنم ولی پیشرفت pc یش خیلی برام مهمه.الان به نظرتون با اینکه می گید مثل فیفا 10 کنسولی هست,از pes 2011 بهتره؟