sergeant fenix
کاربر سایت
سلام استادیوم رو دان کردم بازی که بهترینه همیشه چیزه جدید میبینی!فكر كنم فقط يه نفر اينو گفت :biggrin1: شما zoom كني رو چمن سكته نكني 100% كف خون قاطي ميكني ! :biggrin1:
سلام استادیوم رو دان کردم بازی که بهترینه همیشه چیزه جدید میبینی!فكر كنم فقط يه نفر اينو گفت :biggrin1: شما zoom كني رو چمن سكته نكني 100% كف خون قاطي ميكني ! :biggrin1:
محمد جان 20 ام میلادی یا شمسی؟خوب نکته ای که الان به مخه من ظهور کرد اینه که اکانته بنده آمریکاس پس بازیه من 20 ام ریلیز میشه و برنابیو اون میوقع میاد!:biggrin1:
واقعا داوري بازي افتضاحه ! بدجوري رو اعصابه ! خطاهايي كه بايد بگيره رو نميگيره خطاهايي كه نبايد بگيره رو ميگيره ! تو محوطه جريمه تكل زد فقط پاي منو زد انگار نه انگار . اما خوشبختانه اين آوانتاژ دادن درست شده !
کلا همیشه AI دروازه بان های فیفا تعطیل هست !! نمی دونم چرا این مشکل رو حل نمی کنن !!بازی خیلی خوب شده به خصوص خط دفاعی
ولی چندتا ایراد خیلی بد داره
1- دروازبان وقتی که تیم حریف سانتر می کنه دروازبان فقط تماشا می کنه و کلا خیلی بد ساخته هوش دروازبان ها را زیاد بارشون نیست حالا می خواد قدرتش 99 باشه یا 78
2- داوری قربونش برم هر سال بدتر از قبل
3- سانتر های فوق تخیلی
داور وقتی صورتش اونور باشه خطا نمیگیره:biggrin1:واقعا داوري بازي افتضاحه ! بدجوري رو اعصابه ! خطاهايي كه بايد بگيره رو نميگيره خطاهايي كه نبايد بگيره رو ميگيره ! تو محوطه جريمه تكل زد فقط پاي منو زد انگار نه انگار . اما خوشبختانه اين آوانتاژ دادن درست شده !
داورها وقتی صورتش اونور باشه خطا نمیگیره:biggrin1: