من کی گفتم به خاطر سختی بازی بازی بده؟؟؟!!!!!
من گفتم خیلی از قسمت ها مشکل داره که منیجر مود خیلی بد شده.
از هیجانش کم شده مثلا موقع نقل و انتقلات وقتی بازیکن بزرگی برای خرید هست تو تیتر روزنامه ها میزنه یا وقتی با تعداد گل بالا میبری اما تو نسخه x box اینطوری نیست.
من عاشق فیفا های شرکت EA هستم اما این یکی با همه فرق داره و یکم شبیه pes شده.
یکی به من بگه چهره بازیکنان رو خوب ساختن یا نه ؟منیجر مود بهتر شده یا نه ؟
نقل و انتقالات بهتر شده یا نه؟به نظرم منو ها و قسمت های مختلف منیجر مود بدتر از نسخه psp شده البته من نسخه pc رو ندیدم که دوستان میگن خیلی بده.
با منیجر مد موافقم (تو بعضی جاهاش بدتر شده نسبت به نسخه مثلا ps2) البته نسبت به فیفا 09 خیلی تو این بخش پیشرفت داشته. این مد تو 09 یه افتضاح بود.
با شبیه بودن به PES هم که 100% مخالفم.
چهره بازیکنا هم که خیلی عالی شده مثلا:
messi, puyol, dani alves, buffon, del piero, giovinco, nesta, robben, gomez, grosso و... .
اصلا منیجر مد باید خیلی روش کار بشه و امکانات اضاغه بشه تا کامل بشه. به نظرم اصلی ترین مشکلش کمبود امکانات هست. منو هاش هم که نسبت به منوی صفحه اول عالیه.
چطوری تاکتیک تیمی درست کنم ؟چطوری حملات حریف رو کنترل کنم که همش گل نخورم؟
به جز پاس در عمق از چه روشهایی برای حمله استفده کنم ؟و چطور دریبل کنم و توپ رو از دست ندو؟بترین دریبل با چه دکمه هایی هستش؟؟؟
تاکتیک رو که از قسمت Custom Tactics باید درست کرد که البته هر تاکتیکی تو هر تیمی جواب نمیده. مثلا برای تیمی مثل بارسا که بازیکنای سریعی داره باید نزدیکشون کنی و پاسکاری رو زیاد کنی. xavi هم که به عنوان playmaker تو وسط خیلی راحت میتونه پاس های دقیق بده.
گل نخوردن و توپ از دست ندادن که تقریبا تو اکثر بازیها سخته. البته دفاع کردن هم که به نظر من یکی از نقاط ضعف که حریف خیلی راحت میتونه از بازیکنای ما عبور کنه.
به غیر از lt+rs و خود rs روش دیگه ای به نظرم برای دریبل وجود نداره.
ولی در کل خیلی از دیگر نسخه ها عالیه. بازم مثل همیشه میگم هیچ بازی (فوتبال) به اندازه فیفا کامل نسیت. همین PES خیلی کمبود انیمیشن داره که برعکس فیفا سرشار از انیمیشن که خیلی هاشو هم اجرا نمیکنن یا هر چند بازی یکبار به طور اتفاقی اجرا میکنن.