FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه هم Silver و هم Gold می تونند دانلود کنند. من میگم شاید کارشون به تاخیر خورده:biggrin1: در هر صورت خداروشکر اگه نیومده که من فردا بازی میرسه دستم میتونم برای PS3 رو مجانی بگیرم و دیگه نمی خواد پول بالاش بدم
این EA غلط کرده مردمو سر کار میزاره:biggrin1:
نکنه این شگردش هست که بگه ما 1 روز مجانی گذاشتیم و شما دانلود نکردید؟

عشق است fifa رو من دارم فعلا fifa 09 بازی میکنم بابا انگار fifa خیلی بالاتر از pes هست .البته Pes هم بعضی مواقع بد نیست.اما از نظر استادیوم و تیم fifa خیلی بهتره جالبه تیمهای دسته دومی یا سومی هم داره.
راستی در fifa 10 چه چیزایی اضافه شده بگین.مرسی ی ی ی ی ی

من الان 4-5 روزه دارم با FIFA10 کلنجار میرم ! واقعا چیز خاصی اضافه بر 09 نداره ! شاید در حد 5 % پیشرفت هم نداره ! خدایی EA چه فکری کرده که FIFA 09.5 رو دوباره به خوردمون داده ! منی که با 09 اینقد حال میکردم واقعا از 10 خوشم نیومد ! خیلیا میگن 09 موفق بود و نیاز نبود زیاد دستکاری بشه ولی مطمئننا وقتی قرار نیست حتی اشکالات 09 هم برطرف بشه دلیلی برای اومدن 10 نبود ! چرخش 360 درجه یه حربه تبلیغاتیه محضه ! من دیروز 09 و 10 رو به مدت 4 ساعت کاملا با هم مقایسه کردم ! یعنی 2 ساعت 09 رو بازی کردم و بلافاصله 10 رو بازی کردم من نمیتونم تفاوتی ببینم که یه نفر براش بره 50 دلار هزینه کنه !
خیلی جالب بود که طراحی Kit ها در 09 کمی بهتر از 10 هست ! گرافیک چمن تو 10 کمی بهتره !
توپ که همون اشغال سابق هست ! بادکنکی که هیچ گونه فیزیکی نداره ! یعنی حتی به خودشون زحمت ندادن که بیرون اومدن دروازه بان در موقع تک به تک شدن و چیپ انداختن مهاجم رو کمی پیچیده تر کنن !
یعنی اگه کمی حرفه ای باشی و عادت کنی تمام تک به تک هات با چیپ های فانتزی که سری فیفا داره تبدیل به گل میشه ! تنه های مسخره و توجه نکردن به استامینا و قدرت بدنی بازیکن ! جوری که حتی یه مدافع ریزه میزه 170 سانتی میتونه با یه تنه توپ زلاتان 190 سانتی با اون قدرت بدنی رو بگیره !
دریبلینگ بی فایده تو بازی ! یعنی مسلما اگه کسی تو این بازی به امید دریبل باشه نباید این بازی رو بخره (من از اون افرادی هستم که تاکتیک بازیم بر پایه پاسکاری و حمله به عمق دفاع با پاس های ریز هست و علاقه ای به دریبلینگ ندارم ولی خب از معایب بازی هست ) کسی که تو این بازی واقعا Pro نشده نمیتونه از دریبل استفاده دقیقی بکنه !
کلا من دوست داشتم بازی حداقل به اندازه ی یه سال که در دست ساخت بوده پیشرفت کنه ولی نا امیدم کرد ! البته بازی خیلی خوبه ولی همون FIFA 09 با تغییرات بسیار محدود هست ! که حتی 09.5 هم برای نام گذاریش زیاده چه برسه به 10 !!!

هب بالاخره امشب چند تا تيم قوي رو بردم شاد شدم :biggrin1: عقده شده بود كه با legendry ببرم ! ليورپول , ميلان , آرسنال رو بردم از چلسي 1-0 باختم كه واقعا حقم باخت نبود :biggrin1: اولين بازي آنلاين رو هم با پيروزي پشت سر گذاشتيم ! البته قبلا 3 بار بازي كرده بودم كه وسطش قطع ميشد ! در كل شب اميدوار كننده اي بود :biggrin1:

سلام.

وقتی میخوام با فرندام بازی کنم این ارور را میده this game session is no longer available.

