با درود مجدد بر دوستان با تشکر از توجه دوستان به نوشتهای من . مخلص آقا نوید هم هستیم که ما رو شناختی من darioush hakha گیمر تگم بود خدارحمتش کنه . دوستان مطمئنا اون دوستانی که شما میگید بازیشون خوبه و این دوستانی که من میگم هم بازیشون خوبه من در مورد اینا که باهاشون بازی کردم صحبت کردم . در ضمن معیارهای زیادی برا اینکه کسی تو فیفا بازیش خوب باشه هست ولی فکر کنم با ارزشترینش رنک بندی خود بازی بر اساس بازیهای رنک هست کخ شما بعد از هر بازی آنلاین که تو رنک شرکت میکردید میتونستید برید رنک جهانیتون رو و کلا تعداد بازیهاتون رو ببینید و آمار وکلا خیلی چیزای دیگه و ایندوستانی که گفتم رنکهای دوتاشون ینی مهدی و آرش هر دو قبل از بن ویو زیر هزار بود و احمد هم که میگم بازیش واقعا خوبه ومن خودم ازش خیلی بازی یاد گرفتم و خیلی با نتایج سنگینم ازش می باختم . خودمم هیچ ادعایی ندارم دوستمون درخواست راهمنمایی کردم من دو -سه نکته کلیدی به نظرم اومد گفتم البتهخیلی چیزام هست که من هنوز باید یاد بگیرم . همین استاد بنده navidi میدونه من اول چقد بازیم بد بود ولی با حدود بالای 5000 بازی تو رنک اینقد تجربه گسب کردم فکر کنم بازیم بهتر شده . درهر صورت به امید روزی که ماهم مثله همه دنیا با آزادی بتونیم آنلاین بازی کنیم و هیچ مشکلی نباشه چون واقعا این بچه های ایرانی با استعدادن . بدرود .
به به داش امير ... همچين اومدي توي تاپيك ما گفتيم چه خبره :biggrin1:
منم يادم هست شما هميشه چپيده بودي توي فيفا:biggrin1:
منم qp InfinitY db هستم يادت اومد:biggrin1:
کلا هر چند وقت یکبار از این بحث های قشنگ اینجا نشه ، اسمش "تاپیک فیفا" نمیشه
من بالاخره این نظریه رو یه روز اثبات میکنم
قشنگيش به همينه ديگه احمدرضا جان:biggrin1:
اشتباه نكنم Amir Hakha خودمونه ! :biggrin1:
تو رو من بگيرم خفت ميكنم ... پاشوم بيا بازي كنيم ديگه :biggrin1:
LOL احمد بازیش خوب هست؟ بی خیال بابا. من که بهترین افرادی رو که تو Live بین دوستای خودم دیدم و مطمئن هستم هیچکی رو دستشون تو بازی سنتر نیست مهدی و امیر و احمدرضا و حسام هستند. بقیه نفرات بازیشون تقریبا تو یک سطح هست. البته من خیلی وقت هست که Live نیومدم و بازی نکردم با این دوستان ولی مطمئن هستم بازیشون هنوز مثل سابق عالی هست. شما گیمرتگت رو بگو شاید آشنا در اومدی.
پ.ن: چقدر وقت بود تو بخش 360 پست نداده بودم:biggrin1:
برهان بيخيال اين احمد شو كه الان باز سر كلش پيدا ميشه :biggrin1:
راستي اين امير كدوم امير هست ميگي !؟ سان بوي رو منظورت هست !؟
من تا الان فقط با 3 نفر درست حسابي بازي كردم كه خيلي حال داده (مثلا توي 1 روز 7 8 دست پشت سر هم) كه ميدونم 100% اگر اين پست منو بخونن خودشون ميفهمن:biggrin1: