saman_nikou
کاربر سایت
IM coming back guys !
تا یه هفته دیگه میام ...
اى واى بدبخت شديم مهراد داره مياد :d
IM coming back guys !
تا یه هفته دیگه میام ...
جمع کن بابا! :d فکر کردی هنر کردی؟ :d بیا منو 7 تا بزن اگه راست میگی! :dبایدم بترسی:biggrin1: به دلیل اینکه خودم ممکنه نیام وگرنه تو که عددی نیستی:biggrin1: یادت رفته سال پیش به اون پسره دانزوکا بود چی بود 7-2 اینا باختی و من 3-2 بردمش؟:biggrin1: برو روت رو کم کن:biggrin1: خوبه سامان 7-1 زدم:biggrin1:
تو از همین الان $$A ـت رو Kick شده بدون :dدوستان همگی شاهد باشید! من ادعایی ندارما! این داره هی چیز چیز میکنه.:d فردا پس فردا باخت سوژه خندش میکنیما!:d
نامردا البته شایان با من همچین کاری نمی کنه :dمن و تو و شایان میشیم 3نفر:biggrin1: به نظرم برای کشتنش کافی هست:biggrin1:
ایشون بوق ـش خراب شده دست به دامن ِ آبی اناری ها شده :d زیاد مهم نیست! :dخراب کردی که:biggrin1: با بارسا فن جماعت دست به یکی میکنی؟
نامردی که هست ... :d ولی قوانینی که آماده کردم این احتمال رو به 0% میرسونه ...آقا یک تصمیمی بگیرید واسه مسابقات درباره اینکه اگر کسی تیمش رو ادیت کنه و یک تیم خیلی توپ و ادیت شده بیاره با یکی که تیم معمولی بیاره نامردیه .
بیخود تو رنک احتمال قطع شدنش بالاتره ...
--
واقعا تو fifa 11 بارسا رو بدجور ضعیف ساختن ... مثلا xavi چه حسنی نسبت به بازیکنهای دیگه داره ؟؟! (تو fifa11) یا iniesta ?? یه دونه رونالدو و کاکا روبروی بارسا کافیه + casillas هم که دیگه نگو ...
نبایدم یادت بره البته قبول داره که خیلی ها(از جمله خود من در بعضی وقتها) وقتی تیمشون 4 تا گل میخوره بازی از دستشون در میره و نمی تونند جمعش کنند! الان من جلو AI که بازی می کنم 3 تا گل به خودم میزنم و دارم جمع کردن بازی رو به تیمم یاد میدمبرهان اون بازیه کزایی هیچوقت یادم نمیره :d ولی الان بیا تا جبران کنم :db-)
آره عزیز چون به اونیکه به تو 7 تا زده بود 3 تا زدم و بردمش یادت که نرفته؟جمع کن بابا! :d فکر کردی هنر کردی؟ :d بیا منو 7 تا بزن اگه راست میگی! :d
تو از همین الان $$A ـت رو Kick شده بدون :d
نامردا البته شایان با من همچین کاری نمی کنه :d
دوستان دیگه جوگیر نشید دیگهچه قدر شما رو دارین به ابوالفضل. تیم باگ گذاشتن تو فیفا همه بازی کن ها مثل سگ می دوند
تفاوت xavi ام لابد شما حس نمی کنی از سامان ackent بپرس بت تفاوتشو میگه . اگه شما اینجوری بگید من که Man Utd برداشتم چی بگم؟ اگه اینجوریه تاثیر ferguson تو بازی برای Man Utd چیه؟
آره عزیز چون به اونیکه به تو 7 تا زده بود 3 تا زدم و بردمش یادت که نرفته؟
با شایان درست صحبت کن مردک
چرا وقتی من بهش بگم اون هم میزنه میترکونه
دوستان دیگه جوگیر نشید دیگه
باگ !!؟
همشون سریع نمیدون . بازیکنی مثل ویا بویان مسی آلوز سریع میدون که تو واقعیت هم همین هست .
اما سرعتشون به هیچ وجه به رونالدو نمیرسه . سرعت یعنی اون
بارسا تیمیه که باید با پاسهای کوتاه و یا بلند پشت دفاع یا حرکات انفرادی باهاش به گل رسید . تو فیفا 11 هم بازی بیش از حد فیزیکی هست و رسما کاربرد 3حمله و 2 هافبک خیلی میاد پایین .
