اون نسخه جدید نیست. فقط یه مد آنلاینه که خیلی هم جالبه و برای دانلوده.
اون نسخه جدید نیست. فقط یه مد آنلاینه که خیلی هم جالبه و برای دانلوده.
لیگ روسیه هم که EA با فدراسیون روسیه فقط سر نسخه PC و PSP به توافق رسیده بودند.
ولی کاش برای نسخه نکستش هم بود چون بازیکنای خوب زیادی تو لیگ روسیه هستن که توو منیجر مد به درد میخوردند.
دوستان من یک مشکل بسیار جالبی دارم.:biggrin1:اونم اینکه وقتی هارد کنسول وصل هست و میخوام دو نفره بازی میکنم وقتی تو بازی میره و تا بازی رو میخوایم شروع کنیم دستگاه قفل میکنه.ولی توی تک نفره همچین مشکلی ندارم.
اما وقتی هارد کنسول رو در میارم و میرم دونفره بازی کنم مشکلی ندارم
مشکل از کجا بید؟:biggrin1:
بادرود . البته من که استاد نیستم ولی شاید این تجربه بهتون کمک کنه چون من خودم تا قبل از اینکه این بن شدنا شروع بشه و دیگه سرور ea برا بازی آنلاین کار نکنه هم تو فیفا 9 و 10 تو رنک جهانی بودم و به رنک زیر 2000 هم تو جفتش رسیده بودم البته واقعا از دوستانی که در همین بازی سنتر واقعا استاد فیفا هستن آنلاین بازی کردم یه چیزهایی یاد گرفتیم شاید به شما کمک کنه درضمن بالای 5000 هزار تا بازی آنلاین هم داشتم فکر کنم تجربم خوبه .از اساتیدی که فیفا 10 نسخه x box رو بلدن میخوا کمکی این بازی به من بکنن؟
چه طوری میتونم بهترین بازی رو بکنم؟چطوری تاکتیک تیمی درست کنم ؟چطوری حملات حریف رو کنترل کنم که همش گل نخورم؟
به جز پاس در عمق از چه روشهایی برای حمله استفده کنم ؟چطوری بهترین سانترها رو بکنم؟و چطور دریبل کنم و توپ رو از دست ندو؟بترین دریبل با چه دکمه هایی هستش؟؟؟
زیاد شد اما ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که چطوری بازی کنم که از فیفا لذت بببرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بادرود . البته من که استاد نیستم ولی شاید این تجربه بهتون کمک کنه چون من خودم تا قبل از اینکه این بن شدنا شروع بشه و دیگه سرور ea برا بازی آنلاین کار نکنه هم تو فیفا 9 و 10 تو رنک جهانی بودم و به رنک زیر 2000 هم تو جفتش رسیده بودم البته واقعا از دوستانی که در همین بازی سنتر واقعا استاد فیفا هستن آنلاین بازی کردم یه چیزهایی یاد گرفتیم شاید به شما کمک کنه درضمن بالای 5000 هزار تا بازی آنلاین هم داشتم فکر کنم تجربم خوبه .
در مورد دفاع من کاری به کاستوم تاکتیک ندارم در حال بازی کلا سعی کن مدافعات رو قبل از اینکه مهاجم سعی کنن برن پشت دفاع پشتشون بایستی و با دکمه B بازیکن دیگه رو بفرستی بره توپ رو ازش بگیره البته مواظب باش که مهاجم همون بازیکنو دریبل نکنه با این کار هم رو مهاجم یا صاحب توپ فشار میاری هم با دفاعهای دیگت بازی کنایی قصد حرکت دارن رو مهار میکنی . در ضمن هم الکی دکمه A یا B بی موقع نزنی چون دفاعت خالی میشه بموقع استفاده کن .
در مورد حمله من کلا استفاده از نقشه پایین صفحه رو شدیدا تاکید میکنم خیلی بهت کمک میکنه . درضمن برای رد کردن دفاع ها و پاس کاری استفاده از دکمه LB زدن دکمه A همزمان برا یک و دو خیلی کمک به رد کردن دفاع میده . در کل خیلی چیزای دیگه هست ولی این دو بنظرم خیلی در مورد حمله و دفاع کمک میکنه . در آخرم بگم من خودم در حالت LEGENdERY با اوساسونا رئال مادرید رو تونستن 3-0 ببرم . یا با چلسی بارسلونا رو 4-0 بردم یا با کریستال پالاس 2-0 رئال رو ، که خودم یه زمانی باورم نمیشد بشه لجندری رو به این راحتیها برد واقعا نفس لجندری رو میتونم بگیرم . در آخر سعی کن اگه دسترسی داری تا میتونی آنلاین بازی کنی چون تا آنلاین بازی نکنی آدم فکر میکنه بازیش خوبه ولی بعد که تو چند تا بازی 7 - 8 تا خوردی مجبور میشی بازیت رو خوب کنی اگر هم آنلاین نمیتونی بازی با دوستان بصورت لوکال خیلی خوبه البته با افراد مختلف یا تو کلوپها خیلی بهت کمک میکنه ابزیت خوب بشه . میبخشید خیلی طولانی شد با شرمندگی آخر هم از این دوستان که واقعا تو ایران فیفا بازای حرفه ای هستن یاد کنیم mehdi mforce , arash iran , ahmazloom , . . . ( موفق باشید )
LOL احمد بازیش خوب هست؟ بی خیال بابا. من که بهترین افرادی رو که تو Live بین دوستای خودم دیدم و مطمئن هستم هیچکی رو دستشون تو بازی سنتر نیست مهدی و امیر و احمدرضا و حسام هستند. بقیه نفرات بازیشون تقریبا تو یک سطح هست. البته من خیلی وقت هست که Live نیومدم و بازی نکردم با این دوستان ولی مطمئن هستم بازیشون هنوز مثل سابق عالی هست. شما گیمرتگت رو بگو شاید آشنا در اومدی.آخر هم از این دوستان که واقعا تو ایران فیفا بازای حرفه ای هستن یاد کنیم mehdi mforce , arash iran , ahmazloom , . . .
دوست عزيز ميشه خودت رو معرفي كني يا حداقل گيمرتگت رو بگو ببينيم كي هستي !!
مربی ها رو نشون خواهد داد.فقط امیدوارم مثل یورو 2008 مربی ها رو هم نشون بده
اشتباه نكنم Amir Hakha خودمونه ! :biggrin1:
آره آقا این گیمرتگ بگو تا باهم بازی کنیم:laughing: