FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاکا هم که شبیه هویج بود امیدوارم حداقل بازیکنان معروف رو خوب بسازن
اینم یه پوست دیگه البته نمیدونم بچه ها گزاشتن یا نه
1245525705_fifa10.jpg

خوب البته این شرک و گاو اسرائیلی یه کم زیاده روی هست اما اصل موضوع که در مورد عکس روی کاور هست از ابتدای fifa تا الان یکی از بحث های جالب و پرطرفدار بود چه تو سایتهای ایرانی و چه سایت های خارجی.

خوب البته این شرک و گاو اسرائیلی یه کم زیاده روی هست اما اصل موضوع که در مورد عکس روی کاور هست از ابتدای fifa تا الان یکی از بحث های جالب و پرطرفدار بود چه تو سایتهای ایرانی و چه سایت های خارجی.

اگه به من باشه علی دایی رو پیشنهاد میدم :laughing: بابا ول کنید این حرفارو مهم نیست کی باشه مهم اینه که خوب باشه : (بازی رو می گم):cool:

eee...آقا یکی بیاد به اینا یه چیزی بگه دیگه...هی ما چیزی نمیگیم شما بیاید هر چی میخواید بگید...خوبه منم به تیم و بازیکن مورد علاقتون توهین کنم؟!

کلا نشدش که ما یک تاپیک FIFA مثل آدم داشته باشیم و خراب نشه. اون از اولش که همه میومدن با PES مقایسه می کردن این هم از الان

به نظر من باید رو کاورش عکس اینا باشه:
:love:C.RONALDO
:love:KAKA
:love:BUFFON یا CASILLAS:sick:
ولی خداییش تو فیفا 10 دیگه باید سانتر هارو درست کنن(بعضی وقت ها سانتر ها خیلی کارتونی میشه)
یا مثلا باید اشکالات فیفا های قبلی مثل(الکی لایی خوردن دروازه بان ها-سعی نکردن دروازه بان برای دفع دوباره توپ در موقعی که یک توپ رو دفع کرده و یار حریف یک ضربه دیگه زده--وقتی دروازه بان ها توپ رو میگیرن بعد میخوایید با دست پرتاپ کنن خیلی بد پرت میکنه--سیستم بلند پرت کردن اوت ها--صحنه ای که نشون بده یه بازیکن مصدوم رو دارن با برانکارد میبرن--دادن کارت قرمز مستقیم به دروازه بان ها(توهر نسخه ای که اومده به هر شکلی(به طور خودکار نه اون موقعی که خودمون دروازه بان رو بیرون کشیدیم و تکل میزنیم)دروازه بان تو محوطه جریمه خطا میکرد همیشه کارت زرد می گیرفت)--نبودن عکس رونی روی کاور بازی:biggrin1:)رفع بشه;)
آقای PRINC OF PERSIA پوست هویج نه هویج(خود هویج):biggrin1:شرک رو هم که من قبلا یادم نیس تو روزنامه بود یا اخبار ورزشی گفت/نوشته بود که طبق رائ گیری بیشتری ها گفته بودن رونی شبیه شرک هست:biggrin1:
ولی از شوخی بگذریم تو 09 صورت رونی پر از سوراخ سوراخ و کک و مک بود:sick:

دیشب اون Trailer که بازیه مکزیک و آمریکا بود رو دان کردم واقعا کارهای گروهی خیلی بهتر شده ! تور دروازه هم تغییر کرده بود ! مثل 09 نبود که شوت بزنی بخوره به تور برگرده بیرون ! گرافیک بازی زیاد تغییری نکرده بود اما Gameplay و کارهای تیمی خیلی بهتر شده بود ! ولی خب مدتش کم بود و مسلما خیلی چیزهای دیگه هست که ایشالا در Trailer های بعدی مشاهده خواهند شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or