برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
شادی پس از گل رو باید خودت انجام بدی که در فیفا قدیمی اینجوری نبودسلام
با قسمت دوم نقد فیفا 11 دمو در خدمت شما هستم
پس از بارها بازی با 6 تیم حاضر به نکات زیر رسیدم که جای بسی تامل دارد :
============================
1- مشکل تورها همچنان آزار دهنده است. به نوعی که پس از چند بار بازی متوجه می شوید تورها در وازه شبیه تور مرغی است(توری شش ضلعی برای نگهداری مرغها) وصداش هم شبیه زدن توپ به همون تور مرغ هاست- اگه باور ندارین امتحان کنین
2- بیشتر گلها در موقعیت تک به تک زده می شود. یعنی به راحتی در بازی در موقعیت تک به تک قرار می گیرید.
3- تعویض ها شبیه فیفا کلاسیک است. (فوتبال کارتونی)
4- بعد از شوت های حساس حالت بازیکن و بهت بازیکن نمایش داده نمی شود. (برخلاف فیفا کلاسیک)
5- شادی پس از گلها کپی برداری عینی از فیفا کلاسیک
6- پنالتی ها عینا شبیه فیفا کلاسیک است
===================================
ضمنا تمام موارد بالا در حالت پروفشنال تست شده است.
از کی تا حالا فیفا next -gen شده که ما خبر نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o
با اون غر و دنگ و باگ و گرافیک بی خودش (البته pc) .
مردشور ببرن فیفاشون رو ی مشت مترسک با دست و بدنای چوبی ریختن وسط ی مقوای سبز بی کیفیت دورش هم ی دایره کشیدن 4 تا چراغ گذاشتن شده استادیوم .
سیستم پیشنهادیشون هم بخوره تو سرشون همیشه این رو بدونید اگه می خواهید فیفا بازی کنید برید سراغ در پیت ترین pc که دارید چون با اون خیلی روان تر و بهتر اون گرافیک next-gen من درآوردیشون رو اجرا می کنه والا 4 تا gtx480 هم بزاری کنار هم باز اون مترسک ها همون طوری بودن که هستن و اگه شما چیزی به نام چمن مشاهده نمی کنی بدون اینقدر این بازی next-gen شده که احتمال زیاد کارت گرافیک شما برای اجراش قدیمیه و شایدم واقعا اینقدر پیشرفت گرافیکی داره که دایرکت ایکس 12 یا 13 یا بیشتر رو ساپورت می کنه .
توپ هم که مثل همیشه یا اینقدر بزرگ و غیر طبیعیه مثل قابلمه یا اینقدر ریزه که اصلا معلوم نیست
فکر کنم در ساخت cinematic و انیمیشن بازیکن ها EA به خاطر کم کردن هزینه هاش و به جیب زدن پول بیشتر از سیستم MOTION CAPTURE استفاده ای نکرده و یا اصلا در این حدا نیست که بدونه چی هست .
موتور پایه همون موتور 10 سال پیشه با یکم تغییرات مثل حذف افکت چمن .MOTION BLUR .dept of field و ..
در کل اگر تا چند سال قبل (10) سال فیفا دیگه آخرش بود همین گرافیکش افتضاح امروزیش بود که اون موقع به چشم من و شما به علت نبود تکنولوژی ساخت و تمام ابزار های ساخت بازی امروز خیلی خوش آب و رنگ جلوه میداد .
الان اگه بری و فیفا بخری پولت رو تو جوب آب ریختی می خوای فن باش می خوای نباش.
به هر حال اصلا به بازی عیب و ایرادی نگیرید .مطمئنا عیب از سیستم high-end شماست .نه این کاغذ مقوایی که اسمش رو فیفا گذاشتن. :shrewd::shrewd::shrewd::shrewd::shrewd:
مرگ بر electronic arts مرگ بر fifa همه ی نسخه هاش تا به الانunish:
مردم رو احمق فرض کردن .افتضاح ح ح ح ح ح ح ح . . . . . . . . . . . .
