FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اهووو نیما ... :biggrin1: خیلی پر رو شدیا ااا :biggrin1: به مردم بگم چند تا چندتا دریبلت میکردم :biggrin1: ؟! تو فقط سانتر کن :biggrin1: با اون van der sar بی پدر و ... :biggrin1:
اهووو هادی :dیقشو ول کن :d
راست میگی نیما زیاد سانتر میکنه ، ولی بازیش خوبه;)

• Like
Reactions: I AM XBOX
تو 6 دقیقه به خودمون هم نمیتونیم 12 تا بزنیم چه برسه به حریف:-/:db-)

منظورم 2تا 6دیقه بود پستام هم هست میتونید برید ببینید:دی
آخه طرف خیلی بد صحبت میکرد:دی

ایکس باکس و اپدیت نکردم جایی هم نیست ببرمش چون شهرستانم مگه نسخه ps3 رو بخرم که بیام

بابا شهرستانا الان 100برابر تهران تکنولوژیشون بالاتره تحقیق کنی هست:
ما تو دهمون قبلا جز پشکل و مرغ چیزی پیدا نمیشد:دی بعد یه مدت به قدری پیشرفته شد که کسی نمیدونست دیش چیه اونجا دیش گردون داشتن گرخیده بودم:دی

اين نيما حرفه ايه يه بار من 3 تا بهش زدم گفتم ديگه تمومه دقيقه 80 75 بود يهو 2 تا بهم زد مثه برق گل ميزنه عزيز كسي هم جلودارش نيست من شانسي اون بازي رو 3_2 بردم اما واقعا بازيش خوبه بقوله ماسك :يكي جلوي اين نيما رو بگيره ":d:))

:دی
کامی لطف داری
نه بابا نوبی بیش نیستم:)) انقد تعریف نکن الان فکر میکنن چیم:دی
بازیه خودت خفنه:دی

کامران باهات موافقم...
یه بار منو نیما داشتیم بازی میکردیم من میلان بودم و نیما من یو بود... بالای پنج تا گل باید بهم میزد تو یه نیمه ، آبیاتی شیر شده بود...:d کلا انتحاری بازی میکنه:d
نیما یادته؟؟؟

اون بازی تاریخی بود خیلی باهال بود آخرش هم بهت گفتم این دروازه بانه کی بود؟:دی
بازیه تو هم خیلی عالیه:دی

اهووو نیما ... :دی خیلی پر رو شدیا ااا :دی به مردم بگم چند تا چندتا دریبلت میکردم :دی ؟! تو فقط سانتر کن :دی با اون van der sar بی پدر و ... :دی

دیگه من یه ذره شکسته نفسی میکنم پر رو نشو:))
دریبل رو که خودم بهت یاد دادم:دی
حسودیت میشه دوتا رفیق با معرفت پیدا کردم؟:دی همه که مثل تو و علیرضا خنجر از پشت زن نیستن:))
بیچاره 500 نفر اومدن از سبک سانتر هایه من استفاده منن هی ول میدادن تو در و دیوار:دی باید خلوص نیت داشته باشی :دی
تا شب یه گل خدا آپلود میکنم ببینی سانتر به چی میگن:دی
در کل بارسا فن جماعت سر و ته یه کرباسن:دی

اون دست هایه پشت پرده کاره برهان و بارسا فناس:دی ما پاک کار میکنیم
:)) بعله 100%
لازم به ذکر هست که قرعه کشی رو شخص خودم انجام میدم:دی از الان هم به افرادی که بارسا رو برداشتن مژده صعود از گروهشون رو میدم:دی تبریک>:d<:d

همون وقتی که تو PM بهت گفتم بیا تا به خواسته ـت برسی :d
بمیر لطفا:دی

اوه اوه نگو ترسیدم :d حالا من موندم تو چرا از خودت مایه نمی ذاری؟ :d البته مُنکر ـه قدرت ِ شایان نمیشم ... :d
بایدم بترسی:دی به دلیل اینکه خودم ممکنه نیام وگرنه تو که عددی نیستی:دی یادت رفته سال پیش به اون پسره دانزوکا بود چی بود 7-2 اینا باختی و من 3-2 بردمش؟:دی برو روت رو کم کن:دی خوبه سامان 7-1 زدم:دی

Fan ـه بارساست دیگه :d کاریش نمیشه کرد :d کلا خوشحال میزنه :d
بمیرید لطفا جمیعا:دی