والا منچستر یکی مثل رونی رو داره که هم سرعت داره هم قدرت بدنی خفن و همینطور بربارو داره که قدرت بدنیش دست کمی از ابراهیموویچ نداره.
لطفا جو باگ بودن بارسارو تو تاپیک راه نندازین
حسن اینیستا واسه من اینه که میتونم باهاش یه تیم رو دریبل بزنم!:dخیلی هم خوبه.واقعا تو fifa 11 بارسا رو بدجور ضعیف ساختن ... مثلا xavi چه حسنی نسبت به بازیکنهای دیگه داره ؟؟! (تو fifa11) یا iniesta ?? یه دونه رونالدو و کاکا روبروی بارسا کافیه + casillas هم که دیگه نگو ... :biggrin1:
با این حرفها ما باور کنیم که تو آرسنال فنی؟ منچستری توهمی!:dایشون بوق ـش خراب شده دست به دامن ِ آبی اناری ها شده :d زیاد مهم نیست! :d
پسر خوب تو که با اون طرف بازی هم نکردی از ترست در ضمن من 9-6 باختم اما تو 7-2 ابنا باخته بودی تو اصلا تو زندگیت تونستی تو یک بازی 15 تا گل ببینیحالا من هی هیچی نمیگم تو سوسه بیا عمه ی من بود پارسال 9 تا از یکی از بچه ها خورد؟ :d
به تو مربوط نیست :d منو شایان یه روح ـیم در 2 بدن :d
این حرف یعنی چی , دارید میگید به بارسا هیجی نگیم ولی خودتون رئال رو متوسط می دونید !؟پسر خوب تو که با اون طرف بازی هم نکردی از ترست در ضمن من 9-6 باختم اما تو 7-2 ابنا باخته بودی تو اصلا تو زندگیت تونستی تو یک بازی 15 تا گل ببینی
باشه همین که تو میگی فقط از کنار برو یک وقت پات به پات نگیره
درضمن دوستان جو ضد بارسایی راه ندازید. جدی دارم میگم و مثل اون پست قبلی ها شوخی نیست. انصافا بارسا تو این نسخه جزو تیم های قوی هست اما به هیچ وجه قوی ترین نیست و به نظر من چلسی و منچستر خیلی قوی تر هستند و تا حدودی رئال رو هم میشه برتر دونست!
نه باو یه سالی میشه بازی نکردم !اى واى بدبخت شديم مهراد داره مياد :d
شما حالت خوبه؟ کی گفت رئال متوسطه. سعی کن اول جملات رو درست بخونی و بعد از اون از این شکلک های قشنگ قشنگ بزاری! من گفتم رئال رو هم تا حدودی می تونیم برتر بدونیم.این حرف یعنی چی , دارید میگید به بارسا هیجی نگیم ولی خودتون رئال رو متوسط می دونید !؟
رئال توو فیفا 11 از بارسا هم قوی تره ! :d
پسر خوب تو که با اون طرف بازی هم نکردی از ترست در ضمن من 9-6 باختم اما تو 7-2 ابنا باخته بودی تو اصلا تو زندگیت تونستی تو یک بازی 15 تا گل ببینی
باشه همین که تو میگی فقط از کنار برو یک وقت پات به پات نگیره
درضمن دوستان جو ضد بارسایی راه ندازید. جدی دارم میگم و مثل اون پست قبلی ها شوخی نیست. انصافا بارسا تو این نسخه جزو تیم های قوی هست اما به هیچ وجه قوی ترین نیست و به نظر من چلسی و منچستر خیلی قوی تر هستند و تا حدودی رئال رو هم میشه برتر دونست!
این حرف یعنی چی , دارید میگید به بارسا هیجی نگیم ولی خودتون رئال رو متوسط می دونید !؟
رئال توو فیفا 11 از بارسا هم قوی تره ! :d
خوب اصلا تو برتر مهم اینه که تو لیگ سال پیش مالیده بودیمن قبل از اون حداقل 50 بار با اون رفیق ـم بازی کرده بودم هویج! :d حالا کاری به نتایج ـش نداریم :d ولی در کل من برتر بودم :d
تو اصلا به روح اعتقاد داری؟ :d
حق با برهان ـه ... بارسا نسبت به FIFA 10 ضعیف تره ... یکی از دلایش هم رفتن ِ ابراهیمویچ ـه ...
این یعنی اینکه از بعضی جهات رئال از بارسا قوی ـتره ... که البته درست هم هست ... مثلا هیچ تیمی به اندازه ی رئال مهاجم نداره ...