.:AC MilaN:.
کاربر سایت
تو 6 دقیقه به خودمون هم نمیتونیم 12 تا بزنیم چه برسه به حریف:db-)
ایکس باکس و اپدیت نکردم جایی هم نیست ببرمش چون شهرستانم مگه نسخه ps3 رو بخرم که بیام
اين نيما حرفه ايه يه بار من 3 تا بهش زدم گفتم ديگه تمومه دقيقه 80 75 بود يهو 2 تا بهم زد مثه برق گل ميزنه عزيز كسي هم جلودارش نيست من شانسي اون بازي رو 3_2 بردم اما واقعا بازيش خوبه بقوله ماسك :يكي جلوي اين نيما رو بگيره ":d
کامران باهات موافقم...
یه بار منو نیما داشتیم بازی میکردیم من میلان بودم و نیما من یو بود... بالای پنج تا گل باید بهم میزد تو یه نیمه ، آبیاتی شیر شده بود...:d کلا انتحاری بازی میکنه:d
نیما یادته؟؟؟
اهووو نیما ... خیلی پر رو شدیا ااا به مردم بگم چند تا چندتا دریبلت میکردم ؟! تو فقط سانتر کن با اون van der sar بی پدر و ...
لازم به ذکر هست که قرعه کشی رو شخص خودم انجام میدم از الان هم به افرادی که بارسا رو برداشتن مژده صعود از گروهشون رو میدم تبریک>:d<:dاون دست هایه پشت پرده کاره برهان و بارسا فناس ما پاک کار میکنیم
بعله 100%
بمیر لطفاهمون وقتی که تو PM بهت گفتم بیا تا به خواسته ـت برسی :d
بایدم بترسی به دلیل اینکه خودم ممکنه نیام وگرنه تو که عددی نیستی یادت رفته سال پیش به اون پسره دانزوکا بود چی بود 7-2 اینا باختی و من 3-2 بردمش؟ برو روت رو کم کن خوبه سامان 7-1 زدماوه اوه نگو ترسیدم :d حالا من موندم تو چرا از خودت مایه نمی ذاری؟ :d البته مُنکر ـه قدرت ِ شایان نمیشم ... :d
بمیرید لطفا جمیعاFan ـه بارساست دیگه :d کاریش نمیشه کرد :d کلا خوشحال میزنه :d
حرف حق رو میگهعلیرضا چی میگه این؟
اتفاقا خیلی فرق داره تو محیط مجازی ناداوری وجود نداره
شایان گفته میخواد منچستری شه دیگه کی؟
من بی خبر هستم داش مهدیدوست نداشتم بگم! شایان خودت هر وقت اینجا رو دیدی بیا به برهان بگو امروز چی شد.:d
دوستان همگی شاهد باشید! من ادعایی ندارما! این داره هی چیز چیز میکنه.:d فردا پس فردا باخت سوژه خندش میکنیما!:dبعدا که سوراخ شدی فایده نداره :d الان ثابت کن :d
take it easy:dمهدی وارد میشود:biggrin1:
پارت بعد میشه خشم مهدی:biggrin1:
ایول! برهان جون قربون دستت من و بنداز تو یه دونه از این گروه گمنام ها بدون حاشیه راحت بیام بالا قهرمان شم.:dلازم به ذکر هست که قرعه کشی رو شخص خودم انجام میدم:biggrin1: از الان هم به افرادی که بارسا رو برداشتن مژده صعود از گروهشون رو میدم:biggrin1: تبریک>:d<:d
با مرگ اون بشر شدیداً موافقم.:dبمیر لطفا:biggrin1:
خب خود شایان هم اومد! شایان هم شرکت میکنه و به تمام حرف و حدیث ها پایان میده!:dبه به جمع دوستان جمع هست :biggrin1:
برهان نترس بخاطر تو هم که شده تو لیگ شرکت میکنم هرچند تو این نسخه زیاد شاخ نیستم :biggrin1:
با تشکر از وقتی که شایان عزیز در اختیار من قرار داد خوب پس با این حساب من شایان رو به عنوان قهرمان لیگ تابستانی بازیسنتر و شرکا اعلام می کنم و 1 سال پریمیوم رایگان هم پیشاپیش بهش تقدیم می کنم مبارکت باشه قهرمان>:d<:dبه به جمع دوستان جمع هست