علیرضا چی میگه این؟:دی

اتفاقا خیلی فرق داره تو محیط مجازی ناداوری وجود نداره:دی

شایان گفته میخواد منچستری شه:دی دیگه کی؟
حرف حق رو میگه:دی

حالا ببین:دی

عمرا شایان تن به همچین خواری نمیده:دی

دوست نداشتم بگم! شایان خودت هر وقت اینجا رو دیدی بیا به برهان بگو امروز چی شد.:p:d
من بی خبر هستم داش مهدی:دی

به به جمع دوستان جمع هست :دی
برهان نترس بخاطر تو هم که شده تو لیگ شرکت میکنم هرچند تو این نسخه زیاد شاخ نیستم :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: B!G_BosS
بعدا که سوراخ شدی فایده نداره :d الان ثابت کن :d
دوستان همگی شاهد باشید! من ادعایی ندارما! این داره هی چیز چیز میکنه.:d فردا پس فردا باخت سوژه خندش میکنیما!:d
مهدی وارد میشود:biggrin1:
پارت بعد میشه خشم مهدی:biggrin1:
take it easy:d
لازم به ذکر هست که قرعه کشی رو شخص خودم انجام میدم:biggrin1: از الان هم به افرادی که بارسا رو برداشتن مژده صعود از گروهشون رو میدم:biggrin1: تبریک>:d<:d
ایول! برهان جون قربون دستت من و بنداز تو یه دونه از این گروه گمنام ها بدون حاشیه راحت بیام بالا قهرمان شم.:d
بمیر لطفا:biggrin1:
با مرگ اون بشر شدیداً موافقم.:d
به به جمع دوستان جمع هست :biggrin1:
برهان نترس بخاطر تو هم که شده تو لیگ شرکت میکنم هرچند تو این نسخه زیاد شاخ نیستم :biggrin1:
خب خود شایان هم اومد! شایان هم شرکت میکنه و به تمام حرف و حدیث ها پایان میده!:d

• Like
به به جمع دوستان جمع هست :دی
برهان نترس بخاطر تو هم که شده تو لیگ شرکت میکنم هرچند تو این نسخه زیاد شاخ نیستم :دی
با تشکر از وقتی که شایان عزیز در اختیار من قرار داد:دی خوب پس با این حساب من شایان رو به عنوان قهرمان لیگ تابستانی بازیسنتر و شرکا اعلام می کنم و 1 سال پریمیوم رایگان هم پیشاپیش بهش تقدیم می کنم:دی مبارکت باشه قهرمان>:d<:d

بارسا همیشه قهرمانه:d

ایول! برهان جون قربون دستت من و بنداز تو یه دونه از این گروه گمنام ها بدون حاشیه راحت بیام بالا قهرمان شم.:d
شما سرور ما هستی مهدی جون:دی چشم رو چشمم:دی

با مرگ اون بشر شدیداً موافقم.:d
من و تو و شایان میشیم 3نفر:دی به نظرم برای کشتنش کافی هست:دی

عمرا شایان تن به همچین خواری نمیده:biggrin1:
با اینکه رسما با قدرت بدنیه پایین تیم خیلی به مشکل میخورم تو آنلاین ولی فقط عشق است بارسا :biggrin1:
دوست نداشتم بگم! شایان خودت هر وقت اینجا رو دیدی بیا به برهان بگو امروز چی شد.:p:d
امروز 3 دست زدیم 2 دست رو واگذار کردم :biggrin1: واسه همین میگم شاخ نیستم :biggrin1:
بعد از لیگ اول فیفا10 بازنشسته شدم :biggrin1:
با تشکر از وقتی که شایان عزیز در اختیار من قرار داد:biggrin1: خوب پس با این حساب من شایان رو به عنوان قهرمان لیگ تابستانی بازیسنتر و شرکا اعلام می کنم و 1 سال پریمیوم رایگان هم پیشاپیش بهش تقدیم می کنم:biggrin1: مبارکت باشه قهرمان>:d<:d

خب برهان تاپیک-هارو قفل کن دیگه من که قهرمان شدم :دی واقعا به علت فشردگی بازیها خسته شدم .

