FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
fifa101b.jpg

رسما تایید شد که بازی FIFA 2010 در تاریخ دوم(2) ماه اکتبر منتشر میشه.یعنی میشه 10 مهر ماه.

خوب دوستان همون طور که می بینید Ea این نقص بزرگ نداشتن یک ترینینگ مناسب رو جبران کرده و فکر می کنم با یک Arena فوق العاده مواجه باشیم که فقط توش نباید شوت زد. دیوار دفاعی و حتی بازیکنان خودی و بازیکنان حریف هم می توانند حضور داشته باشند

ممنون از تصاویر...
برهان جان راست میگن،فکر میکنم یه Arenaــه بسیار حرفه ای داشته باشه.
کاشکی یه کم چهره هاشون بهتر میبود!
الان ژاوی عین داداششه!:biggrin1::biggrin1:

تو فیفا 09 موقعی که با دروازه بان توپو میفرستی به وسط زمین یه کم افت فریم پیش میاد .امیدوارم این مورد هم درست کرده باشن.در کل از عکسها اینطور برمیاد که گرافیک بازی به طرز چشم گیری افزایش داشته.زمین تمرین که جاش تو نسخه قبلی خالی بود هم قرار داده شده که امیدوارم چیز خوبی از کار دربیاد.من که بشدت منتظر این بازی هستم.

کی مشخص میشه که گرافیک نسخه کامپیوتر FIFA 10 با X360 تفاوت داره یا نه؟من هر سال این استرس رو دارم که نکنه مثل هم بشه(آخه بهترین مثال واسه نشون دادن تفاوت PCبا XBOX و کم کردن روی PC بازها همینه:cool:)

کی مشخص میشه که گرافیک نسخه کامپیوتر FIFA 10 با X360 تفاوت داره یا نه؟من هر سال این استرس رو دارم که نکنه مثل هم بشه(آخه بهترین مثال واسه نشون دادن تفاوت PCبا XBOX و کم کردن روی PC بازها همینه:cool:)
به بخش اخبار بازی ها مراجعه شود...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or