![]()

دیدید . این هم مشکلاتی که طی این چند ساله فیفا داره و هنوز ea بهش توجهی نکرده و نمی کنه و نخواهد کرد .چونکه pc براش اهمیتی نداره .شما هایی که هیچ حرفی برای گفتن ندارید و از مدیر التماس و تمنا می کنید که من رو برای زدن حرف منطقی با اشاره به مشکلات اساسی این بازی اخطاری بدن یا غیر ی نگاه به پست های خودتون بندازید که به جز چشم بسته نگاه کردن و حرف بی منطق زدن و دلیلی براش نداشتن این بحث رو منحرف کردید . دیدید که این دوستمون هم به چه نکات و اشکالاتی تو فیفا اشاره کرد ! بازم حرفی دارید؟
این تنها یک سری از باگ های بازی بود که اگر گرافیک بسیار next-gen اون رو هم اضافه کنیم دیگه فیفا یک شاهکاره .مشکل تورها هم بنده تا اونجایی که سنم یاری می کنه هیچ وقت حالت soft surfing و بافت انعطاف پذیر و نرم نداشته و همیشه مثل ی دیوار بتونی بوده که با برخورد توپ بهش به جای اینکه عکس العملی نشون بده و عقب بره بر عکس توپ رو به خارج از دروازه میفرسته .این دیگه واقعا یکی از شاهکارهای این بازیه و هیچ کسی نمی تونه تور دروازه ی آهنی بسازه حالا صداش پیشکش . اگه صدا هم نداشته باشه بهتره .
در مورد صحنه های بعد از گل reply ها هم فیفا چیزی کم نداره بلکه زیاد هم داره به این معنی که شما رو مجبور می کنه تا یک بار دیگه وارد منوهای گنگ اون بشید تا بتونید صحنه آسته رو اونجا ببینید تازه اگه همون لحظه باشه وگرنه بعدش دیگه هیچی.
فیفا باید بعد از بازی فیفا 99 بر روی کنسول قابل احترام sega کلا تموم میشد .
من نمی دونم اینا به چه رویی هر سال میان و یک چیزی گند تر و مزخرف تر از سال دیگه میدن بیرون !!!!!!!!!!!!!!!
بعد هم من حرفی از pes نزدم که بگم طرفدارش هستم یا نه .
روی صحبت من با اون هایی هست که هر چی ea فیفا ی مزخرف درست کنه شما ها که خیلی عقل و درکتون بالاست می خرید بازی می کنید .
ولی خدایی ای کاش ea فیفا مال pc رو عینا مثل کنسول میداد تا کمتر تو بخش pc اینجور حرفا میدیدیم...
نه هنوز pes بازي نكردم آخه منتظر نسخه اصلي pes 2011 هستم بياد با بشكه به جا توپ فوتبال بازي كنم خيلي بازي طبيعي و real ميشه ، اي كاش اصلا به جا توپ يه نارنجك ميذاشتن و به جا بازي كنا خر و گاو و اينا اتفاقا ميگن مسي شبيه بز شده تو pes 11 واااي چه حالي ميده اين بازي!!![]()
اينو ببينيد ! مقايسه مسي PES 2011 و FIFA 11 نسخه PC ، حتما ببينيد و خودتون قضاوت كنيد:
http://www.pcgame4u.com/images/e776vtapw3vzb8poeh.jpg
نسخه fifa 11 پی سی تقریبا مطبق با fifa 10 کنسوله (من چند دستی که دمو رو بازی کردم هیچ گونه تفاوتی بین این دو نسخه ندیدم)
من کلی گل از پشت محوطه زدم !! چندتایی ضربه فنی از کناره ها گل کردم ..سلام
با قسمت دوم نقد فیفا 11 دمو در خدمت شما هستم
پس از بارها بازی با 6 تیم حاضر به نکات زیر رسیدم که جای بسی تامل دارد :
============================
1- مشکل تورها همچنان آزار دهنده است. به نوعی که پس از چند بار بازی متوجه می شوید تورها در وازه شبیه تور مرغی است(توری شش ضلعی برای نگهداری مرغها) وصداش هم شبیه زدن توپ به همون تور مرغ هاست- اگه باور ندارین امتحان کنین
2- بیشتر گلها در موقعیت تک به تک زده می شود. یعنی به راحتی در بازی در موقعیت تک به تک قرار می گیرید.
3- تعویض ها شبیه فیفا کلاسیک است. (فوتبال کارتونی)
4- بعد از شوت های حساس حالت بازیکن و بهت بازیکن نمایش داده نمی شود. (برخلاف فیفا کلاسیک)
5- شادی پس از گلها کپی برداری عینی از فیفا کلاسیک
6- پنالتی ها عینا شبیه فیفا کلاسیک است
===================================
ضمنا تمام موارد بالا در حالت پروفشنال تست شده است.
ببخشید ولی این عکس pesمال وسط بازی و در شرایط بدی گرفته شده اگه میشه عکسشونو با شرایط مساوی بذار ببینیم چطوریه آخه من خودم فن فیفام اما به دلیل اینترنت کم سرعت نمیتونم دموشو دانلود کنم چه برسه به pes که بخوام مقایسشون کنماينو ببينيد ! مقايسه مسي PES 2011 و FIFA 11 نسخه PC ، حتما ببينيد و خودتون قضاوت كنيد:
http://www.pcgame4u.com/images/e776vtapw3vzb8poeh.jpg