لازم به ذکر هست که قرعه کشی رو شخص خودم انجام میدم:دی از الان هم به افرادی که بارسا رو برداشتن مژده صعود از گروهشون رو میدم:دی تبریک>:d<:d
اگه بزارم:دی برو ببین سال پیش چند نفرو سر قرعه کشی سر کار گذاشتیم:دی راستی آرش نمیاد؟:دی سال پیش اومد تو لیگ ترکوند:دیبعد میگفت بازی بلد نیستم:دی

بمیرید لطفا جمیعا:دی
نمیمیریم شنا بلدیم:دی(چه ربطی داشت؟:)))

عمرا شایان تن به همچین خواری نمیده:دی
شایان بهش بگو میگفتی عاشق فرگوسنی:دی
میگفتی از پپ متنفری:دی
حقایقو آشکار کن

به به جمع دوستان جمع هست:دی
ما همیشه جمعیم :دی شما نیستی:دی
آره شاخ نیستی منم باور کردم
به اینا بگو عاشق منچستری :دی حرف منو باور نمیکنن

take it easy:دی
امکان نداره:دی

بارسا همیشه قهرمانه:دی
بعله 100%:دی

با مرگ اون بشر شدیداً موافقم.:دی
خراب کردی که:دی با بارسا فن جماعت دست به یکی میکنی؟:|

رسما با قدرت بدنیه پایین تیم خیلی به مشکل میخورم
دیدید گفتم عاشق منچستره؟:دی داره آروم آروم میگه ذهن ها آماده ی پذیرفتنش بشن:دی

آخرین ویرایش:
بایدم بترسی:دی به دلیل اینکه خودم ممکنه نیام وگرنه تو که عددی نیستی:دی یادت رفته سال پیش به اون پسره دانزوکا بود چی بود 7-2 اینا باختی و من 3-2 بردمش؟:دی برو روت رو کم کن:دی خوبه سامان 7-1 زدم:دی

برهان اون بازیه کزایی هیچوقت یادم نمیره :d:| ولی الان بیا تا جبران کنم :db-)

آقا به احتمال زیاد موقع وزن قوانین بازی ها رو میذارید 10 دقیقه unranked اما اصلا خوب نیست چون این جمعیت زیاد و نمی شه کنترل کرد راحت همه Edit می کنن بازی کنارو
دلیل دوم اینه که تو بازی 20 دقیقه ای احتمال DC شدن خیلی بالاس و مشکل زیاد پیش میاد
پس اینجانب خواهش مند است بازی هارو ranked کنید :d

آقا به احتمال زیاد موقع وزن قوانین بازی ها رو میذارید 10 دقیقه unranked اما اصلا خوب نیست چون این جمعیت زیاد و نمی شه کنترل کرد راحت همه Edit می کنن بازی کنارو
دلیل دوم اینه که تو بازی 20 دقیقه ای احتمال DC شدن خیلی بالاس و مشکل زیاد پیش میاد
پس اینجانب خواهش مند است بازی هارو ranked کنید :d

با علیرضا مشورت داشتیم قرار شده رنک باشه:دی

با علیرضا مشورت داشتیم قرار شده رنک باشه:دی

بیخود :دی تو رنک احتمال قطع شدنش بالاتره ...
--
واقعا تو fifa 11 بارسا رو بدجور ضعیف ساختن ... مثلا xavi چه حسنی نسبت به بازیکنهای دیگه داره ؟؟! (تو fifa11) یا iniesta ?? یه دونه رونالدو و کاکا روبروی بارسا کافیه + casillas هم که دیگه نگو ... :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
بیخود :دی تو رنک احتمال قطع شدنش بالاتره ...
--
واقعا تو fifa 11 بارسا رو بدجور ضعیف ساختن ... مثلا xavi چه حسنی نسبت به بازیکنهای دیگه داره ؟؟! (تو fifa11) یا iniesta ?? یه دونه رونالدو و کاکا روبروی بارسا کافیه + casillas هم که دیگه نگو ... :دی

بالاتر که نیست ولی احتمال قطع شدن هست
من نظرم اینه که از تو خود فیفا یه لیگ بسازیم بازیهایی که مشخص میشه تواون بازی کنیم نتیجه رو اینجا اعلام کنیم به 3دلیل:
1-بازیها رنک ا بازیکنا با قدرت واقعی لود میشن
2-میشه وقتشو زیاد کرد
3-بازیکنا نمیتونن guest بیارن
از هر نوع تقلب جلوگیری میشه

آقا یک تصمیمی بگیرید واسه مسابقات درباره اینکه اگر کسی تیمش رو ادیت کنه و یک تیم خیلی توپ و ادیت شده بیاره با یکی که تیم معمولی بیاره نامردیه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or