Lord Stark
کاربر سایت
یه سئوال برام پیش اومده اسم چلسی تو پروهنوز همون کوچه خیابونهای غرب لندنه؟:laughing:
پ.ن:این طرز برخورد بهترینه درمقابل ایرانیه عقب مونده
به میزان فروش چه ربطی داره؟
ما داریم میانگین امتیازات رو میگیم ، ممکنه یه چیز به درد نخور فروش بالایی داشته باشه چه ربطی به بهتر بودن داره؟ محبوبیت که شرط بهتر بودن نیست ( کلی گفتم)
شما میگی هست؟ یعنی الان اگر فلان بازی میانگین امتیازاتش 100 باشه ولی فروشش کمتر از یه بازی ـه دیگه باشه که میانگینش 80 ـه شما میگی دومی بهتر از اولیه؟باشه.هرچی شما میگی.محبوبیت شرط نیست.
بحث کافیه.
گویا شده کوچه های شرق لندنیه سئوال برام پیش اومده اسم چلسی تو پروهنوز همون کوچه خیابونهای غرب لندنه؟:laughing:
ی
منظورت همون کشوری هست که هیچ پابلیشری براش تره هم خورد نمیکنه ! یعنی تا حالا که داشتی این همه سال بازی میکردی فکر میکردی ایران تاثیری تو صنعت گیم و بازی ها داره ؟هرچند ایران هم جزیی از دنیاست و مکانییه که فروش بازی در اون بالاست.
منظورت همون کشوری هست که هیچ پابلیشری براش تره هم خورد نمیکنه ! یعنی تا حالا که داشتی این همه سال بازی میکردی فکر میکردی ایران تاثیری تو صنعت گیم و بازی ها داره ؟
ایران هیچ اهمیتی برا کسی نداره پس بخیال شکست یا برد یه گیم در ایران شو !
در مورد امتیاز ها هم اگه بخوایم قضاوت کنیم طبق امار و ارقام WE 7 در سال 2004 بیشترین امتیاز رو از طرف منتقدین گرفته در بین تمام بازی های فوتبال ، با میانگین 92.83 ! از 42 تا Review :
http://www.gamerankings.com/ps2/917621-world-soccer-winning-eleven-7-international/index.html
اما بحث ما سر این نیست و سر بازی های قدیمه مخصوصا فیفا 99 هست که متاسفانه شما به هیچ وجه قانع هم نمیشی ! ریت بازی فیفا 99 در سال 98 با میانگین 89.24 بالاترین ریت فوتبال در دهه ی 90 رو داره پس بحثی سر این نیست . درسته ؟ پس اونی که تو ریت ها شکست خورده فیفا نبوده ! در ضمن نسخه PC هست .:
http://www.gamerankings.com/pc/71564-fifa-99/index.html
========================
البته به هیچ وجه نمیشه برتری سری WE یا PES رو از سال های 2001 تا 2006 کتمان کرد چون ریت ها این اجازه رو نمیده و نشون میده این سالها مطلقا در اختیار کونامی بوده ولی همون طور که گفتم فیفا قبل از 2000 و سالهای 2007 و 2008 بوده . منظور بازی های 08 و 09 هست که به ترتیب در 2007 و 2008 منتشر شدن .
یعنی جدا باید میشد مقایسشون کرد؟بحث Fifa & Pes به جایی نمیرسه. ولی من یک چیزی بگم اونم اینه که فیفا قدرت اصلیش از نسخه های جدید کنسول ها شروع شد ! من خودم خیلی از فیفا های قدیمی که شامل همین 99 هم میشه روی PC بازی کردم ولی واقعا نمیشه مقایسه کرد.
من از شما معذرت میخوام که گفتم فن هستی.شما کاملا با منطق جوابمو دادی.همونطور هم که نشون دادی پرو برتر بوده.ولی در مورد فیفا99 بازم میگم که توی ایران جایگاه پرو رو نداشت.
به هر حال ممنونم.
اینو خوب اومدی باهات موافقم ... البته ابنطوری ea باید خیلی فضا در اختیار کاربرا بذاره ... چه شودحالا از بحث مقایسه که بگذریم و برگردیم سره FIFA10 ، به نظره من یه بخشی که داره خلاء ـش احساس میشه امکان آپلود کردن ویدیو در بازی های آنلاین ـه. درسته وسط بازی نباید هم این امکان وجود داشته باشه ولی در پایان بازی باید یه قابلیتی بذارن بشه گل ها رو آپلود کرد. اکثرا آنلاین بازی میکنن و زیباترین گل ها اونجا زده میشه!
ببينم معلوم نشد وضعيت اين ورزشگاه سانتياگو ؟! بالاخره كلا free هستش يا بعد از يه مدت پولي ميشه ؟!
حالا از بحث مقایسه که بگذریم و برگردیم سره FIFA10 ، به نظره من یه بخشی که داره خلاء ـش احساس میشه امکان آپلود کردن ویدیو در بازی های آنلاین ـه. درسته وسط بازی نباید هم این امکان وجود داشته باشه ولی در پایان بازی باید یه قابلیتی بذارن بشه گل ها رو آپلود کرد. اکثرا آنلاین بازی میکنن و زیباترین گل ها اونجا زده میشه!