FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عکسی از بازیکنان چلسی منتشر نشده ؟؟؟
توی نسخه ی قبلی قیافه ی جو کل و بالاک یه جوری بود بوسینگوا هم که داغون بود
اگه کسی عکسی داره بزاره

کی مشخص میشه که گرافیک نسخه کامپیوتر FIFA 10 با X360 تفاوت داره یا نه؟من هر سال این استرس رو دارم که نکنه مثل هم بشه(آخه بهترین مثال واسه نشون دادن تفاوت PCبا XBOX و کم کردن روی PC بازها همینه:cool:)
این کار EA خیلی مسخره هست به نظر من NEXT GEN نکنه نسخه PC رو ملت میرن PES بازی میکنن کسی مجبورشون نکرده در کل PC GAMER چه گناهی کرده این کل انداختنا زیاد فایده نداره چند مدت پیش بازی های مختلف رو داشتن با هم مقایسه می کرد این GAMESPOT همه بازی ها رو میشه گفت PC بهترین حالت اجرا رو داشته در ضمن بازی که NEXT GEN هست رو با سری قدیمی مقایسه نمی کنن ;)

میگم اگر این جریان کاهش سرعت واقعی و عملی شده باشه خیلی بد میشه ... بازم فیفا خسته کننده میشه.:sick:
این EA هم که کشته خودشو .. آخه یکی نست بگه بابات خوب ننت خوب به سرعت بازی چی کار داری:blushing:

میگم اگر این جریان کاهش سرعت واقعی و عملی شده باشه خیلی بد میشه ... بازم فیفا خسته کننده میشه.:sick:
این EA هم که کشته خودشو .. آخه یکی نست بگه بابات خوب ننت خوب به سرعت بازی چی کار داری:blushing:
دوست عزیز اتفاقا این کار لازمه.یکی از نقاط ضعف فیفا 09 نسبت به شماره قبلیش همین سرعت بازی بود.البته فیفا08 هم دیگه زیادی کند بود.سرعت بازی باید یه چیزی بین این دو نسخه باشه تا فوتبال رئالتری شاهد باشیم.

دوست عزیز اتفاقا این کار لازمه.یکی از نقاط ضعف فیفا 09 نسبت به شماره قبلیش همین سرعت بازی بود.البته فیفا08 هم دیگه زیادی کند بود.سرعت بازی باید یه چیزی بین این دو نسخه باشه تا فوتبال رئالتری شاهد باشیم.

من با نظر امیر موافقم ، سرعت رکن اصلی یک بازی فوتبال حرفه ای خواهد بود.

من با نظر امیر موافقم ، سرعت رکن اصلی یک بازی فوتبال حرفه ای خواهد بود.
دوست خوبم منم موافقم فقط میگم نه باید زیاد تند باشه مثل پرو که دیگه کاملا فانتزی میشه نه باید مثل 08 کند باشه.باید یه سرعت واقعی داشته باشه.

دو تا امیرها:biggrin1: به نظر من هم این دوستمون راست میگه یک تند بودش بازی. خودشون هم متوجه این اشتباه شدن و چند روز پیش که احمدرضا اون متن رو نوشته بود خودشون گفته بودند که سرعت بازی کمتر از 09 و بیشتر از 08 هستش که به نظر من عالی میشه

خدایی سرعت بازی خیلی زیاد بود . کلا همه سرعت داشتن توی 09 .
اگه سرعت بازی یه کم بیشتر از 08 باشه به نظرم به یه سرعت ایده ال میرسه که کاملا شبیه فوتبال واقعیه . اون موقع والکات و دروگبا مثل هم نمی دون

اگه سرعت بازی یه کم بیشتر از 08 باشه به نظرم به یه سرعت ایده ال میرسه که کاملا شبیه فوتبال واقعیه . اون موقع والکات و دروگبا مثل هم نمی دون

حرف شما درست ولی اینی که میگی همه مثل هم بودن همدیگرو راحت میگیرن رو من قبول ندارم ... باید روی افراد کار کنن نه سرعت بازی ... یعنی هر فرد مثل حالت واقعیه خودش باشه.
شما الان 10 دست پشت سر هم بازی کن ولی خسته نمی شی ولی توی 08 بعد 2 دست حال بازی دیگه نداشتی ...
درضمن شما فقط حالت آفلاین رو در نظر نگیر ... همینطوری که آنلاین بازی می کنیم بازی کمی کند میشه .. اون وقت اگر سرعت بیاد پایین دیگه ... !!

همینطوری که آنلاین بازی می کنیم بازی کمی کند میشه .. اون وقت اگر سرعت بیاد پایین دیگه ... !!
خدایی اینو خوب گفتی !!!

یه سئوال دارم ":
الآن تو 2010 همه ی ورزشگاه ها حالت برفی دارن ؟

الان داشتم ساند ترکهای این بازی رو می گوشیدم نا امید شدم:( بعضی آهنگارو گوش میدی اینگار داری 50cent بازی میکنی:biggrin1:
اکثر آهنگها هم که انگلیسی نیست و این خیلی بده!
کلا ساندترکهای 09 خیلی عالی بودن انتظار من رو خیلی بالا بردن

ویرایش..............
الان هم یه ویدئو که ازش leak شده رو میدیدم تو ضربه آزاد عالی کار شده!
یعنی به بازیکنا دقیقا میگی کجا برن چجوری حرکت کنن بعد ضربه رو میزنی!
من که شدیدا منتظر این نسخه هستم!

آخرین ویرایش:
آره ...یکی از مشکل های PES و FIFA اینه که موقع ضربات خطا از گوشها بازیکنان خیلی از محوطه جریمه دور هستند و نمیشه درست و حساب سانتر کرد که اون ها با سر بزن توی گل اگه بشه بهشون دستور داد که کجا برن خیلی خوب میشه:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or