برهان نترس بخاطر تو هم که شده تو لیگ شرکت میکنم هرچند تو این نسخه زیاد شاخ نیستم
شما سرور ما هستی مهدی جون چشم رو چشممایول! برهان جون قربون دستت من و بنداز تو یه دونه از این گروه گمنام ها بدون حاشیه راحت بیام بالا قهرمان شم.:d
من و تو و شایان میشیم 3نفر به نظرم برای کشتنش کافی هستبا مرگ اون بشر شدیداً موافقم.:d
با اینکه رسما با قدرت بدنیه پایین تیم خیلی به مشکل میخورم تو آنلاین ولی فقط عشق است بارسا :biggrin1:عمرا شایان تن به همچین خواری نمیده:biggrin1:
امروز 3 دست زدیم 2 دست رو واگذار کردم :biggrin1: واسه همین میگم شاخ نیستم :biggrin1:دوست نداشتم بگم! شایان خودت هر وقت اینجا رو دیدی بیا به برهان بگو امروز چی شد.:d
با تشکر از وقتی که شایان عزیز در اختیار من قرار داد:biggrin1: خوب پس با این حساب من شایان رو به عنوان قهرمان لیگ تابستانی بازیسنتر و شرکا اعلام می کنم و 1 سال پریمیوم رایگان هم پیشاپیش بهش تقدیم می کنم:biggrin1: مبارکت باشه قهرمان>:d<:d
اگه بزارم برو ببین سال پیش چند نفرو سر قرعه کشی سر کار گذاشتیم راستی آرش نمیاد؟ سال پیش اومد تو لیگ ترکوندبعد میگفت بازی بلد نیستملازم به ذکر هست که قرعه کشی رو شخص خودم انجام میدم از الان هم به افرادی که بارسا رو برداشتن مژده صعود از گروهشون رو میدم تبریک>:d<:d
نمیمیریم شنا بلدیم(چه ربطی داشت؟)بمیرید لطفا جمیعا
شایان بهش بگو میگفتی عاشق فرگوسنیعمرا شایان تن به همچین خواری نمیده
ما همیشه جمعیم شما نیستیبه به جمع دوستان جمع هست
برهان نترس بخاطر تو هم که شده تو لیگ شرکت میکنم هرچند تو این نسخه زیاد شاخ نیستم
امکان ندارهtake it easy
بعله 100%بارسا همیشه قهرمانه
خراب کردی که با بارسا فن جماعت دست به یکی میکنی؟با مرگ اون بشر شدیداً موافقم.
دیدید گفتم عاشق منچستره؟ داره آروم آروم میگه ذهن ها آماده ی پذیرفتنش بشنرسما با قدرت بدنیه پایین تیم خیلی به مشکل میخورم
بایدم بترسی به دلیل اینکه خودم ممکنه نیام وگرنه تو که عددی نیستی یادت رفته سال پیش به اون پسره دانزوکا بود چی بود 7-2 اینا باختی و من 3-2 بردمش؟ برو روت رو کم کن خوبه سامان 7-1 زدم
آقا به احتمال زیاد موقع وزن قوانین بازی ها رو میذارید 10 دقیقه unranked اما اصلا خوب نیست چون این جمعیت زیاد و نمی شه کنترل کرد راحت همه Edit می کنن بازی کنارو
دلیل دوم اینه که تو بازی 20 دقیقه ای احتمال DC شدن خیلی بالاس و مشکل زیاد پیش میاد
پس اینجانب خواهش مند است بازی هارو ranked کنید :d
با علیرضا مشورت داشتیم قرار شده رنک باشه
بیخود تو رنک احتمال قطع شدنش بالاتره ...
--
واقعا تو fifa 11 بارسا رو بدجور ضعیف ساختن ... مثلا xavi چه حسنی نسبت به بازیکنهای دیگه داره ؟؟! (تو fifa11) یا iniesta ?? یه دونه رونالدو و کاکا روبروی بارسا کافیه + casillas هم که دیگه نگو ...