اما وقتی میرم quick match هیچ مشکلی نداره و ارور نمیده!

مشکل کجاست؟

سلام من داشتم با چلسی منیجر مود بازی میکردم که یکدفعه بعد 7تا بازی یه پیغام اومد و یه تیم دیگه رو به من داد من الان باید بااون تیم بازی کنم هیچ راهیم نداره که پیشنهاد رو قبول کنم اگه میشه توضیح بدین

من الان 4-5 روزه دارم با FIFA10 کلنجار میرم ! واقعا چیز خاصی اضافه بر 09 نداره ! شاید در حد 5 % پیشرفت هم نداره ! خدایی EA چه فکری کرده که FIFA 09.5 رو دوباره به خوردمون داده ! منی که با 09 اینقد حال میکردم واقعا از 10 خوشم نیومد ! خیلیا میگن 09 موفق بود و نیاز نبود زیاد دستکاری بشه ولی مطمئننا وقتی قرار نیست حتی اشکالات 09 هم برطرف بشه دلیلی برای اومدن 10 نبود ! چرخش 360 درجه یه حربه تبلیغاتیه محضه ! من دیروز 09 و 10 رو به مدت 4 ساعت کاملا با هم مقایسه کردم ! یعنی 2 ساعت 09 رو بازی کردم و بلافاصله 10 رو بازی کردم من نمیتونم تفاوتی ببینم که یه نفر براش بره 50 دلار هزینه کنه !
خیلی جالب بود که طراحی Kit ها در 09 کمی بهتر از 10 هست ! گرافیک چمن تو 10 کمی بهتره !
توپ که همون اشغال سابق هست ! بادکنکی که هیچ گونه فیزیکی نداره ! یعنی حتی به خودشون زحمت ندادن که بیرون اومدن دروازه بان در موقع تک به تک شدن و چیپ انداختن مهاجم رو کمی پیچیده تر کنن !
یعنی اگه کمی حرفه ای باشی و عادت کنی تمام تک به تک هات با چیپ های فانتزی که سری فیفا داره تبدیل به گل میشه ! تنه های مسخره و توجه نکردن به استامینا و قدرت بدنی بازیکن ! جوری که حتی یه مدافع ریزه میزه 170 سانتی میتونه با یه تنه توپ زلاتان 190 سانتی با اون قدرت بدنی رو بگیره !
دریبلینگ بی فایده تو بازی ! یعنی مسلما اگه کسی تو این بازی به امید دریبل باشه نباید این بازی رو بخره (من از اون افرادی هستم که تاکتیک بازیم بر پایه پاسکاری و حمله به عمق دفاع با پاس های ریز هست و علاقه ای به دریبلینگ ندارم ولی خب از معایب بازی هست ) کسی که تو این بازی واقعا Pro نشده نمیتونه از دریبل استفاده دقیقی بکنه !
کلا من دوست داشتم بازی حداقل به اندازه ی یه سال که در دست ساخت بوده پیشرفت کنه ولی نا امیدم کرد ! البته بازی خیلی خوبه ولی همون FIFA 09 با تغییرات بسیار محدود هست ! که حتی 09.5 هم برای نام گذاریش زیاده چه برسه به 10 !!!

شما جزء اولین افرادی هستی که میگی بازی پیشرفت نداشته ... پس فیفا باز نیستی عزیزم.

در مورد دریبل 360 هم, ببخشید شما فکر کردید بازیکنا پرگار هستن !!؟

شما جزء اولین افرادی هستی که میگی بازی پیشرفت نداشته ... پس فیفا باز نیستی عزیزم.

در مورد دریبل 360 هم, ببخشید شما فکر کردید بازیکنا پرگار هستن !!؟
خب البته نیما پرو باز هم هست وباتوجه به این نکته ممکنه فیفا براش جالب درنیاد چون این دوتا بازی خیلی باهم تفاوت دارن البته اینکه میگه 10 تفاوت زیادی نکرده رو من قبول دارم وبنظرمن لزومی نداره تفاوت چندانی هم بکنه چون تو شرایط بسیار خوبیه و الان فقط باید ایرادات جزیی بازی برطف بشه البته این نظرمنه وممکنه خیلی ها باهاش موافق نباشن

پ.ن:نیما نق نزن بازی کن:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or