من الان 4-5 روزه دارم با FIFA10 کلنجار میرم ! واقعا چیز خاصی اضافه بر 09 نداره ! شاید در حد 5 % پیشرفت هم نداره ! خدایی EA چه فکری کرده که FIFA 09.5 رو دوباره به خوردمون داده ! منی که با 09 اینقد حال میکردم واقعا از 10 خوشم نیومد ! خیلیا میگن 09 موفق بود و نیاز نبود زیاد دستکاری بشه ولی مطمئننا وقتی قرار نیست حتی اشکالات 09 هم برطرف بشه دلیلی برای اومدن 10 نبود ! چرخش 360 درجه یه حربه تبلیغاتیه محضه ! من دیروز 09 و 10 رو به مدت 4 ساعت کاملا با هم مقایسه کردم ! یعنی 2 ساعت 09 رو بازی کردم و بلافاصله 10 رو بازی کردم من نمیتونم تفاوتی ببینم که یه نفر براش بره 50 دلار هزینه کنه !
خیلی جالب بود که طراحی Kit ها در 09 کمی بهتر از 10 هست ! گرافیک چمن تو 10 کمی بهتره !
توپ که همون اشغال سابق هست ! بادکنکی که هیچ گونه فیزیکی نداره ! یعنی حتی به خودشون زحمت ندادن که بیرون اومدن دروازه بان در موقع تک به تک شدن و چیپ انداختن مهاجم رو کمی پیچیده تر کنن !
یعنی اگه کمی حرفه ای باشی و عادت کنی تمام تک به تک هات با چیپ های فانتزی که سری فیفا داره تبدیل به گل میشه ! تنه های مسخره و توجه نکردن به استامینا و قدرت بدنی بازیکن ! جوری که حتی یه مدافع ریزه میزه 170 سانتی میتونه با یه تنه توپ زلاتان 190 سانتی با اون قدرت بدنی رو بگیره !
دریبلینگ بی فایده تو بازی ! یعنی مسلما اگه کسی تو این بازی به امید دریبل باشه نباید این بازی رو بخره (من از اون افرادی هستم که تاکتیک بازیم بر پایه پاسکاری و حمله به عمق دفاع با پاس های ریز هست و علاقه ای به دریبلینگ ندارم ولی خب از معایب بازی هست ) کسی که تو این بازی واقعا Pro نشده نمیتونه از دریبل استفاده دقیقی بکنه !
کلا من دوست داشتم بازی حداقل به اندازه ی یه سال که در دست ساخت بوده پیشرفت کنه ولی نا امیدم کرد ! البته بازی خیلی خوبه ولی همون FIFA 09 با تغییرات بسیار محدود هست ! که حتی 09.5 هم برای نام گذاریش زیاده چه برسه به 10 !!!