این کار EA خیلی مسخره هست به نظر من NEXT GEN نکنه نسخه PC رو ملت میرن PES بازی میکنن کسی مجبورشون نکرده در کل PC GAMER چه گناهی کرده این کل انداختنا زیاد فایده نداره چند مدت پیش بازی های مختلف رو داشتن با هم مقایسه می کرد این GAMESPOT همه بازی ها رو میشه گفت PC بهترین حالت اجرا رو داشته در ضمن بازی که NEXT GEN هست رو با سری قدیمی مقایسه نمی کننکی مشخص میشه که گرافیک نسخه کامپیوتر FIFA 10 با X360 تفاوت داره یا نه؟من هر سال این استرس رو دارم که نکنه مثل هم بشه(آخه بهترین مثال واسه نشون دادن تفاوت PCبا XBOX و کم کردن روی PC بازها همینه)
دوست عزیز اتفاقا این کار لازمه.یکی از نقاط ضعف فیفا 09 نسبت به شماره قبلیش همین سرعت بازی بود.البته فیفا08 هم دیگه زیادی کند بود.سرعت بازی باید یه چیزی بین این دو نسخه باشه تا فوتبال رئالتری شاهد باشیم.میگم اگر این جریان کاهش سرعت واقعی و عملی شده باشه خیلی بد میشه ... بازم فیفا خسته کننده میشه.
این EA هم که کشته خودشو .. آخه یکی نست بگه بابات خوب ننت خوب به سرعت بازی چی کار داری:blushing:
دوست عزیز اتفاقا این کار لازمه.یکی از نقاط ضعف فیفا 09 نسبت به شماره قبلیش همین سرعت بازی بود.البته فیفا08 هم دیگه زیادی کند بود.سرعت بازی باید یه چیزی بین این دو نسخه باشه تا فوتبال رئالتری شاهد باشیم.
دوست خوبم منم موافقم فقط میگم نه باید زیاد تند باشه مثل پرو که دیگه کاملا فانتزی میشه نه باید مثل 08 کند باشه.باید یه سرعت واقعی داشته باشه.من با نظر امیر موافقم ، سرعت رکن اصلی یک بازی فوتبال حرفه ای خواهد بود.
اگه سرعت بازی یه کم بیشتر از 08 باشه به نظرم به یه سرعت ایده ال میرسه که کاملا شبیه فوتبال واقعیه . اون موقع والکات و دروگبا مثل هم نمی دون
بازی FIFA 10 در تاریخ 2 OCTOBER ریلیز میشهكسي ميدونه دقيقا كي مياذ به بازار اخه امسال ليگها زودتر شروع ميشن